malami25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
straszna historia.. ale usunąć żywy płód (czyli terminacja płodu) czy czekać aż samo umrze po porodzie to obie decyzje są straszne i nie ma mniejszego czy większego zła jest to tragedia dla całej rodziny.I jeszcze jedna nie bawila sie prawie wogule, tylko ona ma bardzo duze problemy, wlasciwie to wie ze jej dziecko umrze zaraz po porodzie, ale nie zgodzila sie na usuniecie dziecka mimo ze lekarze nalegali.
u mnie również zalecenie używania gumy i małż jest niepocieszony że jak to: kobieta w ciąży a tu gumkę trzeba. Ale ja używam luteinę dopochwowo 2x2 więc to konieczność niestety.I jeszcze jedno pytanie czy wam też gin zalecał współżycie w "gumce" bo mi tak a mój S chyba nie będzie zadowolony bo jak zaczeliśmy staranka to się cieszył że w końcu uwolni się od lateksu
I jeszcze jedno pytanie czy wam też gin zalecał współżycie w "gumce" bo mi tak a mój S chyba nie będzie zadowolony bo jak zaczeliśmy staranka to się cieszył że w końcu uwolni się od lateksu
ona tylko z kubusiem umie wypic te elektrolity wiec stad marchewkowy soczek:-) nic innego nie wypije jak te sole zmieszam taki maly kaprysik kulinarny amelkowny;-)azorek- a próbowałaś zwykłej coli? lekarze polecają na biegunkę u dzieci marchewka kojarzy mi się tak jakoś rozluźniająco.. ale może się mylę .