reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Dziewczyny nie nadrobię,piszę tylko,ze mam krwiaka ponad 4 cm,dlatego jutro rano jadę do szpitala i nie wiem ,co to dalej bedzie???
Dzidzia zdrowa,fika koziołki,ma 6,5cm.
Ale ja plamię i mam bóle brzucha,wię mam leżeć i pewnie zostane w szpitalu :-(.

Życzę Wam zdrowych,wesołych Świąt,niech bedą rodzinne i ciepłe!!!

reklama
hej dziewczyny :-)

Do kogo kierować info o sobie aby wciągnąć nas na listę ? ;-)

Furaginę podawałam mojemu synkowi, miał wtedy 3 dni, w oparciu o to myśle, że to bezpieczne ...

Witam się ładnie po przerwie :happy: teraz już z pięknie bijącym seruszkiem w łonie swym :-)

fasolek trzymam mocno kciuki zeby sie wszystko wchlonelo i zeby dzidzia bezpieczna byla:tak:w szpitalu pod dobra opieka bedziesz wiec trzymam kciukaski ze szybko sie pozbeda tego krwiaka i wrocisz zdrowa do domku:tak::-)

witaj naughty&happy:-) info mozesz przeslac mi na priv albo do polci:tak:

sonkaa roześmiałaś mnie swoją wczorajszą przygodą z autem,aż mój M pytał się co mnie tak rozbawiło i cóż przeczytał stwierdzając że znęcamy się nad swoimi chłopami...:-)

Marteczka o tej kapuście w markecie razem z M nie mogliśmy powstrzymać się od śmiechu:-D

lori, sandy, Ardhara również życzę Wesołych spokojnych Świat.

Sandy Twoje rady są nie zastąpione.

fasolek trzymam kciukasy aby wszystko skończyło się pomyślnie i Wesołych Swiąt.

naughty&happy Witaj!!!

Faktycznie bardzo świątecznie się zrobiło, mnie też czeka gotowanie i pieczenie od jutra... i doszedł mi jeszcze tort urodzinowy do upieczenia... mam nadzieje że wyjdzie bo sklepy w święta pozamykane aby coś zastępczego kupić:-)

fasolek, trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do domku, dobrze, że z Maluszkiem wszystko ok :-)

ja najadłam się rurek z bitą śmietaną i teraz pękam, chyba zrobię sobie herbatki

Witam się i ja bardzo świątecznie :-)

Byłam na zakupach 4h :szok: jestem padnięta.

Sandy dziękujemy za życzenia i wzajemnie jesteśmy z Tobą.
Lori wesołych i mokrych :tak:
fasolek 3maj się cieplutko wesołych ;-)

Idę spać . :-)

Czy któraś z was odczuwała ból pod żebrami po prawej stronie?
To chyba wątroba. Co dziwne bo po wcześniejszych wymiotach miałam badanie Aspat i alat, wyniki były idealne. Idę łyknąć nospę i się położyć. :-( Oby pomogło.

pesca, albo pęcherzyk żółciowy - nie zjadłaś czegoś tłustego albo ciężkostrawnego? Ja się mojego pozbyłam w październiku:-)

reklama
mimii - ale mi zrobiłaś smaka na rurki ze śmietaną, ja wrąbałam proste herbatniki i mnie mdli... nie było warto :tak:, ale dla rurki ... to inna sprawa :-D

furagin przywraca chęć do życia, ale padnięta jestem, jak nie wiem, dwie nocki w plecy - tak po 4-5 godzinek i już to czuję, dzisiaj padnę na twarz ..., ale jutro wszyscy mają wolne , więc będzie już świątecznie :-)

Do góry