reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Witam się dziewczynki słonecznie :-)

krak -ja też czytałam o roku smoka i jakiś czas nawet krótko o tym rozmawiałyśmy, w każdym razie fajnie, że nasze dzidzie mają dobrą wróżbę przed sobą, a w chinach to totalny baby boom , żeby rodzic właśnie w 2012

majeczka - dobry i tydzień L-4, leń się kochana ile wlezie :-)

mina - Garfieldy mnie ubawiły o poranku, zwłaszcza ten z kawusią :-)

mamba- mieszkanie robisz dla siebie, a teściową trzeba chyba ustawić, bo jak sobie człowiek pozwoli, to... lepiej nie będzie

marysia - witaj

erde - natchnęłaś mnie tym ciastem, zupełnie przypadkiem mam truskawki, śmietankę do ubijania :-) :-D:-D, może za jakiś czas znowu coś wkleję bez ostrzeżenia :-D:-D:-D

malinowaP - piękny sen, oby proroczy :-)

bellka - tu było ciekawie, dziewczyny Cie już zachęcały, a i ja dodam, że warto nadrobić ten weekend :-)

ptyśka - Twój post o snie przeczytałam z niepokojem :-)

Kochane - jeśli kogoś pominęłam, przepraszam

Ja siedzę dziś z Majką, ma czerwone gardło i katarek, mam nadzieję, że do czwartku jej przejdzie, bo we czwartek najpóźniej muszę zrobić tą glukozę :-9 , w poniedziałek rano mam wizytę i wyniki muszę odebrać w piątek

Mam lenia, na obiad zostały na szczęście gołąbki z wczoraj, zmęczyło mnie samo wyobrażenie sobie, jak Mina czyści kanapę :-), ja tylko podkurzałam, może później zrobię ciasto, ale tego lenia trzeba wygonić :-)

co do Sysi - to jeśli ktoś studiuje, to rozumie o co prosi go admin, o jakie dokumenty i nie startuje z nowym nickiem , lecz dosyła takowe :-(

mogłam cos pominąć, ale zeżarło mi trochę mojego długaśnego posta i dokonałam częściowej rekonstrukcji - bo mózg.... ciążowy :-)

Jak dla mnie to troszkę za dużo tych wątków:-( Staram się nadrabiać regularnie główny wątek a stąd moderatorzy przenoszą np. infa z wizyt i potem jestem nie na bieżąco. A nie dam rady być na bieżąco jeszcze na minimum trzech innych...:-(
nie piszemy wszystkiego na glownym zeby bylo latwiej sie doszukac pewnych danych. pomysl jaki bylby rozgardiasz jak bysmy wszystko dawaly na jeden watek. w zyciu by ci dnia nie starczylo zeby to ogarnac doczytac i jeszcze odkopac np wizyty;-):-D tak dziala forum i tak jest duzo przejrzysciej dla osob nowych np i dla nas tez bo wiem ze w wizytach beda wizyty w wyprawce znajde czego szukam itd. troche jak ksiazka ze masz spis tresci i wiesz gdzie co znlaesc;-):-)

troche was nadrobilam ze snami to dajecie ze szok:szok: mnie sie juz takie mega bzdety przestaly snic ale wiem ze wroca przed porodem:confused2:a teraz wysylam meza i musi kupic truskawki:baffled::eek:masakra jak dziala na mnie sila sugestii ze ja nawet czytajac o truskawkach potrafie poczuc ich zapach:eek:

sonaka zdrówka dla małej..kurde moją tez kaszle byłam z nią u lekarza i stwierdziła że przeziębienie ale chyba jeszcze raz muszę iść

hehe, ja też kazałam mężowi truskaweczki dzisiaj kupić, pracuje koło rynku to akurat ma blisko :)
już nie mogę się doczekać truskawkowej uczty po pracy :)

klarola no ja tez o dziwo miewam właśnie erotyczne sny....... no u mnie na targu takie ładniejsze polskie 10 zł ale byłam na giełdzie samochodowej i były po 7 zł..........

Hej.Ja też już się lenię 2gi dzień i moje małe w brzuszku również,czym mnie oczywiście niepokoi...
W domu ładnie sie juz zbiera kurz i inne dziadostwa,ale nie ma komu robić :-D:szok:.
W piątek wyjeżdzamy z Melcią na komunię,5 godzin jazdy,zostajemy do poniedziałku,bo to ładna miejscowość,wiec moze trochę pozwiedzamy.Mój chrześniak,wiec trzeba jechać,ale aż tak bardzo to mi się nie chce :crazy:.
Muszę się jeszcze zapisać też na glukozę i wymaz z szyjki.Tyle o mnie :-).

Marysia witaj,rozgosć sie,napisz coś wiecej o Was.

Sonkaa witaj w klubie lenia,mam tam ostatnio kartę stałego klienta,hahahaha.

Idę chyba troche poleżeć,bo zmeczyło mnie siedzenie :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry