reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
sonkaa - ja swoje kciuki też dorzucam;-)

u mnie w firmie też kolejna fala zwolnień trwa chyba do końca czerwca i wszyscy dostają porozumienia o zmianie warunków pracy, oczywiście na niekorzyść pracowników, a jak ktoś nie przyjmie to out

jutrzenka - ja ten przycisk odnalazłam (hurraaa), ale ja pisałam długo tego posta, jak chciałam go wkleić, to już musiałam się zalogować ponownie i jak wcisnęłam ten auto reserved -czy coś, to pojawił się mój post, ale tak w 2/3 części i resztę rekonstruowałam :-( -- dzięki

a ja tez poszłam na obiadek (podgrzałam sobie), gołąbki pycha (moja teściowa gotuje cudnie, ale to typowa śląska kuchnia), więc jakbym się żywiła u nich zawsze, to bym się toczyła :-), ale faktem jest, że jak zrobi pieczeń w sobie albo mięso w occie (nie znałam tego kiedyś) - to można oszaleć od samego zapachu :-)

edit

u mojego męża zwolnili ponad połowę, takie czasy...

najpierw masakra:
Pijana, za kierownicą, w ciąży - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 29.05.2012

:-D:-Dhumor mi sie poprawil maz ma rozmowe o prace w czwartek:-D a druga w czerwcu
no to kciuki trzymamy.. będzie oK..

sandrik ja już 5 lat po ślubie i raczej nie mówie "mamo, tato " do teściów tylko babcia, dziadek:-p:rofl2:
ja również babcia i dziadek mówię.. tak jest łatwiej :tak:

mina - majka też czyta i komiksy już uwielbia, ostatnio jedziemy z Kajkiem i Kokoszem, a ona jak dostanie nowa część. to znika, czyta, a potem lata po domu i cytuje :-)

dobrze że przekleństwa Hegemona są graficzne bo gorzej jakby dzieciaki to cytowały hihihihi:rofl2:

pieczeń w sobie? hmmmm rozpalona do czerwoności część mięsa w sobie hmmmm.. no rożne rzeczy mi się kojarzą tylko nie jedzenie :happy:

siedzę i się ryję, monitor zapluty... kisiel pod czaszką gęstnieje..
już mnie przepona boli od mojej własnej głupawki :rolleyes:

reklama
Tez podejrzewałam że ta nowa Marysia to też Sysia, ale nie chciałam być niemiła...21 lat, studia-medycyna, poronienie w zeszłym roku? nieźle...
Co do wołania na teściów babcia, dziadek to to jest wygodne jak wnuk/-i są w pobliżu; czy jak wnuka nie ma obok, to też do nich(teściów) tak mówicie - babcia, dziadek?
aha, przez Was ;D idę teraz coś zjeść :p

Do góry