reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Haha grzybkow nie przerabbialam jeszcze - ale tutaj to czesty problem wiec bede miala sciany na oku :DDzieki wszystkim:) Zaraz zabieram sie za przegladanie kuchni i mycie wszystkich szafek, przegladanie rzeczy.. Wydaje mi sie ze to raczej nie spozywcze, ale na wszelki wypadek zaczne od kuchni, i bede stopniowo myla i odkazala wszystko :Da jesli chodzi o miete, to moze byc herbata mietowa:D:DLawendy zapachu NIENAWIDZE :// A wiem ze to najlepsze jest podobno :/// patrycja wejdz sobie na google wyszukiwarke i wpisz "mól" to zobaczysz fotki czy 'to to jest to' :D:DJa mieszkam w domu wynajmowanym starszym, moze zostaly z wczesniej, albo niewiem. Ale mole mozna ze sklepu przyniesc nawet, albo moga podobno wleciec do domu przez otwarte okna ://

Ło matko zobaczylam na necie jak to wygląda i poszlam do szafki ze spożywką a tam w bułce tartej ( sklepowej ) 5 sztuk tego znalazlam :szok::zawstydzona/y: obrzydlistwo

Nie raz widzialam że coś tam mi przelecjało przed nosem ale gdyby nie wy to nawet bym nie wiedziala że mam takie paskudztwo w jedzeniu

Ło matko zobaczylam na necie jak to wygląda i poszlam do szafki ze spożywką a tam w bułce tartej ( sklepowej ) 5 sztuk tego znalazlam :szok::zawstydzona/y: obrzydlistwo

Patrycja to radze zajac sobie popoludnie tak jak ja, 
miska szmatka jakis odkazacz i smigamy wszystkie szafki :D
Przegladac trzeba wszystko, nawet zgrzewy zamknietych produktow, do pojemnikow zamknietych sie moga nawet dostac:/ 
W szafkach oprocz plastrow mozna poukladac lisc laurowy skorki suchych pomaranczy/ cytryn, miete [duzo mozliwosci jest]

Byłam rano na pobraniu krwi do drugiej tury zaleconych mi badań,pomijam fakt,że za tamte zapłaciłam 120 a za te 130 ale ogólnie nie lubię pobierania krwi,mam uraz,i nie wiem jak ona mi to zrobiła,wyszłam z gabinetu patrzę pod wacik a ja mam aż guza na żyle:szok: i oczywiście co?od razu mi słabo ciemno przed oczami obraz niestabilny i dochodzące głosy jakby ze studni się wydobywały,podejrzewam,że jeszcze do tego kolory na twarzy zmieniałam niczym kameleon ale nie widziałam tego,mówię wyjdę na powietrze a ja ledwo do auta doszłam:-(Shit!Teraz mam krwiaka sinego i boli mnie ta ręka(lewa a jestem leworęczna)i pewnie next time będę się bała iść na pobranie.Teraz miałam regularnie co dwa tygodnie i poprzednie dwa razy super były ani śladu.A wczoraj do mnie G mówił,że przesadzam i tragizuję bo pobranie to nic takiego,nic mi przecież nie będzie:no:.
Po 15 jadę po wyniki.

Kopytka zrobione , pierwsza porcja zjedzona :-)
Ogarniam troche kuchnię, lece po mlodego i do sklepu po te preparaty na mole :zawstydzona/y:i działamy. Przynajmniej dzień jakoś szybciej zleci bo m dzisiaj na wieczór wróci i samej nudno

Ja do pobierania krwi jestem przyzwyczajana bo wcześniej oddawalam honorowo razem z m więc mnie to nie rusza :-)

Ostatnia edycja:
Marteczka no to wspólczuję. Mi się nieraz wydaje że te kobiety to pobierają tą krew jak by za karę. Ja pamiętam ile razy miałam jakieś siniaki na pół ręki. Ale teraz pobieram tylko krew u mojego gina, tam babka dwa razy w tygodniu jest i powiem Wam że niebo a ziemia. Wkłucia wogóle nie czuć,a śladu żadnego! Aż polubiłam pobieranie krwi :-D

reklama
Marteczka ,zrób sobie okład z Altacetu.
A ja dziś wpadłam w panikę -wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku ,po 30 minutach dostałam uczulenia -byłam cała w plamach ,swędzących jak diabli ,dostałam ataku nie wiem czy to kaszlu ,[czy paniki] po tej wysypce -nie umiałam nic połknąć ,stałam i lałam się prysznicem by się nie drapać ,wypiłam dzieciom calcium w syropie .
Już umie przełknąć ale plamy są nadal

Do góry