reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

no ja wlasnie ni eodliczam do wizyt bo kolejny skan to polowkowy dopiero bede miec wiec by mi sie dluzylo strasznie i po polowkowym juz zadnego tylko mierzenie brzucha centymetrem krawieckim i sluchanie serduszka do konca ciazy:zawstydzona/y:skorzystam tylko teraz w pl w kwietniu i smigne prywatnie podgladnac szkraba i dopytac o plec;-):-) ale i tak jakos szybciej mi sie zdaje teraz niz zamelkowna mi to zlatuje pewnei jak juz bede z brzuchem wielkim latac to sie zacznie dluzyc:confused2:

reklama
jestem
wyniki krwi podobno rewelacja..i ryzyko trisomii z 1:28 zmieniło się na 1:597
dla mojego wieku średnia to jest 1:245 więc odetchnęłam z ulgą

Polcia-obiecuje poprawe,bede edytowac posty zeby azorek nie musial mnie poprawiac;-),ciezko za Wami nadazyc z czytaniem i tak cos zawsze doczytam w miedzy czasie,dopisze

reklama
Mina super
█▀▀░█░▌░█▀▌░█▀░▐▀█
███░█░▌░█▄▌░█▄░▐▄█
▄▄█░█▄▌░█░░░█▄░▐▀▄

_▓
_▓▓▓
_ ▓▓▓▓▓___________▓
__▓▓▓▓▓▓▓________▓▓▓
_▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓
__▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓__▓▓▓▓ ▓▓▓▓
____▓▓▓▓.,´▒▒`v´▒▒`.,▓▓▓▓