reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

MArand ja tez uzywam zelu do mycie twarzy clear&clean. Moze raz dziennie to nie szkodzi. Oczywiscie w moim plynie jest ten kwas. Od jutra myje woda dla pewnosci

przejrzałam trochę kosmetyków i okazało się że mój krem też to ma, także na wieczór aplikuję potrójną dawkę, żel, tonik i krem, pięknie, czy to naprawdę może tak szkodzić???

reklama
Azorek przykra sytuacja was spotkala ale na pewno dacie sobie rade. Może m znajdzie jeszcze lepszą prace. Trzymam kciuki :tak: A można kogoś tak zwolnić z dnia na dzień ? A jakiś okres wypowiedzenia ?
wogole to dziwne bylo bo pposzedl sie pytac ze chce wiedziec szybciej niz pozniej na czym stoi i mu powiedzieli ze od dizs juz nie poracuje....zabrali mu przepustke i wyprowadzili z budynku a rzeczy osobiste zniosl mu ochroniarz:dry:i po co to? zeby im spinaczy nie ukradl przypadkiem?? nierozumiem. ale tak moga zwolnic z dnia na dzien nie mial stalego kontraktu i w w ypowiedzeniu bedzie napisane ze nie spelnial warunkow przyjecia na staly kontrakt:zawstydzona/y:a parce znajdzie pytanie tylko KIEDY ostatnio szukal pomimo doswiadczenia i rewelacyjnego jezyka i cv przez 5mcy:no:
a social mamy juz opanowany to nie pierwszy raz na bezrobociu bo najpierw ja bylam pozniej maz przez kolege i teraz znowu maz :zawstydzona/y:
emotion dzieki za drinki :-) dzis mi sie baaardzo przydadza hehehe

azorek no to faktycznie nie ciekawa sutuacja :-( Ale pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce i u was też tak będzie :tak: Nie denerwuj się tylko bo to napewno nie pomoże a dzidzi tylko nerwy szkodą. Trzymam kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&

Jakoś tak nie mam czasu dzisiaj za bardzo pisać więc dzisiaj się żegnam i do jutra

Oj widze że ktoś dzisiaj pisal o burzy i słońcu :-D a ja czytałam po łebkach i nie doczytalam i się powtarzam :zawstydzona/y: sorki;-)

a social mamy juz opanowany to nie pierwszy raz na bezrobociu bo najpierw ja bylam pozniej maz przez kolege i teraz znowu maz :zawstydzona/y:
emotion dzieki za drinki :-) dzis mi sie baaardzo przydadza hehehe
A napije sie z Toba podwojnie :)
Wiesz dobrze ze socjal dobrze dba o pracwnikow w uk i irlandii,
moj maz byl w tym roku na socjalu juz raz, w tamtym z 2-3 i tak ciagle,
pracuje 2 miesiace miesiac socjal, pozniej miesiac przepracuje 3-4 miesiace socjal..
tylko on w budowlance pracuje wiec jest zatrudniony caly czas ale w okresie kiedy nie ma pracy
dostaje socjala a nie wyplate -co prawda trzeba czekac czasem 9-12 tygodni i zanim dostanie socjala
to wraca do pracy ale jakby nie bylo dostaje wyrownanie.
Trzeba sie cieszyc ze to jest bo nie wyobrazam sobie bezrobocia w Polsce..
Dacie sobie rade, bo jakby inaczej :)

Witam się dziś porannie :-) Nie mam dużo nadrabiania:-), za oknem buro i pada, ale ponoć weekend ma być nasz :-) , moje słonka w pracy i przedszkolu, a ja wspominam piękny sen, bo siedziałam nad morzem w zatoczce w lesie sosnowym, nogi trzymałam w wodzie, morze szumiało, fale rozbijały sie o brzeg, ale takie delikatne i własnie zabierałam się do sexu z mężem, kiedy on mnie obudził :-(, ech... nie można mieć wszystkiego :-)

Zaczęłam się rozglądać za komodą dla Michasia, bo wtedy ta góra ciuszków zostałaby uprana, uprasowana i posegregowana w końcu, ale chcę drewnianą, a ceny mnie dobijają:-(

Już mnie tak powoli zbiera na konkretne przygotowania, kupowanie koszul ciążowych, wszelkich "gadżetów" (blee) do porodu, zaczęłam przeglądać pieluszki, przewijaki i takie tam , chcę to rozłożyć w czasie, bo z kaską przez jakiś czas może być trochę gorzej i tak się cieszę, że kupiłam już prawie całą wyprawkę ciuszkową na te 3-4 miesiące po porodzie, kołyskę - kosz i fotelik ze stelażem, wózek - gondolke pożyczę, a spacerówka dopiero po zimie, więc nie jest tak źle.

A dzisiaj chyba czeka mnie słodkie lenistwo, w zlewie rozmraża się bigos, pomidorówkę mam z wczoraj, więc mam czym zapchać małża :-), a ja troszkę pobuszuje na allegro i poczytam, a pogoda łóżkowa, to może się zdrzemnę :-) - tak więc plany niezwykle ambitne :-)

Witam o poranku

azorek ja wierzę że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mnie sie to zawsze sprawdza wiem i trzymam kciuki żeby i w waszym przypadku tak było maż na pewno znajdzie coś lepszego i jeszcze będziecie się cieszyć ze tak wyszło :tak:

sonkaa za was równiez kciuki zeby i twojemu mezowi sie udalo wiem jak jest ciezko teraz z praca i sama drżę o mojego tez strasza redukcja i strasza tyle ze oni od zawsze

A ja spać nie mogę od 7 ciagle myślę o mojej wymarzonej Hani hehe :-) wiecie co czuję jak jej serduszko bije za pierwszym razem myslalam ze to moje tetno ale juz kolejnym razem jak przylozylam rękę było czuć wyraznie ze to jej bo pokrecila się i zniklo :-)

Co do tego kwasu salicylowego to jest on prawie wszedzie wczoraj sprawdzalam kosmetyki i mam go w co drugim ktorego uzywam :szok: ale spoko nie popadam w histerie :-D

dzisiaj paskudnie caly dzien spedze w domu pod kocykiem a co :-D

reklama
dzięki ptyśka - ja jestem dobrej myśli, ktoś musi u nas :-)

ale się załatwiłam, przed chwilą kupiłam poduszkę do karmienia na allegro, tylko, że ... nie tą co chciałam, dodałam do obserwowanych kilka i jak potem przyszło do kupowania, to kliknęłam nie tą i dopiero przy płaceniu kapnęłam się, że droższa i niewiele o niej wiadomo, bo w opisie nie było, a ja debil nie pytałam :-( , no coś takiego jeszcze mi się nie przytrafiło :wściekła/y:, może nie jest to tragedia, ale wkurzające bardzo :wściekła/y: ,

Do góry