reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Musa - mnie też tak rozrywa od środka i to już jakiś czas, pytałam moją gin bo oczywiście od razu przyszło mi na myśl że to szyjka się otwiera :-) i mnie wyprowadziła z błędu, więc to chyba normalne

teraz mam nowy problem , a jak dzień bez fanaberii to stracony dzień, mam coraz częściej uczucie "mokro" w majtkach i nie wiem albo śluzu jest więcej (to coś jest płynne) albo, już sobie wmówiłam, wody mi wyciekają :szok: ma któraś z was coś takiego? ja biorę jeszcze luteinę i ona też mi wypływa więc kurde non stop mnie coś zalewa

reklama
Malinova ,ja cały czas musiałam chodzić z wkładkami ,a miałam luteinę doustną .

Marteczka ,nie biorę leków poza musującym żeń-szeniem i to go biorę na noc ,

Niestety ja czuje się nadal mega kiepsko
oj to wymęczysz się bidulko, ale najważniejsze, że z dzieciolkiem wszystko ok..

wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku ,po 30 minutach dostałam uczulenia -
sandy, przeszło już? ale to dziwne że po ostatniej dawce takie cyrki...

teraz mam nowy problem mam coraz częściej uczucie "mokro" w majtkach i nie wiem albo śluzu jest więcej (to coś jest płynne) albo, już sobie wmówiłam, wody mi wyciekają :szok: ma któraś z was coś takiego? ja biorę jeszcze luteinę i ona też mi wypływa więc kurde non stop mnie coś zalewa
witaj w klubie.. ja ciągle na luteinie (chociaż pomalutku w odstawce) to też ciągle mokro..

P.S
zauważyłam dzisiaj że pręga mi się na brzuchu pojawiła.. troszkę wcześnie ale to pewnie efekt brania końskich dawek leków od początku ciąży..
ma któraś z was już "linea nigra"?

Ostatnia edycja:
Marteczka ja rocznik 86 więc młodsza a dzieciaczki prawie równe ja oboje będe miała z października :tak:

Wpadłam na chwile zobaczyć co u was a teraz mykam oglądać "na klopoty zawadzka ' a potem "kuchenne rewolucje "

Miłej nocki :tak:

azorku udanego urlopu :tak: obiecujemy że będziemy grzeczne jak ciebie nie będzie :-D

Azorek, szczęśliwej podróży i udanego urlopu :-)

Pobierania krwi nie lubię, nie patrzę ale słabo mi się nie robi. Jeszcze nigdy zaraz po pobieraniu nie zrobił mi się siniak (tfu tfu nie zapeszając). Ale i tak nie zmienia to faktu, że tego nie lubię.

Życzę Wam dobrej nocki i kolorowych snów :-) Zamieniam laptopa na tv a potem spać :-)

Mina, ja mam kreseczkę i to już bardzo długo - jakoś 7-8 tydzień z tego co kojarzę. trochę się zdziwiłam, bo wcześniej nie wiedziałam co to wogóle jest :) ale może dlatego że mam ciemną karnację, podobno wtedy pojawia się wcześniej

Karola, wczoraj byłam na nietykalnych i nawet mi się podobało - taki sympatyczny i pozytywny film :)

reklama
Do góry