reklama
azorek84
mama Amelii 2009
....mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalamsandrik.. te okruszki to też siara.. zaczyna się produkcja.. )
polcia bo na Ciebie krzykne zaraz hahahaha prosze mi tu nie starszyc moja wlasna osoba jak krzykne na was raz w miesiacu to jest max!! no nie przesadzaj juz heheheSysiu - nie wolno pisać postu pod postem, bo mamy tu strasznie groźną moderatorkę, krzyczy gryzie wiec lepiej nie ryzykować i edytować
Mój mąż nie pomaga stwierdził że to nei jego konik. Ja to mam od dzeciństwa w krwi, bo mój tat prowadzi swój i mój lunapark. Kasa jest ale wzeszłym roku był kryzys dużo nie zarobiłam. Będę edytować, bo mnei ejszce po blokujecie.
Ja będę mamą bliźniaków imiona jeszcze nie wybrane, bo siędzieci chowają i nie mogą płci stwierdzić ale ajk będą dziewczynki Nikola i Nadia chłopcy Kuba i Kasper. Za dużo by tych chłopców było więc mam nadzieje
Ja będę mamą bliźniaków imiona jeszcze nie wybrane, bo siędzieci chowają i nie mogą płci stwierdzić ale ajk będą dziewczynki Nikola i Nadia chłopcy Kuba i Kasper. Za dużo by tych chłopców było więc mam nadzieje
serio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara......mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalam
Sysia.. a jaka firma zgodziła się was ubezpieczyć? bo nie wszystkie są chętne..
a kiedy wyszłaś ze szpitala?
Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
nie sluchaj polci bo cie niepotrzebnie straszy hehehe pokrzyczalam na te babki co z polotem skrobia po 500str dziennie na forum i juz straznika teksasu ze mnie robiaza to nikt nie blokuje ja sobie siedze klikam i lacze posty takie hobby ostatnio rozwinelam takze spokojna twoja rozczochrana;-)
....i tyle bylo z mojej logiki i inteligencji ciazowejserio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara..
Moja mama. Mj tata w takich lunaparkach pracuje od 9 lat ja miaam 13 jak zaczął. Mojej mamie to nie przeszkadza. Mój mąż też nei ejst bez hobby bo ma firmę prawniczą i pracuje w domu dziecka. Ja jak wyjeżdżam to z dzieciakami nigdy bez nich. Jak mówiłam o chłopcach to już mi ich 2 za dużo. Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.
oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...A Twoja mama jak znosi te ciągłe wyjazdy taty? ja to bym sie bała męża puścić, wolałabym żeby był przy mnie:-)
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara...
Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.
o matko święta, Sysia..dużo was. to jaka różnica wieku jest między wami? ile lat ma mama że daje radę?
Ostatnia edycja:
Moja przez 9 lat się przyzywczaiła. Zresztą jak ejj smutno prawie codziennie ma u mnei moje dzieci i moją 16 latnią siostrą. A co do siostry to z nią nei am łatwo współczuje jej. ;/oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara...
reklama