reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Mina super :-D

Oby tylko takie wiadomości się pojawiały :rofl2:

Jakoś z 7 razy próbowałam się dziś polożyć i przespać.
Ani raz mi sie nie udało.

Sandy niezla historia a na Twoim miejscu tez bym się zgrzała i nagadała babie, no takie rzeczy to sobie mogła po cichu pomyslec jak juz a nie glośno wypowiadac, tym bardziej ze to nie rzadkość chyba.Tak przy 50-tce to by sie mogła zajaknac.
Azorek ja tez w drugiej ciąży i tygodnie mi szybciej leca, mimo ze nie pracuje to czas zapierdziela jakos.
Mina myslałam wciaż o Tobie i maleństwie, super ze wyniki tak świetnie wyszły.

Hej, jestem tu nowa. Ja też mam termin na październik. Jest to moje 3 podejście, tak więc na razie nie chciałam dzielić się tą wiadomością z nikim (nawet wirtualnie) oprócz najbliższej rodziny.
Dzisiaj otrzymałam wyniki badań prenatalnych, Są dobre:):):) W trakcie USG lekarz specjalista od badań prenatalnych określił nawet płeć - chłopiec. Powiedział też, że rośnie nam śliczny człowieczek. Oby wszystko było dobrze.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za nas aby każda w październiku mogła cieszyć się zdrowym, pięknym dzieciaczkiem.

reklama
jestem
wyniki krwi podobno rewelacja..i ryzyko trisomii z 1:28 zmieniło się na 1:597
dla mojego wieku średnia to jest 1:245 więc odetchnęłam z ulgą

mina - super, myślałam o Tobie , to naprawdę wspaniale

azorek - mi tym razem czas tak ucieka, jak pomyślę, że zaczęłam czwarty miesiąc to mi się wierzyć nie chcę, a siedzę na L-4, a i tak nie zdążyłam się znudzić tą sytuacją, może dlatego, że na początku kiepsko się czułam, a może dlatego tak czas leci, że dość często chodziłam na usg, następne dopiero za 3,5 tyg - najdłuższy termin jak dotąd

agata-witaj, gratuluję synka :-)

Do góry