Belka, Azorek - u mnie tez szaro i buro, a do tego zimno...mielismy juz tydzien slicznej pogody, potem spadl snieg na jeden dzien i teraz znow szaroburo buuu az sie nic nie chce...
Mina - ja tak mam z dentysta
mam "swoja" dentystke i nigdzie indziej nie pojde chocby sie walilo i palilo, strasznie sie boje dentystow, a ta moja mam zaufana i co najwazniejsze ona mnie tez dobrze zna i juz po moim spojrzeniu wie kiedy boli albo mi sie cos nie podoba i wtedy robimy sobie "przerwe" i nie musze krzyczec
Talkaa - wspolczuje
wiesz mi sie robi slabiej i niedobrze jak dluzej czegos nie jem, podejrzewam, ze juz wszystkie sposoby przerobilas, ale jesli nie to upewnij sie, ze zawsze masz zoladek pelny
Ptyska, Anja - ja moje ciazowe spodnie kupilam juz w 8 tyg!! Bo mnie cisnely takie zwykle dzinsy. Teraz sie z nimi nie rozstaje, nosze je codziennie, kupilam nawet druga identyczna pare, zeby miec na zmiane jak drugie w praniu
Sandy - zawsze jak widze Twoj avatarek i nick to mi sie buzka usmiecha, ze nadal z nami jestes
dziekuje
Anezka - witaj i rozgosc sie
tez mialam oryginalny termin na 6/10, potem wg poloznej byl 5/10, a ostatnio na usg znow zmienili, tym razem na 30/09
Ja z tych wynikow sie bardzo ciesze, bo mimo, ze juz na usg mowili, ze wszystko pieknie i dobrze i NT bylo w normie, to wiadomo, ze samo NT to tylko jeden z wyznacznikow i dopiero porownany z wiekiem ciazy, wiekiem mamy i przede wszystkim badaniami krwi daje dokladny rezultat badan
Poducha jest SUPER!! narazie wstrzymam sie z recenzja, poczekam z tydzien, bo pomimo, ze faktycznie spalo mi sie bardzo dobrze i wygodnie i obudzilam sie super wypoczeta i bez bolu szyi to i tak nie wiem czy to nie przypadek po prostu i mialam lepsza noc, czy to zasluga poduchy. Moge tylko powiedziec jak narazie, ze jest super wygodna, swietnej jakosci, to na pewno nie to samo co wlozyc sobie zwykla poduszke miedzy nogi, pod brzuch i pod szyje