reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Musa - mnie też tak rozrywa od środka i to już jakiś czas, pytałam moją gin bo oczywiście od razu przyszło mi na myśl że to szyjka się otwiera :-) i mnie wyprowadziła z błędu, więc to chyba normalne

teraz mam nowy problem , a jak dzień bez fanaberii to stracony dzień, mam coraz częściej uczucie "mokro" w majtkach i nie wiem albo śluzu jest więcej (to coś jest płynne) albo, już sobie wmówiłam, wody mi wyciekają :szok: ma któraś z was coś takiego? ja biorę jeszcze luteinę i ona też mi wypływa więc kurde non stop mnie coś zalewa

reklama
Malinova ,ja cały czas musiałam chodzić z wkładkami ,a miałam luteinę doustną .

Marteczka ,nie biorę leków poza musującym żeń-szeniem i to go biorę na noc ,

Niestety ja czuje się nadal mega kiepsko
oj to wymęczysz się bidulko, ale najważniejsze, że z dzieciolkiem wszystko ok..

wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku ,po 30 minutach dostałam uczulenia -
sandy, przeszło już? ale to dziwne że po ostatniej dawce takie cyrki...

teraz mam nowy problem mam coraz częściej uczucie "mokro" w majtkach i nie wiem albo śluzu jest więcej (to coś jest płynne) albo, już sobie wmówiłam, wody mi wyciekają :szok: ma któraś z was coś takiego? ja biorę jeszcze luteinę i ona też mi wypływa więc kurde non stop mnie coś zalewa
witaj w klubie.. ja ciągle na luteinie (chociaż pomalutku w odstawce) to też ciągle mokro..

P.S
zauważyłam dzisiaj że pręga mi się na brzuchu pojawiła.. troszkę wcześnie ale to pewnie efekt brania końskich dawek leków od początku ciąży..
ma któraś z was już "linea nigra"?

Ostatnia edycja:
Marteczka ja rocznik 86 więc młodsza a dzieciaczki prawie równe ja oboje będe miała z października :tak:

Wpadłam na chwile zobaczyć co u was a teraz mykam oglądać "na klopoty zawadzka ' a potem "kuchenne rewolucje "

Miłej nocki :tak:

azorku udanego urlopu :tak: obiecujemy że będziemy grzeczne jak ciebie nie będzie :-D

Azorek, szczęśliwej podróży i udanego urlopu :-)

Pobierania krwi nie lubię, nie patrzę ale słabo mi się nie robi. Jeszcze nigdy zaraz po pobieraniu nie zrobił mi się siniak (tfu tfu nie zapeszając). Ale i tak nie zmienia to faktu, że tego nie lubię.

Życzę Wam dobrej nocki i kolorowych snów :-) Zamieniam laptopa na tv a potem spać :-)

Mina, ja mam kreseczkę i to już bardzo długo - jakoś 7-8 tydzień z tego co kojarzę. trochę się zdziwiłam, bo wcześniej nie wiedziałam co to wogóle jest :) ale może dlatego że mam ciemną karnację, podobno wtedy pojawia się wcześniej

Karola, wczoraj byłam na nietykalnych i nawet mi się podobało - taki sympatyczny i pozytywny film :)

reklama
Do góry