reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
sandrik.. te okruszki to też siara.. zaczyna się produkcja.. )
....mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalam:szok::-D

Sysiu - nie wolno pisać postu pod postem, bo mamy tu strasznie groźną moderatorkę, krzyczy gryzie wiec lepiej nie ryzykować i edytować :-D
polcia bo na Ciebie krzykne zaraz hahahaha prosze mi tu nie starszyc moja wlasna osoba:dry::-D jak krzykne na was raz w miesiacu to jest max!! no nie przesadzaj juz hehehe:-D

Mój mąż nie pomaga stwierdził że to nei jego konik. Ja to mam od dzeciństwa w krwi, bo mój tat prowadzi swój i mój lunapark. Kasa jest ale wzeszłym roku był kryzys dużo nie zarobiłam. Będę edytować, bo mnei ejszce po blokujecie.
Ja będę mamą bliźniaków imiona jeszcze nie wybrane, bo siędzieci chowają i nie mogą płci stwierdzić ale ajk będą dziewczynki Nikola i Nadia chłopcy Kuba i Kasper. Za dużo by tych chłopców było więc mam nadzieje

....mina serio???? ja ma takie juz ze 2 tyg jak nie dalej...najwiecej ich rano ale ja czesto kolacje (kanapki) jem w lozku to jak ostatnia sierota nie pomyslalam:szok::-D
serio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara..

Sysia.. a jaka firma zgodziła się was ubezpieczyć? bo nie wszystkie są chętne..
a kiedy wyszłaś ze szpitala?

Ostatnia edycja:
nie sluchaj polci bo cie niepotrzebnie straszy hehehe pokrzyczalam na te babki co z polotem skrobia po 500str dziennie na forum i juz straznika teksasu ze mnie robia:-Dza to nikt nie blokuje ja sobie siedze klikam i lacze posty takie hobby ostatnio rozwinelam takze spokojna twoja rozczochrana;-):-D

serio, serio..wszystkie serwisy ciążowe potwierdzają, że ok 5 mc może pojawić się siara..
....:zawstydzona/y:i tyle bylo z mojej logiki i inteligencji ciazowej:dry::-D

Moja mama. Mj tata w takich lunaparkach pracuje od 9 lat ja miaam 13 jak zaczął. Mojej mamie to nie przeszkadza. Mój mąż też nei ejst bez hobby bo ma firmę prawniczą i pracuje w domu dziecka. Ja jak wyjeżdżam to z dzieciakami nigdy bez nich. Jak mówiłam o chłopcach to już mi ich 2 za dużo. Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.

A Twoja mama jak znosi te ciągłe wyjazdy taty? :-p ja to bym sie bała męża puścić, wolałabym żeby był przy mnie:-)
oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara... :cool:

Może dlatego że ja mam pięć sióstr. Ja jestem szóstą. Urodziłam się czwarta.

o matko święta, Sysia..dużo was. to jaka różnica wieku jest między wami? ile lat ma mama że daje radę?

Ostatnia edycja:
oj masz rację Polcia.. mój kiedy wyjeżdża służbowo dostaje instrukcję: nie płać za to co masz w domu za darmo...
kiedy ostatnio był we Wrocławiu i knajpy zwiedzali to mówił mi małż, że szukać nie trzeba, same panienki się pchają, jedno kiwnięcie... ech.. ja chyba staroświecka jestem,, za stara... :cool:
Moja przez 9 lat się przyzywczaiła. Zresztą jak ejj smutno prawie codziennie ma u mnei moje dzieci i moją 16 latnią siostrą. A co do siostry to z nią nei am łatwo współczuje jej. ;/

reklama
Do góry