reklama
mimii
Fanka BB :)
My teraz w weekend zastanawialiśmy się czy wyjechać gdzieś na weekend majowy, ale jeszcze zobaczymy. Na wakacje na pewno ruszamy nad morze. A pogoda u nas popsuła się, pochmurno i szaro.
Nikamo, mój mąż też lubi wędkować i w tym roku to już nawet teściu Olusiowi kupił małą wędkę :-)
Nikamo, mój mąż też lubi wędkować i w tym roku to już nawet teściu Olusiowi kupił małą wędkę :-)
Dziewczynki, witam się porannie, jestem już po wizycie (wszystko super, relację zdam na stosownym wątku ), a zaraz zabieram się za przekładanie tortu dla Majki (efekt wkleję później) , bo już jutro skończy 6 lat, wierzyć mi się nie chce, że to tak zleciało - zamarzyła sobie motylka, więc będę kombinować :-), potem pojadę na zakupy , obiecałam sobie po wizycie fajne rybaczki z H&M
U nas piękne słoneczko, błękitne niebo, na majówkę zrobimy kilka krótkich wypadków w jakieś miejsca ciekawe dla Majki, obiecaliśmy jej ZOO i chyba wyskoczymy w górki na spacery, a w tą sobotę robimy ciąg dalszy obchodów urodzin naszej księżniczki, tym razem dla rodziny impreza ogrodowa (ma być upał :-)
teraz czuję się lepiej, więc z przyjemnością planuję już takie rzeczy, oczywiście wykonanie z pomocą małża, bo sama, to bym chyba jednak padła
U nas piękne słoneczko, błękitne niebo, na majówkę zrobimy kilka krótkich wypadków w jakieś miejsca ciekawe dla Majki, obiecaliśmy jej ZOO i chyba wyskoczymy w górki na spacery, a w tą sobotę robimy ciąg dalszy obchodów urodzin naszej księżniczki, tym razem dla rodziny impreza ogrodowa (ma być upał :-)
teraz czuję się lepiej, więc z przyjemnością planuję już takie rzeczy, oczywiście wykonanie z pomocą małża, bo sama, to bym chyba jednak padła
tallkaa
Witam się poweekendowo i idę ponadrabiać :-)
Mallinowa_Paula
Witam porannie ze słoneczkiem za oknem!
the_white_one, dziękuję, może i u nas wstawania nie będzie dużo A mąż... nie wiem czy on w ogóle się położy, jest już tak zakochany w Dziecku i tak wyczekuje października, że szok;-) Bardziej czeka na październik niż dzieci na pierwszą gwiazdkę w Boże Narodzenie
Trzymam kciuki za wasze badania!
anja83, też przeszło mi to przez myśl, że to wcale nie ich wina
nikamo, Pieniny - wspaniała sprawa!!
My planujemy kilka dni weekendu majowego spędzić w Pradze, troszkę to połączymy z "podróżą poślubną". Planowaliśmy podróż na ciepłe plaże Grecji, ale jak 3 tygodnie przed ślubem okazało się, że nie jedziemy sami;-) zmieniliśmy kierunek na coś gdzie pogoda podobna do naszej. Nie wiem jak zniosłabym upały.
sonkaa, gratuluję udanej wizyty, cieszę się, że wszystko dobrze:-)
the_white_one, dziękuję, może i u nas wstawania nie będzie dużo A mąż... nie wiem czy on w ogóle się położy, jest już tak zakochany w Dziecku i tak wyczekuje października, że szok;-) Bardziej czeka na październik niż dzieci na pierwszą gwiazdkę w Boże Narodzenie
Trzymam kciuki za wasze badania!
anja83, też przeszło mi to przez myśl, że to wcale nie ich wina
nikamo, Pieniny - wspaniała sprawa!!
My planujemy kilka dni weekendu majowego spędzić w Pradze, troszkę to połączymy z "podróżą poślubną". Planowaliśmy podróż na ciepłe plaże Grecji, ale jak 3 tygodnie przed ślubem okazało się, że nie jedziemy sami;-) zmieniliśmy kierunek na coś gdzie pogoda podobna do naszej. Nie wiem jak zniosłabym upały.
sonkaa, gratuluję udanej wizyty, cieszę się, że wszystko dobrze:-)
aguga06
Witajcie.Piekny dzień dzisiaj mamy,słoneczko świeci,cieplutko ach jak fajnie
Nikamo my pewnie będziemy majówkę spędzać przed domem ,zrobimy grilla ,goście wpadną na pewno.Mój m nie będzie miał długiego weekendu bo normalnie do pracy pójda. Jeziorko mam pod samym nosem ,widzę z okna i też częstow wędkowaliśmy
Karola miałam taką wypachną guleczkę 2dni pod rząd ,a wczoraj maluch przeniósł się na drugą stronę i lekko pokopał
Nikamo my pewnie będziemy majówkę spędzać przed domem ,zrobimy grilla ,goście wpadną na pewno.Mój m nie będzie miał długiego weekendu bo normalnie do pracy pójda. Jeziorko mam pod samym nosem ,widzę z okna i też częstow wędkowaliśmy
Karola miałam taką wypachną guleczkę 2dni pod rząd ,a wczoraj maluch przeniósł się na drugą stronę i lekko pokopał
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Witam U nas deszcz z przelotami gradu [co 5 minut] heheheh
tallkaa
Myślałam ze będę miała więcej nadrabiania no ale wiadomo każdy weekend woli spędzić z rodzinką już na necie hehe :-)
Po kelnerowaniu czuję się nawet ok. Dopiero dzisiaj mnie zaczęło wszystko boleć hehehe ale dałam rade :-).
Sandy gratuluję wejściówek. Ten Europark prezentuje się z zewnątrz bardzo ładnie ale w środku jeszcze nie byłam. Miłej zabawy
Nikolaa Jutrzenka zdrówka życzę
Karola.M mój mężulek to zawodowy wojskowy. Za mundurem panny sznurem hehehe.
Co do spania to też mam niestety ten problem że mojemu mężowi nie wystarczy jego połowa i pcha się na moją. Tylko ze ja
potrafię nawet już z nerwów kopa mu w nocy zasadzić jak już się wkurzę.
3mam kciuki za wizytujące :-)
Po kelnerowaniu czuję się nawet ok. Dopiero dzisiaj mnie zaczęło wszystko boleć hehehe ale dałam rade :-).
Sandy gratuluję wejściówek. Ten Europark prezentuje się z zewnątrz bardzo ładnie ale w środku jeszcze nie byłam. Miłej zabawy
Nikolaa Jutrzenka zdrówka życzę
Karola.M mój mężulek to zawodowy wojskowy. Za mundurem panny sznurem hehehe.
Co do spania to też mam niestety ten problem że mojemu mężowi nie wystarczy jego połowa i pcha się na moją. Tylko ze ja
potrafię nawet już z nerwów kopa mu w nocy zasadzić jak już się wkurzę.
3mam kciuki za wizytujące :-)
reklama
Mallinowa_Paula