reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Czytam o humorkach, napadach złości i płaczu i wydawało mi się, ze u mnie płacz przeważa, mówię więc do męża, cytując Wasze fragmenty, że chyba nie ma ze mną tak źle - uśmiechnął się znacząco :-D Też ma... a wydawało mi się, że trzymam nerwy na wodzy ;-)
Pomyślałam, że można by utworzyć jeden temat dla dzielnie znoszących nasze hormony mężów, niech się tam "wypłakują" po cichutku ;-) Co Wy a to?

Trzymajcie się cieplutko Kochane, mimo wszystko ciąża to wspaniały czas :-)

reklama
UWAGA PYTANIE:

A) kotleciki mielone z sosem, puree ziemniaczanym i buraczkami

czy

B) jajka sadzone z przysmazanymi talarkami z ziemniakow i buraczkami

;)

Krak jak dla mnie A
Mallinowa mój pewnie nie miałby jak zaglądać na forum bo długooo pracuje,a później czas z synkiem i mu leci.No,ale taki wątek byłby bardzo fajny ;)
Ja mam dzisiaj ziemniaczki,sosik bez mięsa bo bym nie przełknęła i sałatę lodową z fetą i warzywami :-p

krak jak dla mnie to A i B :-D
A ja mam taki apetyt, że ciągle bym coś jadła :zawstydzona/y: Narazie jeszcze waga na zero jest, ale jak tak dalej pójdzie to szybko mi skoczy w górę.

krak ja jestem za B:-D narobilas mi smaka :-p

Malinowa taki watek juz istnieje na bb nie bede powielac prosze wklejam linka https://www.babyboom.pl/forum/trzymaj-sie-ojciec-f31/

edit. wlecialam do kuchni: ziemniaki sa jajca tez brak buraczkow ale za to mam czerwona kapustke tez da rade :D zanim mezus wroci z pracy machce obiadek hehehehe

Ostatnia edycja:
Krak, jak dla mnie A. U nas dziś były schabowe kieszonki z ananasem i serem, do tego ziemniaczki puree i surówka z marchewki, jabłka i śmietany :)
Azorek, dziękuję.

krak - A !!! , podeślij choć 100g :-):-):-)
dziewczyny, dzięki za wsparcie, ja też się już uspokoiłam, T wrócił, wykazał zrozumienie :-) i jest lepiej

reklama
Do góry