reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

witam sie z rana. amelkowa jeszcze dosypia to ja sie rozsiadlam z herbatka na bb:-D
fasolek-witamy spowrotem:-)wiedzialam ze dlugo cie trzymac nie beda i ciesze sie ze sa dobre wiesci:tak:
u mni epochmurno i raczej padac bedzie caly dzien ehhh taka pogoda ze tylko spac by sie chcialo ale jak juz wstalam na siusiu to juz nie zasne:confused2:

reklama
Witajcie porannie.. :-p mój synek mnie zbudził o 8-30!! taki śpioch jestem

Dziś kilka godzin spędziłyśmy na zewnątrz, młoda się wybiegała, wyskakała.. a teraz nie chce spać :no: skąd ona czepie siły i energie? :-p
ja to zawsze mówiłam że dzieci mają tajny ukryty zapasowy napęd atomowy. I dlatego tak długo działają hihihi

Dostalam tez list ze szpitala z wynikami badan z krwi i usg genetycznego i ryzyko wystapienie jakichkolwiek wad genetycznych u naszego Dzidziola jest wg nich bardzo niskie. Nasze "szanse" obliczyli na 1:17153 :) takze kolejny kamien milowy za nami :)
o , super wiadomości.. teraz to już macie z górki

Mam nagraną płytkę z moja kruszynką,ma wszystko co trzeba,wymiary w normie NT-1,1, także jestem happy!!!
witaj fasolek, fajnie że tak krótko cię trzymali. Ale lepiej dmuchać na zimne.
I kolejne dobre wiadomości..
a ja mam lenia. Mega lenia. Dobrze, że małż zostawił mi dzisiaj samochód to sobie do fryzjera podjadę, chociaż to 25 minut na piechotę ode mnie. Mam swojego fryzjera od kilku lat i na inne osiedle do niego latam. Ale warto.

Polcia :)to mnie pocieszyłaś nie ma co hehehe ale ja mam wielką nadzieję,że nie będę musiała jej oddawać bo jest taka piekna z kwiatuszkiem :-D Jedyna nadzieja w Bellce ,która
też ma z biedronki i działa :) tylko właśnie moja jest bardzo wrażliwa i musi stać na idealnie równej powierzchni :/
Fasolek2007 ja w 6 tygodniu miałam plamienia trwały 2 tygodnie zazywałam duphaston a do tego moje drugie serduszko nie biło tak jak trzeba i mogłam je stracić, nie miałam wprawdzie krwiaka ale swoje przeszłam i wiem jakie to okropne dlatego cieszę się ze już lepiej u Was i trzymam kciuki żebyś już drugi raz tego horroru nie musiała przeżywać :-) fajnie, że masz już płytkę też muszę sobie sprawić taki prezent :-D
A ja w końcu wybieram się na łowy po jakieś galoty bo już w żadne się nie mieszczę :rofl2:

Ptyśka to udanych zakupów życzę :)
ja też w końcu nabyłam pierwsze spodnie, niby w jakieś starsze jeszcze się jako tako mieściłam, ale jak założyłam takie ciążowe to dopiero komfort :) super wynalazek te spodnie z pasem

Cześć dziewczyny! Witam wszystkie nowe mamusie:-)

Zupełnie nie jestem na bieżąco:zawstydzona/y:, wciągnął mnie ten wątek na forum: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/index43.html Czy tylko ja parte kojarzę ze zjeżdżaniem brzucha do kolan a nie z kupą:-D?

Święta nam minęły spokojnie, pierwszy raz się nie objadłam:-D Także na wadze nic nie przybyło - jak na razie 2 kg od początku ciąży. Brzuch taki jakiś mały mi się wydaje, ruchów jeszcze nie czuję, ale dziś bez problemu wyczułam dno macicy więc przynajmniej już wiem gdzie mam rękę przykładać w oczekiwaniu na smyrnięcie:-)

reklama
Do góry