jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
moderatorki wybaczcie, mam problemy z netem i dlatego tak wklejam. Nie chce sie napisac a potem mi to nie wejdzie.
Najwyzej jak mozecie to polacznie mi posty. Soooooorrrrrrryyyyyy.
Sonka ja tez robilam posiew. Ale wynik byl dziwny, napisali ze wyhodowali flore bakteryjna i ze powinnam powtorzyc badanie bo zle pobrany material. W piatek zrobilam jeszcze raz, napewno dobrze wszystko robie. Mam nadzieje ze nic nie wyjdzie.
Wogole to mam zurawine susza, tez dobra wiec polecam
A jakiej firmy jest sok zurawinowy?????
wogole to mam urinal i nie wiem czy nie zaczac brac, wyszly mi bakterie w moczu i gin zlecil posiew. Mowil ze to konieczne bo bakterie sa niebezpieczne. Moze lepiej pobrac troche dla pewnosci??????
a poza tym nadal wymiotuje rano. Ktos z tym tygodniu co ja tez tak ma??
a do tego jak sie nachodze to boli mnie kosc ogonowa, tak ze sie przekrecic i ruszyc nie moge. Jak poleze to przechodzi. (R sie smieje ze musialam miec bardzo duzy ogon w poprzednim zyciu )
i to na tyle bo nie dam rady wszystkim odpisac.
postaram sie bywac bardziej na biezaco, choc to trudne
dobrej nocki
Najwyzej jak mozecie to polacznie mi posty. Soooooorrrrrrryyyyyy.
Sonka ja tez robilam posiew. Ale wynik byl dziwny, napisali ze wyhodowali flore bakteryjna i ze powinnam powtorzyc badanie bo zle pobrany material. W piatek zrobilam jeszcze raz, napewno dobrze wszystko robie. Mam nadzieje ze nic nie wyjdzie.
Wogole to mam zurawine susza, tez dobra wiec polecam
A jakiej firmy jest sok zurawinowy?????
wogole to mam urinal i nie wiem czy nie zaczac brac, wyszly mi bakterie w moczu i gin zlecil posiew. Mowil ze to konieczne bo bakterie sa niebezpieczne. Moze lepiej pobrac troche dla pewnosci??????
a poza tym nadal wymiotuje rano. Ktos z tym tygodniu co ja tez tak ma??
a do tego jak sie nachodze to boli mnie kosc ogonowa, tak ze sie przekrecic i ruszyc nie moge. Jak poleze to przechodzi. (R sie smieje ze musialam miec bardzo duzy ogon w poprzednim zyciu )
i to na tyle bo nie dam rady wszystkim odpisac.
postaram sie bywac bardziej na biezaco, choc to trudne
dobrej nocki