reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

hej

u mnie dzis obiadek palce lizac: ziemniaczki, buraczki na ciepło i kotlety mielone. Mniam

wiem ze na ruchy typu kopniaki jest za wczesnie ale chcialabym juz wiedziec ze to cos w brzuchu to wiercenie sie malucha.

moj kuba wie ze jest chlopakiem hehehe, nie ma zednej lalki tylko milion samochodow. Nawet jak bywamy u R brata corki w wieku Kuby to jej lalki go nie interesuja ani teraz ani nigdy wczesniej

Nikola ojj wspolczuje. Ja poprzednio mialam cukrzyce i tez nie moglam normalnie jesc. Akurat wtedy kiedy sie najbardziej chce to nie mozna

Karola jak po "wizytacji" heheh

The white one nie pomoge bo nie mam doswiadczenia

Patrycja to u mnie podobnie tylko z buraczkami bo uwielbiam do mielonych

Marteczka ja tez bym chciala zeby maz byl przy porodzie. Znam wiele par co tak razem rodzily i ojcowie super to wspominaja. Ale nie kazdy sie nadaje wiec nic na sile. Tez nie wiem jak moj R by sie zachowal.

Mamba a ja dalej latal do wc co kawalek :eek:. U mnie 2 pary bielizny, jedna na dzien druga na noc. Ja mam duza wydzieline ale to przez Luteine

reklama
Majeczka 26 ja bylam w Polsce samolotem i wrocilam, za miesiace lece drugi raz. Nie maz sie czego obawiac [jesli ciaza nie zagrozona] - albo spytaj lekarza na wszelki wypadek. Ale powinno byc ok.

U mnie ze spaniem z mezem nie ma problemu; bo w ciagu tygodnia mieszka pozadomem, a we weekend te 2-3 noce to racezj ja zajmuje wiekszosc lozka kopiac go i spychajac na kaniuszek lozka :D

Witam was dziewczyny

u nas miał być grill, ale zaczęło padać, więc na obiad wylądowaliśmy w pizzerii, jestem tak napchana, że wstyd i ból :-(, zaraz ide leniuchować, jutro o 8 wizyta :-) - zdam relację, mam nadzieję - radosną

A u nas cały dzień słonecznie było, teraz zachmurzyło się, chyba zaraz i u nas popada. Na osłodę zjedliśmy z Olusiem duuuuże lody z bitą śmietaną :-) teraz pękam, a M. jeszcze wafelki nam przyniósł :-)

Za wszystkie dziewczyny jutro wizytujące kciuki mocno zaciśnięte. Ja wizytę mam we wtorek i też już nie mogę się doczekać.

emotions - ja w ogóle nigdy nie leciałam ze względu na mój nieokreślony lęk i w ciąży na pewno bym nie podjęła sie tego pierwszego lotu:zawstydzona/y:
mimii - podpinam sie pod trzymane kciuki - ja jutro o 17 mam badanie, dzięki! :tak: pozostalym wizytującym także powodzenia i wracajmy tu z dobrymi wieściami!

dzięki dziewczyny , jutro zdam relację

majeczka - trzymam kciuki za ciebie

jutro muszę wyprodukować tort dla Majki na wtorek, ma być motylek, a na sobotę nispodziankowy tort z lalką

hejka witam sie na baiegu podkradlam neta od brata ezastego:-) amelkowna zadowolona bawi soe z kuzynem polrocznym pogoda spoko choc ciut chlodno:confused2::sorry: ale niby od czwartku upal a byc tok chyba z domu nie wyjde. jutro zadzwonie do gina na skan 3/4d sie umowic to moze jakies fotki wkleje jak znow sie do neta dopcham:-D:-D mam nadzieje ze u was same dobre wiesci sciskam i pozdrawiam:tak:

reklama
Do góry