reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
sandrik.. te okruszki to też siara.. zaczyna się produkcja.. )
....mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalam:szok::-D

Sysiu - nie wolno pisać postu pod postem, bo mamy tu strasznie groźną moderatorkę, krzyczy gryzie wiec lepiej nie ryzykować i edytować :-D
polcia bo na Ciebie krzykne zaraz hahahaha prosze mi tu nie starszyc moja wlasna osoba:dry::-D jak krzykne na was raz w miesiacu to jest max!! no nie przesadzaj juz hehehe:-D

Mój mąż nie pomaga stwierdził że to nei jego konik. Ja to mam od dzeciństwa w krwi, bo mój tat prowadzi swój i mój lunapark. Kasa jest ale wzeszłym roku był kryzys dużo nie zarobiłam. Będę edytować, bo mnei ejszce po blokujecie.
Ja będę mamą bliźniaków imiona jeszcze nie wybrane, bo siędzieci chowają i nie mogą płci stwierdzić ale ajk będą dziewczynki Nikola i Nadia chłopcy Kuba i Kasper. Za dużo by tych chłopców było więc mam nadzieje

....mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalam:szok::-D
serio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara..

Sysia.. a jaka firma zgodziła się was ubezpieczyć? bo nie wszystkie są chętne..
a kiedy wyszłaś ze szpitala?

Ostatnia edycja:
nie sluchaj polci bo cie niepotrzebnie straszy hehehe pokrzyczalam na te babki co z polotem skrobia po 500str dziennie na forum i juz straznika teksasu ze mnie robia:-Dza to nikt nie blokuje ja sobie siedze klikam i lacze posty takie hobby ostatnio rozwinelam takze spokojna twoja rozczochrana;-):-D

serio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara..
....:zawstydzona/y:i tyle bylo z mojej logiki i inteligencji ciazowej:dry::-D

Moja mama. Mj tata w takich lunaparkach pracuje od 9 lat ja miaam 13 jak zaczął. Mojej mamie to nie przeszkadza. Mój mąż też nei ejst bez hobby bo ma firmę prawniczą i pracuje w domu dziecka. Ja jak wyjeżdżam to z dzieciakami nigdy bez nich. Jak mówiłam o chłopcach to już mi ich 2 za dużo. Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.

A Twoja mama jak znosi te ciągłe wyjazdy taty? :-p ja to bym sie bała męża puścić, wolałabym żeby był przy mnie:-)
oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara... :cool:

Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.

o matko święta, Sysia..dużo was. to jaka różnica wieku jest między wami? ile lat ma mama że daje radę?

Ostatnia edycja:
oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara... :cool:
Moja przez 9 lat się przyzywczaiła. Zresztą jak ejj smutno prawie codziennie ma u mnei moje dzieci i moją 16 latnią siostrą. A co do siostry to z nią nei am łatwo współczuje jej. ;/

reklama
Do góry