reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

witajcie:)

po pierwsze to gratuluję udanych wizyt, super wiadomości:-D
po drugie kciuki za wizytujące jutro:-)
po trzecie witam nowe mamuśki;-)

po czwarte to wracam do czytania bo sporo stron mam

a po piąte to chciałam napisać, że od jakiś 2 tyg. tez swojego bąbelka pasożytkiem nazywam, za co mój mąż się oburza, a przecież to tak słodko brzmi

mój mąż jak na razie był nie był ze mną na USG, ale to głównie z mego powodu nie chciałam aby był w gabinecie podczas vaginal-USG, jedynie wcześniej mnie woził do lekarza bo się niebardzo czułam i bałam się sama wychodzić, no a teraz to chciałabym aby ze mną był w poniedziałek, ale on się chyba boi i mówi że i tak nic nie będzie widział, na co ja że będzie mi raźniej bo to ważne badanie, więc sprawa jeszcze otwarta

a... i jeszcze zdrówka wszystkim chorowitkom;-)

reklama
uffffffff przebrnelam prze z te stronice coscie naskrobaly;-):-)
Azorek dawaj do mnie.NIe lubię siać ,sadzić bo mi to nie wychodzi i tylko się wkurzam,ale uwielbiam kwiatki ,warzywka na ogródku. Masz do dyspozycji kawał działki więc pakuj się w samolot :-D:-D:-D
z wielka przyjemnoscia:-D w pl bede 20 kwietnia w nocy to na 21 kwietnia moge sie dokulac heheheh

wernkika- witam:-)

silvii28- witam i gratki dla podwojnej mamusi:tak::-)

Witajcie nowe październiczki :)
Gratuluję udanych wizyt. We wtorek moja :-) Jeszcze kilka dni.
Dołączyłam tutaj bodajże w 5 albo 6 tygodniu. Ale ten czas leci!
A na tego arbuza mniam narobiłyście mi smaka! I na zupkę fasolową i kopytka... Coś mi się zdaje że mdłości poszły już precz.

Jeśli chodzi o rodziców małej Madzi to po prostu już nie wiem co napisać.:angry: Szok!
I nie rozumiem zachowania pana Rutkowskiego, który tak im pomaga i ich broni. Dochodzę do wniosku, że gdyby nie on może oni nie czuli by się tak bezkarni i prawda wyszła by na jaw szybciej.

Dziewczynki czy mierzenie przeziernosci karkowej i dł.kości nosowej na USG to standard/ obowiazek ? 
Mi lekarka powiedziala wczoraj ze 'jak chce' to moge przyjsc za dwa tyg i sprawdzimy to.. ? Co myslicie?

Ostatnia edycja:
Emotion a Ty nie siedzisz w UK? na zachodzie to badanie to badanie podstawowe i trzeba sie zglosic na usg, Twoj wybor dotyczy tylko dodatkowego badania krwi, mozesz sie zgodzic albo nie

Witam kolejna blizniacza mame :) ale nam wysypalo blizniakow na Pazdzierniku :)

Ja powoli sie zbieram spac, pogodnych snow, nieczestego wstawania do toalety i wygodnej pozycji do spania Wam zycze :)

Emotion ja też bym radziła iść!I dziwne,że lekarka tak zlewkowo potraktowała ten temat:shocked2:
Goka Nie zamartwiaj się i nie schizuj bo to tylko niepotrzebnie będzie się to maluszkowi udzielać,dr chyba wie co mówi,a jeden przypadek drugiemu nie równy,mi też ostatnio powiedziała,że zrobiło się niewielkie odwarstwienie czy rozwarstwienie kosmówki ale biorę leki,nie przemęczam się i staram się o tym nie myśleć,szczególnie,że czuję się ok i nic mi nie dolega:tak:

A badanie robi sie tylko do jakiegos okreslonego terminu? Bo ja mam kolejna wizyte i tak i tak w 15 tyg znowu, wiec moze jej chodzilo ze moge wczesniej przyjechac [ w 13 tyg]? Niewiem zreszta hehe :D
Ta wizyte na za 2 tyg na 'mierzonko' juz zapisalam
bo w sumie i tak to jest dzien przed wyjazdem do polski i i tak czy siak w razie gdybym tu nie szla to w polsce bym szla do lekarza. 
Takze mam wybor isc tutaj do kogos kogo znam i bede chodzic do konca ciazy,
albo isc do polski do lekarza - pierw go znalesc - ktorego dopiero poznam i do ktorego juz wiecej nie pojde :D

krak8686- super wieści. Gratuluję.
malami- fajnie że jesteś zadowolona z wizyty i lekarza no i że wiadomości dobre!!!
je
wernkika, majeczka, sylvii- witam nowe dziewczyny. Gratulacje.

tallkaa- gratuluję. Nie mogę się doczekać filmiku z dzidziolkiem:)

reklama
Do góry