reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

the_white_one, na posiew to w ogóle powinien być jałowy pojemnik na mocz i chyba na tym kończy się jego specjalność.
Bellka, ja staram się wszystkie badania robić jak najbliżej się da wizyty. Nie wyobrażam sobie robić z tygodniowym czy nawet większym wyprzedzeniem - przecież one muszą być jak najświeższe. No, ale ja mam 3 laboratoria pod nosem - jedno wykonuje badania na miejscu, więc to też mi sprawę ułatwia.
jutrzenka, leczysz jakoś te bakterie w moczu? Dziś odebrałam swoje wyniki i wyszło mi: bakteriuria 10^3 ale nic więcej, A nie mam żadnych dolegliwości więc nie wiem czy się martwić...

Ja do glukozy nie musiałam być na czczo i krew miałam pobieraną z żyły a nie palca. Mam nadzieję, że przez te 5 lat ginekolog tego nie zmienił.

Dziewczynki, nie smutajcie się, zawsze po deszczu wychodzi słonce, trzeba się brać w garść i jakoś iść do przodu. Przytulam Was!

reklama
netikka no ja wiem, że powinny być jak najświeższe wyniki, ale ja robię wszystkie badania u mojego gina, a tam pobierają tylko we wtorki i piatki, więc muszę wybierac ten dzien lub ten. No a piątek na krew to za późno żeby wynik był w poniedziałek bo oni wysyłają to do labolatorium. Więc innego wyjścia nie mam. A że ja nie dostaję żadnego skierowania, tylko poprostu przychodzę tam w wyznaczonych godzinach to nie mam możliwości robić badań gdzie indziej, no chyba że odpłatnie.

Tak wygląda prawidłowy pojemnik na mocz na posiew -z taką specjalną płytką
a0de857d35c7e81cm.jpg
[/URL][/IMG]

maz poszedl powiedziec ze wolal by wiedzie co drazu i wiedziec na czym stoi.....z dniem dzisiejszym zakonczyl prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra jakas

Kurcze Azorek, strasznie mi przykro :-( Ale wierzę, że mąż znajdzie drugą pracę, może nawet lepszą. Ściskam Was baaaardzo mocno bo nawet nie wiem co powiedzieć żeby dodać Wam jakoś otuchy. Jeszcze raz baaardzo mocno trzymam kciuki żebyście szybko się z tym uporali.

azorek kurde strasznie mi przykro ale wiesz ja wychodzę że nic nie dzieje się bez przyczyny życzę oby się wam jak najszybciej ułożyło..............

reklama
azorek84 nie martw się wszystko wam się ułoży, ja mam gorszą sytuację bo firma mojego męża bankrutuje a od 2 miesięcy nie płacą wynagrodzeń:( mąż szuka nowej pracy, ale wiadomo jak to teraz z tą pracą jest niby jest jej mnóstwo a jak co do czego przyjdzie to nie ma.....
w dodatku dziś odebrałam wyniki i wyszły mi nieliczne bakterie i nabłonki płaskie i leukocyty w moczu, czyli znów jakieś zakażenie się przyplątało, jutro mam wizytę to zobaczę co powie lekarz.

Do góry