reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Niska zdrówka
Azorek bardzo mi przykro,nie wiem co napisać.Mąż na pewno szybko znajdzie pracę-trzymam kciuki
Bellka mi też tak czasami dzidzia się przekręca,dziwne uczucie. Co do wyników to się nie przejmuj bo ja robie z 2tyg przed wizyta czasami wcześniej ,kiedy mi pasuje podjechac do przychodni.W pierwszej ciąży też robiłam tak i synuś okaz zdrowia.

reklama
o kurde:shocked2:, Azorek84 nie spodziewałam się takiego zakończenia akcji... Nie wiem co mam powiedzieć.. Współczuję strasznie i liczę, że szybko się ta sytuacja odmieni, tego Wam życzę! Ściskam mocno. Bądźcie silni i nie poddawajcie się!
Nieska u Was też ciężka sytuacja.. Również trzymam kciuki żeby jak najszybciej było lepiej!

Azorek współczuję sytuacji. Jednak wierze że będzie dobrze a może nawet lepiej niż było. Trzymam kciuki za dobrą pracę dla męża.

Nieska mam nadzieje że wkrótce się wam odmieni na lepsze.

Azorek przykra sytuacja was spotkala ale na pewno dacie sobie rade. Może m znajdzie jeszcze lepszą prace. Trzymam kciuki :tak: A można kogoś tak zwolnić z dnia na dzień ? A jakiś okres wypowiedzenia ?

Sandy40 ale to chyba do samodzielnego wykonania badania jest?

azorek84 bardzo mi przykro z powodu Twojego męża, jakoś musicie dać radę , będzie dobrze trzymam kciuki !

Nieska u Ciebie też widze nieciekawie, ale równiez trzymam kciuki, musi sie ulożyc .

Ja tez dzisiaj odebralam wyniki i też bakterie jakieś się przypałętały niestety... a teraz jadę do rodziców na kilka dni odpocząć , mam nadzieję, że jakoś sie uda :-(

mam dola zaczelam szukac ogloszen dla niego ale kiepsko to widze...jade od pracy jakos to pozbieram do kupy bo musze. obdzwonie znajmych i nieznajomych stane na rzesach zeby cokolwiek zlapal jak najszybciej...ja zarabiam miesiecznie jakies 240 a samych oplat za mieszkanie mam500 plus rachunki:(( wziela bym u siebie wiecej godzin ale teraz mi nie dadza bpo jestem w ciazy:dry:mowilam jak sie wali to na maxa mam dosc tak bylo znami cale zycie. jestesmy ze soba 13 lat i tak bylo zawsze odkad pamietam:zawstydzona/y::-( jak sie zaczynalo prostowac u mnie w domu to sypalo sie u meza i odwrotnie. odkad mieszkamy sami tez tak ajest ze ciagle cos nam sie dzieje najpierw starcilismy dach nad glowa (status bezdomnych mielismy) pozniej tzw lkolega wyssal z nas kasiore za wynajem pokoiku...pzniej dostalismy mieszkanie wiec pozyczka na wykladziny i meble pozniej slub i amelkowna ja bez pracy zas maz bez pracy bo "kolega" mu zaproponowal mega deal itd itd

azorek ​przykro mi bardzo. Trzymam kciuki żeby wszystko się u was szybciutko ułożyło i było tylko lepiej. Trzymaj sie!

maz poszedl powiedziec ze wolal by wiedzie co drazu i wiedziec na czym stoi.....z dniem dzisiejszym zakonczyl prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra jakas
Azorek no musi być dobrze. My tu wszystkie trzymamy kciukasy za pozytywne zakończenie.
Ja po wizycie i spokojna i zadowolona. Cały opis wiadomo gdzie;-)

reklama
Do góry