reklama
marand
pełna szczęścia
sonkaa - ja swoje kciuki też dorzucam;-)
u mnie w firmie też kolejna fala zwolnień trwa chyba do końca czerwca i wszyscy dostają porozumienia o zmianie warunków pracy, oczywiście na niekorzyść pracowników, a jak ktoś nie przyjmie to out
u mnie w firmie też kolejna fala zwolnień trwa chyba do końca czerwca i wszyscy dostają porozumienia o zmianie warunków pracy, oczywiście na niekorzyść pracowników, a jak ktoś nie przyjmie to out
jutrzenka - ja ten przycisk odnalazłam (hurraaa), ale ja pisałam długo tego posta, jak chciałam go wkleić, to już musiałam się zalogować ponownie i jak wcisnęłam ten auto reserved -czy coś, to pojawił się mój post, ale tak w 2/3 części i resztę rekonstruowałam :-( -- dzięki
a ja tez poszłam na obiadek (podgrzałam sobie), gołąbki pycha (moja teściowa gotuje cudnie, ale to typowa śląska kuchnia), więc jakbym się żywiła u nich zawsze, to bym się toczyła :-), ale faktem jest, że jak zrobi pieczeń w sobie albo mięso w occie (nie znałam tego kiedyś) - to można oszaleć od samego zapachu :-)
edit
u mojego męża zwolnili ponad połowę, takie czasy...
a ja tez poszłam na obiadek (podgrzałam sobie), gołąbki pycha (moja teściowa gotuje cudnie, ale to typowa śląska kuchnia), więc jakbym się żywiła u nich zawsze, to bym się toczyła :-), ale faktem jest, że jak zrobi pieczeń w sobie albo mięso w occie (nie znałam tego kiedyś) - to można oszaleć od samego zapachu :-)
edit
u mojego męża zwolnili ponad połowę, takie czasy...
marand
pełna szczęścia
ale faktem jest, że jak zrobi pieczeń w sobie albo mięso w occie (nie znałam tego kiedyś) - to można oszaleć od samego zapachu :-)
a jak się robi pieczeń w sobie

najpierw masakra:
Pijana, za kierownicą, w ciąży - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 29.05.2012

dobrze że przekleństwa Hegemona są graficzne bo gorzej jakby dzieciaki to cytowały hihihihi
pieczeń w sobie? hmmmm rozpalona do czerwoności część mięsa w sobie hmmmm.. no rożne rzeczy mi się kojarzą tylko nie jedzenie
Pijana, za kierownicą, w ciąży - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 29.05.2012
no to kciuki trzymamy.. będzie oK..humor mi sie poprawil maz ma rozmowe o prace w czwartek
a druga w czerwcu
ja również babcia i dziadek mówię.. tak jest łatwiejsandrik ja już 5 lat po ślubie i raczej nie mówie "mamo, tato " do teściów tylko babcia, dziadek![]()

mina - majka też czyta i komiksy już uwielbia, ostatnio jedziemy z Kajkiem i Kokoszem, a ona jak dostanie nowa część. to znika, czyta, a potem lata po domu i cytuje :-)
dobrze że przekleństwa Hegemona są graficzne bo gorzej jakby dzieciaki to cytowały hihihihi

pieczeń w sobie? hmmmm rozpalona do czerwoności część mięsa w sobie hmmmm.. no rożne rzeczy mi się kojarzą tylko nie jedzenie

marand
pełna szczęścia
pieczeń w sobie? hmmmm rozpalona do czerwoności część mięsa w sobie hmmmm.. no rożne rzeczy mi się kojarzą tylko nie jedzenie![]()
już teraz z jedzeniem mi się też nie kojarzy

reklama
Tez podejrzewałam że ta nowa Marysia to też Sysia, ale nie chciałam być niemiła...21 lat, studia-medycyna, poronienie w zeszłym roku? nieźle...
Co do wołania na teściów babcia, dziadek to to jest wygodne jak wnuk/-i są w pobliżu; czy jak wnuka nie ma obok, to też do nich(teściów) tak mówicie - babcia, dziadek?
aha, przez Was ;D idę teraz coś zjeść
Co do wołania na teściów babcia, dziadek to to jest wygodne jak wnuk/-i są w pobliżu; czy jak wnuka nie ma obok, to też do nich(teściów) tak mówicie - babcia, dziadek?
aha, przez Was ;D idę teraz coś zjeść