reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Azorek przykro mi bardzo ale wierzę ze maż znajdzie nową lepsza prace! Zobaczysz ,głowa do góry,będzie dobrze!

Ja już tez po wizycie(relacja tam gdzie ma być) :)

W sprawie kopniaczków pytalam gina czemu tak słabo czuję i pokazał mi ze łozysko mam na przedniej ścianie i tworzy cos w rodzaju gabki która amortyzuje ruchy.Choc muszę przyznać że dzis szaleje:)

reklama
nikamo - ja też mam łożysko na przedniej ścianie, ale od kilku dni jest lepiej z ruchami, to też zależy od ułożenia dzidzi:-)

jutrzenka, ja miałam juz zapalenie pecherza, brałam furagine i żuravit, furagine juz dawno odstawiłam, a żuravit profilaktycznie biore dalej i odpukać jest lepiej, a były znów dość liczne bakterie, ale sobie wyszły :-)

Emotion to polewaj, w koncu parapetowka musi byc
emotion- to kiedy parapetowa online???
emotion - super że przeprowadzka udana, oby moli i mrówek tam nie było
emotion gratki mieszkania stawiaj nam tu wirtualnego drina choć takiego łykniemy
Emotion, dobrze, że już po przeprowadzce niech Wam się teraz dobrze mieszka

Dziekuje bardzo kochane :)
Zobacz załącznik 465116
posze bardzo napoiki dla nas - ale bufetu nie ma - bo i tak juz wszystkie marudzimy na dodatkowe kilo :p

marand niezapominajmy o myszach :p :p

Wlasnie w sobote ostatnia zaczeli planowac parapetowe u mnie w domku, to ja z tekstem
"ejj no bo ja w niedziele na rano do pracy - to sie znowu nie napije ;("
- i nikt nie zajazyl, tylko mowili 'e tam troche mozesz' hehe :)

Azorek przykro mi z powodu Twojego meza, ale dacie rade jakos, jak u Was wyglada socjal?
Moj maz nie pracowal tez dlugo i bylo jakos okej. Glowa do gory!

no i nic nie wyczytalam bo na wszystkich kosmetykach sklad nie jest po polsku a ja nie patrzylam jak ten kwas jest po inszemu :-D

Emotion dzieki, pyszne drinki

edit
to znalazlam jakiejs stronce, tak wlasnie pisza tylko skad to wszystko wiedziec, pamietac i pilnowac. Niedlugo to beda ciezarne w domu lezec bez jedzenia tylko na wodzie i wychodzic tylko do lekarza bo reszta bedzie zakazana
Aplikacja: w preparatach (toniki, żele, olejki, emulsje) do pielęgnacji skóry trądzikowej, tłustej i mieszanej.
Uwaga!:
* preparaty z kwasem salicylowym nie mogą być stosowane przez osoby uczulone na salicylany oraz kobiety w ciąży i matki karmiące;

Ostatnia edycja:
Azorek - bardzo mi przykro, ale ja zawsze sobie powtarzam w takich sytuacjach, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i życzę Wam abyście się szybko o tym przekonali:tak:

Nieska, Sonkaa - za was również kciuki aby sytuacja szybko się poprawiła

Dziekuje bardzo kochane :)
Zobacz załącznik 465116
posze bardzo napoiki dla nas - ale bufetu nie ma - bo i tak juz wszystkie marudzimy na dodatkowe kilo :p

marand niezapominajmy o myszach :p :p

ojej jak ja mogłam taki ważny aspekt pominąć:confused:

no to zdrówko, i za te myszy, mole, mrówki i inne stwory aby ich nie było:-)

jutrzenka, mi w ogólnym badaniu wyszła dość liczna flora bakteryjna, 10 dni zażywałam urosept i potem robiłam posiew i w posiewie tak mi wyszło. Data dostarczenia preparatu do lab to 8 maj, zakończenie badania 10 maj - a miało trwać tydzień i nawet nie jest napisane jakie to bakterie:baffled: Trochę jestem zła, może coś źle zrobiłam? Nie mam żadnych dolegliwości ze strony układu moczowego. Miałam do gina dzwonić z wynikami ale i tak idę do niego w czwartek.

to znalazlam jakiejs stronce, tak wlasnie pisza tylko skad to wszystko wiedziec, pamietac i pilnowac. Niedlugo to beda ciezarne w domu lezec bez jedzenia tylko na wodzie i wychodzic tylko do lekarza bo reszta bedzie zakazana
Aplikacja: w preparatach (toniki, żele, olejki, emulsje) do pielęgnacji skóry trądzikowej, tłustej i mieszanej.
Uwaga!:
* preparaty z kwasem salicylowym nie mogą być stosowane przez osoby uczulone na salicylany oraz kobiety w ciąży i matki karmiące;

no to teraz mnie nastraszyłaś, bo ja używam i żelu i toniku, i pewnie sporo innych kosmetyków, w których też może być a nie jestem świadoma

reklama
Netika to dziwne, powinni napisac co sie wyhodowalo. Mi powiedzieli ze od 3 do 10 dni sie czeka.
Mi sie raz wyhodowala flora bakteryjna i mialam na[isane ze zle pobrano material do badan i zalecaja potworke

MArand ja tez uzywam zelu do mycie twarzy clear&clean. Moze raz dziennie to nie szkodzi. Oczywiscie w moim plynie jest ten kwas. Od jutra myje woda dla pewnosci

a wiecie co ze dzis przy aplikacji Luteiny mialam wrazenie ze mi sie szyjka skrocila. Do tej pory wsadzalam na tyle ile palec mi siegal i nie czulam ze cos dotykam a dzis mialam takie dziwne wrazenie ze w cos puknelam palcem. Teraz siedze i dumam czy to mi sie szyjka nie skrocila od chodzenia
zobacze jeszcze rano

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry