reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

a ja właśnie po obiedzie z pełnym brzuszkiem aż mnie na sen łapie

miały być dziś kąski z piersi z kurczaka z sosem czosnkowym, a wyszły naleśniki z bananami, hmmm pycha, przynajmniej banany się nie zmarnowały bo już czarniały:-), a kąski zrobię w sobotę

reklama
Marteczka ,zrób sobie okład z Altacetu.
A ja dziś wpadłam w panikę -wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku ,po 30 minutach dostałam uczulenia -byłam cała w plamach ,swędzących jak diabli ,dostałam ataku nie wiem czy to kaszlu ,[czy paniki] po tej wysypce -nie umiałam nic połknąć ,stałam i lałam się prysznicem by się nie drapać ,wypiłam dzieciom calcium w syropie .
Już umie przełknąć ale plamy są nadal
kiedys dostalam takiego uczulecia i sie mega wystraszylam, bo wtedy karmilam Adasia... Musialam odstawic antybiotyk, plamy mialam jakas dobe, ale saedzilo mnie dlugo dluzej, potem to przeszlo w takie bole miesniowe.

Belka - ja lubie pobieranie krwi:) Wszystkie zabiegowe zeczy lubie i zawsze patrze. A siniak jak jest to mi nie przeszkadza.

Dziewczynki powiedzcie proszę czy mieliście w tej lub poprzednich ciążach jakieś takie dziwne uczucie, sama nie wiem jak to nazwać.........kłucia czy rozpierania w pochwie? :szok: od wczoraj coś takiego czuje, nie jest to coprawda uciążliwe, czy też jakoś bolesne, ale jednak nie daje mi spokoju, to moja pierwsza ciąża wiec wszystko jest mega nowe, nie chce panikować a wizyta dopiero za 2 tygodnie:-(
Mi nieraz zdarza się że tak właśnie zakłuje tam w pochwie. Więc to chyba normalne.
Antylopka patrzeć to ja nie patrze. Mi się słabo robi jak widzę te próbówki z krwią :-D

Bellka - może tak być, jak nie ma żadnych innych objawów, tylko sporadyczne kłucie, to raczej nic takiego, zapytaj gina na następnej wizycie :-)

sorry. to do Musy miało być :-)

Ostatnia edycja:
powiem wam, że "wygooglowałam" swój problem i wyczytałam że takie uczucie "kłucia" w ciąży spowodowane są rozciąganiem się narządów, chyba nie będę narazie paniki siała nie mam żadnych innych objawów, nic mnie nie boli wiec postaram sie przeczekać:-(logicznie myślać tam w środku wszystko się rozciąga wraz z rosnącym dzidziolem....

mnie tam w zylach moga grzebac since nie wygladaja ladnie ale znikaja wiec luzik. nigdy nie patrze jak mi krew pobieraja bo jakos sam widok mnie odrzuca. ale jak z amelkowna bylam to moglam patrzec na to :confused:
kuchnia sprzatnieta lazienka tez pranie zrobione sie suszy na kaloryferach co by poschlo do jutra mloda spi ja z herbatka siedze ale zaraz lece bilety drukowac bo jak zwykle na ostatnia chwile zostawilam:-D wroce z pracy to spakuje jedna walizke a reszte potrzebnych sprawunkow jutro i siuuuuuuuuu do polandii sie urlopowac hehehe

dziewuszki ja juz chyba jutro nie zagladne na bb wiec trzymajcie sie kochane i prosze tu spokojnie bez walk i bojek na piesci:tak::-) porzadku dopilnuja polcia i sandy bo ja bede bez neta raczej w pl nie wiem jak wytrzymam ale to tylko (albo az) 3 tyg:sorry2: jak pojde na skan w pl moze poprosze brata meza mego zeby mi swojego ipada pozyczyl to jakos wrzuce na forum i trzymam kciuki zebyscie nie chorowaly nie lataly po szpitalach i przynosily same dobre wiesci od lekarzy:tak:

azorek - leć, wypoczywaj, urlopuje się, oglądaj piekną dzidzie i jedz pyszności :-) My tu będziemy grzecznie i zdrowo sobie pisać i czekamy na newsy z kraju :-)

Azorek do szczęśliwej podróży Ci życzę i wracaj do nas z dobrymi wiadomościami.
Musa takie rozciągania i kłucia normalna sprawa, oczywiście jeśli nie są uciążliwe i zbyt bolesne.
A ja patrzę jak pobierają krew tylko jak igłą pani wkłuwa to łeb w drugą stronę.

reklama
Azorek baw się dobrze, wypoczywaj i ogólnie wszystkiego dobrego. Odpoczynek od komputera też napewno dobrze zrobi. :-) Wypatruj tam dobrze na skanie i przynieś wieści jakie rodzeństwo będzie miała Amelka.

Do góry