reklama
tallkaa
Fanka BB :)
Mina super wieści
Kasiorzyca
Aktywna w BB
Mina super
Oby tylko takie wiadomości się pojawiały
Jakoś z 7 razy próbowałam się dziś polożyć i przespać.
Ani raz mi sie nie udało.
Oby tylko takie wiadomości się pojawiały
Jakoś z 7 razy próbowałam się dziś polożyć i przespać.
Ani raz mi sie nie udało.
Sandy niezla historia a na Twoim miejscu tez bym się zgrzała i nagadała babie, no takie rzeczy to sobie mogła po cichu pomyslec jak juz a nie glośno wypowiadac, tym bardziej ze to nie rzadkość chyba.Tak przy 50-tce to by sie mogła zajaknac.
Azorek ja tez w drugiej ciąży i tygodnie mi szybciej leca, mimo ze nie pracuje to czas zapierdziela jakos.
Mina myslałam wciaż o Tobie i maleństwie, super ze wyniki tak świetnie wyszły.
Azorek ja tez w drugiej ciąży i tygodnie mi szybciej leca, mimo ze nie pracuje to czas zapierdziela jakos.
Mina myslałam wciaż o Tobie i maleństwie, super ze wyniki tak świetnie wyszły.
Hej, jestem tu nowa. Ja też mam termin na październik. Jest to moje 3 podejście, tak więc na razie nie chciałam dzielić się tą wiadomością z nikim (nawet wirtualnie) oprócz najbliższej rodziny.
Dzisiaj otrzymałam wyniki badań prenatalnych, Są dobre W trakcie USG lekarz specjalista od badań prenatalnych określił nawet płeć - chłopiec. Powiedział też, że rośnie nam śliczny człowieczek. Oby wszystko było dobrze.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za nas aby każda w październiku mogła cieszyć się zdrowym, pięknym dzieciaczkiem.
Dzisiaj otrzymałam wyniki badań prenatalnych, Są dobre W trakcie USG lekarz specjalista od badań prenatalnych określił nawet płeć - chłopiec. Powiedział też, że rośnie nam śliczny człowieczek. Oby wszystko było dobrze.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za nas aby każda w październiku mogła cieszyć się zdrowym, pięknym dzieciaczkiem.
Kasiorzyca
Aktywna w BB
agata witaj i gratulacje :-)
Jak to mówią, do trzech razy sztuka ;-)
Jak to mówią, do trzech razy sztuka ;-)
tallkaa
Fanka BB :)
agata witamy no i gratuluję :-)
reklama
jestem
wyniki krwi podobno rewelacja..i ryzyko trisomii z 1:28 zmieniło się na 1:597
dla mojego wieku średnia to jest 1:245 więc odetchnęłam z ulgą
mina - super, myślałam o Tobie , to naprawdę wspaniale
azorek - mi tym razem czas tak ucieka, jak pomyślę, że zaczęłam czwarty miesiąc to mi się wierzyć nie chcę, a siedzę na L-4, a i tak nie zdążyłam się znudzić tą sytuacją, może dlatego, że na początku kiepsko się czułam, a może dlatego tak czas leci, że dość często chodziłam na usg, następne dopiero za 3,5 tyg - najdłuższy termin jak dotąd
agata-witaj, gratuluję synka :-)