reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Sysia- a wyjeżdżacie z tatą tylko latem,czy w innych miesiącach też uda sie załapać? mąż pewnie korzysta- ty z dzieciakami się zwijasz, a on ma cały dom dla siebie :-)
ależ macie bogate doświadczenia :tak: firma prawnicza, własny lunapark.. kobieto..powodzi wam sie :-) zazdroszczę. I nie dziwię się,że przyznali wam prawo do opieki nad Amelką.. na pewno niczego jej u was nie zabraknie :-)

No nie brakuje. Ja wyjeżdżam latem i ajk jest ciepło bo w przyczepie campingowej boję się spać z małymi jak jest zimno. Przyczepe mam wypasioną 3 pokoje łazienka. Amela ma mnóstwo atrakcji, bo mój tata ma mnóstwo znajomości w lunaparkach i zawsze ajk stoi kilka lunaparków to ją zabiera i mała sobie czmycha. Kiedyś tą małą dziewczynką byłam ja moje siostry to były cudne czasy. Co do tego jakoś musze zarabiać an te dzieci wodą ich karmić nei będę. To z tym domem dziwnie zabrzmiało. Mój mąż też czasme ze mną jeździ. Kurdę tat mi wysłał teraz takie super zdjęcie takiej babki an byku elektrycznym. Takim co się na niego wsiada ,, Byk Rodeo"

reklama
sysia - to pewnie też często sama jesteś w domu bidulko? Mąż ma czas dla Ciebie? a w domu dziecka pracuje jako opiekun?

Sysia.. dopiero na paseczku zobaczyłam że chłopcy mieli niedawno urodziny!:-)
była impreza? tort? wrzuć zdjęcia tortu na wątek kulinarny..bo my tutaj pomysły sobie przekazujemy..

Mam dzieci. NNie jako dyrektor domu dziecka. Mnie też często nei am w domu, bo aj lubię zwiedzać w piątek wyjeżdżam z dziećmi do Rabki Zdrój, a wracam 7 czerwca przed samą sesja na studiach. Boje sie tej sesi.

Jak wyjeżdżamy to an weekendy. Teraz tylko do tej Rabki jeje usprawiedliwię.

Tort był ale mojego męża brat ma zdjęcia. Da mi je dopiero w jak wróce z Rabki.

Ostatnia edycja:
Ja nie pracuje nie miałabym kiedy. Nie chwaliłam się, bo w dzień kiedy tu zawitałam mieli urodziny. Nie wiem jak daje radę w końcu jest odemnie 6 lat starszy.

Wcześniej ktoś pisał o moich siostrach:
Moaj najstarsza siostra ma 30 lat Zuza
Potem bliźniaczki Kasia i Asia po 26 lat
Potem ja 22 lata
Następnie moja 20 letnia siostra Monika
16 letnia Ewa

Moja mam ma 46 lat w wieku Ewy urodziła Zuzę

A teraz mam pytanie czy wy tyjecie po ciąży. Bo ja jestem w trzeciej i nei moeg przytyć po żadnej. Mam 174cm i 50 kg po ciąży zawsze do teg wracam. Przy julci nawet anorekcje miałąm w 5 mies.

Sysia- twoja mama zaszła w ciążę w wieku 15lat :szok: o kurcze.. i zdecydowała sie na kolejne dzieci tak szybko,niesamowite :tak:. A czemu ta najmłodsza siostra tak daje sie mamie we znaki?

O popatrz..a wydawało mi sie że ty pracujesz..ale chyba coś pomieszałam :confused::-p może pomyliłam cię z kimś innym- ale ze mnie artystka :-D

Wlecze się całymi dniami po ulicach. Pali, pije chyba ćpa. Moja mam kiedyś ją złapała jak się kochałą w dom Myślałam że ja wtedy zadźgam nożem kurde coi najlepsze wtedy mial;a się zająć małymi bo aj an uczelni mama u lekarza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sysia biedaku to ty pod kroplówką powinnaś leżeć z taką wagą! Jaką masz morfologię teraz?
Ale to wstaw na wątek o badaniach.. przy bliźniakach to ci pewnie krew poleciała..
a piersią karmiłaś chłopaków że tak schudłaś?

Do góry