reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

nikola trzyma kciuki za to zeby wszystko sie dobrze skonczylo. jak tylko wrocisz od lekarza to pisz.

Ja dzis tez robiłam badania: morfologie, mocz i kazałam sobie TSH bo cos mnie strasznie dusi, ze nic nie moge miec pod szyja.

reklama
Patrycja drapać to i ja się drapie ,najgorzej na plecach ,brzuchu,biodrach itd,ale u mnie to skóra się naciąga.Wystarcza,że wetrę w skórę balsam i pomaga.
Nikola rozumiem Cię doskonale kochana.Dobrze,że masz dzisiaj wizytę u gina.Czekamy na dobre wieśći
TRZYMAM KCIUKI

Może i troszkę spanikowana ale zastanawiające jest to że mnie strasznie swędzą plecy,nogi,i ręce a brzuch czy biodra właśnie nie, no ale zobaczymy może i panikuje a może dla świętego spokoju zrobie dodatkowe badania.

Najbardziej mnie wnerwia to że czlowiek się martwi o dziecko chucha i dmucha żeby wszystko było ok, nie które mamy długo się starają o dzidzie a wczoraj w tv mówili o znalezionym noworodku w śmieciach :wściekła/y: normalnie mózg się lasuje jak si.ę takie rzeczy słyszy :wściekła/y:

Kurcze mialo być dzisiaj słonko a tu lipa i zimno na dworze a ja chce ciepełka

Nikola trzymam kciuki za wizytę , będzie dobrze i nawet jeśli diagnoza sie potwierdzi to lekarz napewno dobrze o was zadba :tak:

Nikolaa - mam nadzieję że to tylko tak groźnie brzmi i że lekarz Cie dziś uspokoi że w twoim przypadku nie jest tak źle, dobrze że już przynajmniej wiesz z czym możesz mieć do czynienia, na pewno da się to leczyć i wszystko dobrze się skończy, czekamy na wieści

nikha - gratuluję udanej wizyty

Hey dziewczyny!

Witam sie po prawie 2 tygodniowej nieobecności.Nie jestem w stanie nadrobic zaległości wiec mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku.Poczytałam tylko kilka ostatnich stron.

U nas z dzidzia chyba wszystko ok, tzn pisze chyba bo nic sie nie dzieje a na wizytke idę dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, jak nie w sobotę wiec czekam z niecierpliwoscią.

A jak tam u Was z ruchami dzidzi, bo mi sie czasem wydaje ze coś tam sie dzieje ale nie ma jakiejs systematycznosci i nie wiem czy to gazy mi tak nie krażą po jelitach.

Pozdrawiam Was Kochane!:-)Mam nadzieje ze teraz bede juz na biezaco.

Nikolaa mnie wcześniej bolała wątroba. Nie jestem do końca pewna czy to ona, bo jak wyczytałam w książce "Nasze zdrowie. Poradnik dla całej rodziny" to może być i żoładek i nerki itp.
Jednak poczytałam co dobrze jeść a szczególnie pić gdy sądzisz że z twoją wątrobą jest coś nie tak.
- sok z buraków, szklanka soku codziennie
- sok z karczochów, łyżka dziennie przed posiłkiem
- ostropest (pisała o nim Sandy) łyżkę owoców zalać filiżanką wrzątku, odstawić na 10 min. Pić 3 razy dziennie.

Nie jest tu napisane o przeciwwskazaniach dla stosowania odnośnie kobiet w ciąży. Zapytaj lekarza.

I jeszcze strona o diecie dla wątroby Dieta dla wątroby

Powodzenia, mam nadzieje że przy stosowaniu odpowiedniej diety i leków poczujesz się lepiej. I urodzisz dzieciątko w terminie.

Nikha, gratuluję.

Chyba poczułam ruchy Maleństwa!! takie bąbelki w brzuchu jak w napoju gazowanym
biggrin.gif
To to??

reklama
Do góry