reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam sie z rana. amelkowa jeszcze dosypia to ja sie rozsiadlam z herbatka na bb:-D
fasolek-witamy spowrotem:-)wiedzialam ze dlugo cie trzymac nie beda i ciesze sie ze sa dobre wiesci:tak:
u mni epochmurno i raczej padac bedzie caly dzien ehhh taka pogoda ze tylko spac by sie chcialo ale jak juz wstalam na siusiu to juz nie zasne:confused2:

reklama
Witajcie porannie.. :-p mój synek mnie zbudził o 8-30!! taki śpioch jestem

Dziś kilka godzin spędziłyśmy na zewnątrz, młoda się wybiegała, wyskakała.. a teraz nie chce spać :no: skąd ona czepie siły i energie? :-p
ja to zawsze mówiłam że dzieci mają tajny ukryty zapasowy napęd atomowy. I dlatego tak długo działają hihihi

Dostalam tez list ze szpitala z wynikami badan z krwi i usg genetycznego i ryzyko wystapienie jakichkolwiek wad genetycznych u naszego Dzidziola jest wg nich bardzo niskie. Nasze "szanse" obliczyli na 1:17153 :) takze kolejny kamien milowy za nami :)
o , super wiadomości.. teraz to już macie z górki

Mam nagraną płytkę z moja kruszynką,ma wszystko co trzeba,wymiary w normie NT-1,1, także jestem happy!!!
witaj fasolek, fajnie że tak krótko cię trzymali. Ale lepiej dmuchać na zimne.
I kolejne dobre wiadomości..
a ja mam lenia. Mega lenia. Dobrze, że małż zostawił mi dzisiaj samochód to sobie do fryzjera podjadę, chociaż to 25 minut na piechotę ode mnie. Mam swojego fryzjera od kilku lat i na inne osiedle do niego latam. Ale warto.

Polcia :)to mnie pocieszyłaś nie ma co hehehe ale ja mam wielką nadzieję,że nie będę musiała jej oddawać bo jest taka piekna z kwiatuszkiem :-D Jedyna nadzieja w Bellce ,która
też ma z biedronki i działa :) tylko właśnie moja jest bardzo wrażliwa i musi stać na idealnie równej powierzchni :/
Fasolek2007 ja w 6 tygodniu miałam plamienia trwały 2 tygodnie zazywałam duphaston a do tego moje drugie serduszko nie biło tak jak trzeba i mogłam je stracić, nie miałam wprawdzie krwiaka ale swoje przeszłam i wiem jakie to okropne dlatego cieszę się ze już lepiej u Was i trzymam kciuki żebyś już drugi raz tego horroru nie musiała przeżywać :-) fajnie, że masz już płytkę też muszę sobie sprawić taki prezent :-D
A ja w końcu wybieram się na łowy po jakieś galoty bo już w żadne się nie mieszczę :rofl2:

Ptyśka to udanych zakupów życzę :)
ja też w końcu nabyłam pierwsze spodnie, niby w jakieś starsze jeszcze się jako tako mieściłam, ale jak założyłam takie ciążowe to dopiero komfort :) super wynalazek te spodnie z pasem

Cześć dziewczyny! Witam wszystkie nowe mamusie:-)

Zupełnie nie jestem na bieżąco:zawstydzona/y:, wciągnął mnie ten wątek na forum: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index43.html Czy tylko ja parte kojarzę ze zjeżdżaniem brzucha do kolan a nie z kupą:-D?

Święta nam minęły spokojnie, pierwszy raz się nie objadłam:-D Także na wadze nic nie przybyło - jak na razie 2 kg od początku ciąży. Brzuch taki jakiś mały mi się wydaje, ruchów jeszcze nie czuję, ale dziś bez problemu wyczułam dno macicy więc przynajmniej już wiem gdzie mam rękę przykładać w oczekiwaniu na smyrnięcie:-)

reklama
Do góry