reklama
aguga06
Fanka BB :)
A ile ta waga kosztowała?Szkoda,że źle działaTak elektroniczna ale wiecie co chyba się pośpieszyłam z zachwalaniem ta się coś zwiesza i musiałam pojechać wymienić , mam nadzieje że ta już będzie działać jak nie to w ogóle oddam więc może i tanioszka ale nie wiem czy długo podziała
No sikanie w nocy to masakra. Najgorzej jak się zachce tak z godzinę przed budzikiem i wtedy dylemat: wytrzymam czy nie wytrzymam A spać trzeba póki jeszcze można
Ja dzisiaj tak miałam.Obudziłam się ok godz 5 i myślałam czy wytrzymam do 8 czy wstać,ale jednak wstałam bo uciska miałam mocny na pęcherze.Wstałam później o 7:45 i nasiusiałam do pojemniczka do badań.ja wagę mam, ale jakoś ostatnio niechętnie na nią wchodzę, ie bardzo podoba mi się wynik jaki wyświetla...
jutro wizyta u pielęgniarki i ważenie, więc niestety trzeba będzie się z wagą zmierzyć po świętach, ehh
dzisiaj za to w ramach dbania o kondycję wybraliśmy się z mężem na małą przejażdżkę rowerową i nawet fajnie było oczywiście wolno i spokojnie, ale dotleniłam się za wszystkie czasy pewnie już niedługo na rower się nie wpasuję, bo brzuszek rośnie ale póki się da to będę korzystać
a co do sikania, też mam z tym problem, jeszcze w nocy mogę wstać, ale nad ranem, jak wiem że niedługo zadzwoni budzik to się strasznie nie chce...
a że tak was spytam, bo miałam z tym ostatnio dylemat - jeśli macie akurat oddać mocz, a zachce wam się siku powiedzmy 4-5 rano to oddajecie ten, czy jeszcze późniejszy? w mojej instrukcji pisało że ma być poranny, po nocnym wypoczynku i trzeba go zawieźć najpóźniej 2 h po oddaniu no i nijak mi się to wpasowuje w te godziny...
Witaj ,mamy termin na ten sam dzień :-)Witam! Jestem tu nowa
Moj termin porodu to 6 pazdziernik 2012. Milo mi do was dolaczyc
Pozdrawiam pazdziernikowe przyszle mamy!
Ja też mega nerwowa i płaczliwa-hormony szaleją nie ziemsko Dziś rano pojechałam na pobranie krwi . Szaro ,buro i ponuro dzisiaj ,nic się nie chce-zaraz pod kocyk wskoczę.Dziś synek w domu bo przeziębiony
azorek84
mama Amelii 2009
sandy ja mam nadzieje ze wyniki bedziesz miec wporzadku i bedziecie mogli sie starc o kolejnego babelka jesli zechcecie. widze po suwaczkach u ciebie ze juz raczej z gory zakladasz kolejne starankatrzymam wiec kciuki supermocno zeby sie udalo zdrowego bobo wychodowac
aguga06
Fanka BB :)
Sandy na pewno wszystko będzie dobrze. Będziecie rozpoczynali staranka?Mój R schodzi mi z drogi ,jest poinformowany co go czeka jak będzie zadawalający wynik z hispatu .., :-)teraz tylko czekanie na @,szereg badań...
A ja ani nerwowa, ani placzliwa z moimi hormonami wszystko ok, przynajmniej na razie. Zobaczymy co bedzie pozniej, ale szczerze mowiac wolalabym zeby zostalo tak jak teraz jest :-)
marand
pełna szczęścia
Tak elektroniczna ale wiecie co chyba się pośpieszyłam z zachwalaniem ta się coś zwiesza i musiałam pojechać wymienić , mam nadzieje że ta już będzie działać jak nie to w ogóle oddam więc może i tanioszka ale nie wiem czy długo podziała
ja też mam taka wagę elektroniczną z biedronki i w zasadzie jest ok, z tym że musi stać na płaskiej powierzchni i nie na żadnym dywanie tylko najlepiej na idealnie równej powierzchni i wtedy wynik jest miarodajny, ja swoją kupiłam z półtora roku temu
Podusia do mnie dotarla, juz nie moge sie doczekac, aby sie z nia dzisiaj przespac hehe
Dostalam tez list ze szpitala z wynikami badan z krwi i usg genetycznego i ryzyko wystapienie jakichkolwiek wad genetycznych u naszego Dzidziola jest wg nich bardzo niskie. Nasze "szanse" obliczyli na 1:17153 takze kolejny kamien milowy za nami
super że wyniki dobre
daj linka to tej podusi co sobie wybrałaś bop też chcę kupić
Witam! Jestem tu nowa
witaj wśród październikówek
z tymi hormonami i zmianą nastroju to u mnie jest ok, chociaż w sobotę to się strasznie poryczałam ale miałam powód bo mąż mnie strasznie zdenerwował, przez kilka godzin nie mogłam się uspokoić a później to miałam wyrzuty sumienia że przeze mnie dzidzia też cierpi
Sandy na pewno wszystko będzie dobrze. Będziecie rozpoczynali staranka?
po badaniach i po urlopie ,tj nie wcześniej niż sierpień 2012 bo w maju 2013 mam komunię i nie wypadało by jej spędzić w szpitalu
K
krak8686
Gość
Dziewczyny oto link do podusi, nie tylko ma same pozytywne opinie na roznych stronach internetowych, ale zostala mi tez polecona przez kilka moich znajomych, z tego co widze, nadal maja ja na przecenie
http://maternitypillow.co.uk/Mum-E-Pregnancy-Pillow--Includes-White-Cover_p_127.html
http://maternitypillow.co.uk/Mum-E-Pregnancy-Pillow--Includes-White-Cover_p_127.html
Ostatnio edytowane przez moderatora:
*PaMinka
Wdrożona(y)
Hej kobitki
Poczytałam nadrobiłam i niestety znowu muszę was opuścić na chwile ponieważ
laptopik coś szwankuje i muszę go oddać na reklamacje.
Odezwe się za kilka dni
Trzymam kciuki za wizytujące i samych dobrych wieści życzę
Trzymajcie się
Poczytałam nadrobiłam i niestety znowu muszę was opuścić na chwile ponieważ
laptopik coś szwankuje i muszę go oddać na reklamacje.
Odezwe się za kilka dni
Trzymam kciuki za wizytujące i samych dobrych wieści życzę
Trzymajcie się
reklama
ja wczoraj byłam u dentysty za zęba w sumie mi wyszło około 600 zł a jeszcze okazało się że mam do leczenia sporo matko nienawidzę dentystów..... po za tym niby choróbsko trochę popuściło ale dalej czuje się podle do tego piszecie o dolegliwościach i w sumie się cieszyłam że wymioty przeszły a tu od niedzieli codziennie pół nocy w kiblu spędzam ....
ogólnie załapała mnie malusia depreszka ciążowa taka tyci tyci
talka oby głowa przeszła
ogólnie załapała mnie malusia depreszka ciążowa taka tyci tyci
możliwe w 16 tygodniu w drugiej ciąży bardzo możliweKurcze tez mi się wydaje że czasami czuję dzidzię ale nie wiem czy to juz mozliwe...
gratulacje!!!Dostalam tez list ze szpitala z wynikami badan z krwi i usg genetycznego i ryzyko wystapienie jakichkolwiek wad genetycznych u naszego Dzidziola jest wg nich bardzo niskie. Nasze "szanse" obliczyli na 1:17153 takze kolejny kamien milowy za nami
to super dbaj o siebie tak jak lekarz zalecił......Hello!!Jestem już!!Nadrobię dopiero jutro,bo dzisiaj mam jeszcze załatwiania.
Wczoraj wyszłam ze szpitala,tam mi robili 2 razy usg i wyszło,ze krwiaka nie ma ,a że na wczoraj miałam umówioną moją wizytę prywatna,to poszłam i mój lekarz potwierdził,ale kazał się oszczędzać,bo nie wiadomo skąd były te plamienia i bóle brzucha.Mam nagraną płytkę z moja kruszynką,ma wszystko co trzeba,wymiary w normie NT-1,1, także jestem happy!!!
Jutro napiszę więcej.
witaj i rozgość sięWitam! Jestem tu nowa
talka oby głowa przeszła
to zaciskam kciuki aby było wszystko oki!!!!!!Mój R schodzi mi z drogi ,jest poinformowany co go czeka jak będzie zadawalający wynik z hispatu .., :-)teraz tylko czekanie na @,szereg badań...