reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

jutrzenka kostke to se skrecil na wlasne zyczenie hehehe pojechal z bratem sie imprezowac na noc na jakis ogordek do kogos i sie tak asymilowal z towarzystwem ze az kostke skrecil :-D a ja mu pozwalam znikac na imprezy nie zabraniam nigdy i juz jakis kolega jeden mnie upomnial ze akurat w tym wypadku powinnam miec meza bardziej pod obcasem;-):-D

reklama
Azorek to kciukam aby z pracą było ok i nie zwolnili męża.Mój na zwolnieniu i trochę pobędzie po tej operacji jeszcze.
Sonkaa my rozmawiamy z młodym o dzidzi i niby się cieszy ,wybieramy razem imiona ,pytam się gdzie postawimy łóżeczko,oglądamy ubranka itd,ale co to wyjdzie jak maluch się pojawi to nie wiadomo.Młody to oczko w głowie całej rodziny więc jakaś tam zazdrość na pewno będzie,ale będziemy się starać jak najwięcej aby nie czuł się pokrzywdzony. Oczywiście prezent od dzidzi też dostanie.Na szczęście jest już w takim wieku,że woli się sam bawić i zająć sobą

aguga - zdrówka dla męża, a co do rodzeństwa - tez myślę, że pozytywne nastawienie jest ważne, ale potem człowiek będzie reagował na bieżąco :-)

Azorek to trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze.

Ale się przed chwilą wystraszyłam. leże sobie na boku i nagle taki ból w podbrzuszu,pomyślałam że coś się dzieje. Odwracam się szybko na plecy a tu moje dziecko normalnie całe z lewej strony się wypchało :szok: I nie zdążyłam włączyć aparatu w tel. Śmiesznie to wyglądało, no ale się na początku wystraszyłam bo nieźle zabolało.

dzieki dziewczyny ale maz wlasnie dzwonil siedze i soe poplakalam normalnie:-( on pracuje w centrum telefonicznym ze jak jakis wyciek gazu czuy wody czy zatkany kibel czy cos to sie do nich dzwoni. po kazdej rozmowie klient powinien zostawic feedback w sensie opinie swoja w pkt za rozmowe i porade. ze dwa razy bylo tak ze klient powiedzial zeby sam sobie te ocene zostawil i tak zrobil nikt im nigdy tego nie zabronil ani nie powiedzial ze to niezgodne z przepisami firmy. wystawil wiadomo nie max pkt tylko tak jak uwazlam np 5pkt. i do tego sie przyczepili ze to niby jest breach of terms and conditions against company policy no i szlag by to trafil!!! teraz nagle znalezli byle co zeby sie doczepic. nagle sie okazuje ze tak nie moga robic a do tej pory nikt nic nie mowil:wściekła/y: do pt ma miec odpowiedz bo niby z jego managerem maja jeszcze rozmawiac i zjakims drugim wyzej postawionym kolesiem. slabo to widze choc z managerem moj dobrze zyje i jest ok. zalamke mam wlasnie kompletna. moj optymizm sie dzisiaj wyczerpal moze jutro bedzi elepszy dzien:zawstydzona/y::-(

reklama
azorek no to kciuki zaciśnięte może jednak bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!11
bellka to cię bąbel nastraszył:-D:-D

Do góry