reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

sysia to ty sie glodzilas??anoreksja??? "Głównym cechami anoreksji jest m.in. usiłowanie kontrolowania własnego świata i radzenia sobie z napotkaną traumą poprzez restrykcje w przyjmowaniu pokarmów. Powodem może być również, potrzeba wewnętrznej czystości lub perfekcjonizm. Spotyka się także inne powody, jak chęć bycia lekkim, czy pragnienie poniesienia kary lub śmierci.Chorzy często rezygnują ze spożywania mięsa lub przechodzą na wegetarianizm. Ilości przyjmowanego pożywienia ulegają znacznemu zmniejszeniu, co prowadzi do spadku masy ciała, często o ponad 15%. Zachowania osób cierpiących na anoreksję różnią się. Anoreksja często przeplata się, lub też całkowicie przekształca się w żarłoczność (bulimię), gdzie często występują: prowokowanie wymiotów, zażywanie dużych ilości środków przeczyszczających i moczopędnych oraz wyczerpujące ćwiczenia fizyczne. Obecnie rozpoznaje się tzw. niezidentyfikowany typ anoreksji, której źródłem są media, powodujące nienaturalne postrzeganie ludzkiego ciała i zaniżające samoocenę młodzieży. Ofiarami tego typu są najczęściej dziewczęta i chłopcy w wieku 11–20 lat."

reklama
dziewczynki kochane, żegnam swas ciepło, kolorowych snów :-), ja mam wrażenie, że przyśni mi się coś ciekawego :-)

Morfologie miałam nei neiu głodziłam się karmiłąm piersią w sobote wyszła ze szpitaal mam aktualną morfologię.

Sonkaa.. i Wam dziewczynki kolorowych FANTASTYCZNYCH snów..żadnych horrorów jak ostatnio .
ja też zmykam chociaż uwielbiam tu z wami siedzieć.. jakbyśmy były w knajpie to by nas nie mogli wygonić.,

Przy julci nawet anorekcje miałąm w 5 mies.
to jesli sie nie glodzilas to raczej anemie nie anoreksje co :tak:nie strasz mnie tu ja rozumiem ze mozg w ciazy zanika czaem jak u mnie i mozna sie walnac ale prawie zawalu dostalam jak anoreksja w ciazy:dry:

i ja chyba odplyne w objecia morfeusza bo ledwo siedze juz...maz juz chrapie od godziny :O
kolorowych snow mamuski :D "da swidania"

Powiedzcie mi ze muze iść spać bo jutro wstaję o 6, a już północ. Jutro an ósmą do ortopedy z Kajtkiem znowu z tym łokciem. Na 10 na uczelnię. Na 16 na badanie kontrolne z Julką, a na 17 na rtg z Amelką, bo am tą łapęcje po składaniu.

witam,
doczytałam chyba wszystko ,rano lecę szukać dentysty ,bo boli mnie ząb [prawie ból na pół szczęki ,promieniujący do ucha .

Miłego dnia

ja akurat mieszkam sobie na obrzezach miasta wiec bylo by gdzie latac z pieskiem :tak:ale niestety inne sprawy nie pozwalaja mi na psa:zawstydzona/y::-(ma tu dwa parki 9jeden to sama trawa w sumie ...takie boisko mega wielkie raczej;])wkleje fotke zeby mniej wiecej bylo wiadomo jaki to obszar parku jest bo jest meeeg adlugasny i ogromny
Zobacz załącznik 468824
cala ta zieolan polac pomiedzy domami to park:-)
Zobacz załącznik 468830 i widoczek z parku bo uwielbiam tam chodzic jak sie cieplo robi i przesiadywac na lawce pod czeresniami:-D

Pięknie tam u Ciebie:tak:
mieszkam w mieście i jest zupełnie odwrotnie.. czasami zdarzają się osoby które sprzątają.. i mimo wielkiej miłości do zwierząt nie wyobrażam sobie psa w mieście w bloku

azorek kotka bierz!! nic tak nie wspomaga rozwoju dziecka jak zwierz plączący się po mieszkaniu.. Nasz kotka od urodzenia Kaja pilnowała go i strzegła.. :)
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Ja mieszkam w niewielkim miescie i obserwuję po trawnikach że większość się naprawdę przykłada. Mimo wszystko chyba to nasz ostatni pies. jest mały bo to jamnik ale mimo wszystko komfort ma sredni;/

azorek no to wam się rodzinka powiększy od razu... :)
uważam jak Kaka że psiaki w mieście biedne są.. a ludziska często nieodpowiedzialni

To prawda...ale widziałam tez młodego chłopaka, ktory sprzątnął kupkę z trawnika w folię i schował sobie do kieszeni:szok: Dla mnie to hard cor (jakkolwiek se to pisze). My mamy specjalną plastykową chwytaczkę na któa torebke zakłądamy, wiec komfort jest inny;-)

Miłego dzionka laski.

Sandy my jutro mamy dentyste.

reklama
hejka
ja też muszę odwiedzić dentystę, trochę się boję. ;p

dziś w pracy do 21. na obiad chyba teściowa spaghetti szykuje mniam. u mnie obiad to kolacja jak chodzę do pracy.
co tam u Was?

Do góry