reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

ja to się tylko zastanawiam, czy to na pewno faceci się bardziej wiercą, czy po prostu my śpimy bardziej czujnie i bardziej to zauważamy...

reklama
My teraz w weekend zastanawialiśmy się czy wyjechać gdzieś na weekend majowy, ale jeszcze zobaczymy. Na wakacje na pewno ruszamy nad morze. A pogoda u nas popsuła się, pochmurno i szaro.

Nikamo, mój mąż też lubi wędkować i w tym roku to już nawet teściu Olusiowi kupił małą wędkę :-)

Dziewczynki, witam się porannie, jestem już po wizycie (wszystko super, relację zdam na stosownym wątku ), a zaraz zabieram się za przekładanie tortu dla Majki (efekt wkleję później) , bo już jutro skończy 6 lat, wierzyć mi się nie chce, że to tak zleciało - zamarzyła sobie motylka, więc będę kombinować :-), potem pojadę na zakupy , obiecałam sobie po wizycie fajne rybaczki z H&M

U nas piękne słoneczko, błękitne niebo, na majówkę zrobimy kilka krótkich wypadków w jakieś miejsca ciekawe dla Majki, obiecaliśmy jej ZOO i chyba wyskoczymy w górki na spacery, a w tą sobotę robimy ciąg dalszy obchodów urodzin naszej księżniczki, tym razem dla rodziny impreza ogrodowa (ma być upał :-)
teraz czuję się lepiej, więc z przyjemnością planuję już takie rzeczy, oczywiście wykonanie z pomocą małża, bo sama, to bym chyba jednak padła

Witam porannie ze słoneczkiem za oknem!

the_white_one
, dziękuję, może i u nas wstawania nie będzie dużo :) A mąż... nie wiem czy on w ogóle się położy, jest już tak zakochany w Dziecku i tak wyczekuje października, że szok;-) Bardziej czeka na październik niż dzieci na pierwszą gwiazdkę w Boże Narodzenie:tak:
Trzymam kciuki za wasze badania!
anja83, też przeszło mi to przez myśl, że to wcale nie ich wina:-D
nikamo, Pieniny - wspaniała sprawa!!
My planujemy kilka dni weekendu majowego spędzić w Pradze, troszkę to połączymy z "podróżą poślubną". Planowaliśmy podróż na ciepłe plaże Grecji, ale jak 3 tygodnie przed ślubem okazało się, że nie jedziemy sami;-) zmieniliśmy kierunek na coś gdzie pogoda podobna do naszej. Nie wiem jak zniosłabym upały.
sonkaa, gratuluję udanej wizyty, cieszę się, że wszystko dobrze:-)

Witajcie.Piekny dzień dzisiaj mamy,słoneczko świeci,cieplutko ach jak fajnie
Nikamo my pewnie będziemy majówkę spędzać przed domem ,zrobimy grilla ,goście wpadną na pewno.Mój m nie będzie miał długiego weekendu bo normalnie do pracy pójda. Jeziorko mam pod samym nosem ,widzę z okna i też częstow wędkowaliśmy
Karola miałam taką wypachną guleczkę 2dni pod rząd ,a wczoraj maluch przeniósł się na drugą stronę i lekko pokopał :-D

Myślałam ze będę miała więcej nadrabiania no ale wiadomo każdy weekend woli spędzić z rodzinką już na necie hehe :-)
Po kelnerowaniu czuję się nawet ok. Dopiero dzisiaj mnie zaczęło wszystko boleć hehehe ale dałam rade :-).

Sandy
gratuluję wejściówek. Ten Europark prezentuje się z zewnątrz bardzo ładnie ale w środku jeszcze nie byłam. Miłej zabawy :tak:

Nikolaa Jutrzenka zdrówka życzę

Karola.M mój mężulek to zawodowy wojskowy. Za mundurem panny sznurem hehehe. :-D

Co do spania to też mam niestety ten problem że mojemu mężowi nie wystarczy jego połowa i pcha się na moją. Tylko ze ja
potrafię nawet już z nerwów kopa mu w nocy zasadzić jak już się wkurzę. :zawstydzona/y:

3mam kciuki za wizytujące :-)

reklama
Do góry