reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Dziewczyny...

Ja sie przerazam jak patrze w lustro na moj brzuch... Oczywiscie wiem, ze w ciazy rosnie brzuch! Ale ja jestem w 11 tyg, a brzuch mam taki jaki "normalne" kobiety maja w 26tyg! Na poczatku ciazy to jeszcze czulam, ze to wzdecia, a teraz po prostu mam wielki brzuch, czy za duzy brzuch to nie jest powod do niepokoju? Nie jest twardy i nie boli, co prawda ja do malutkich nie naleze, i brzuszek to zawsze mialam, ale bez przesady...
Staram sie jest zdrowo i pic duzo wody, zauwazylam, ze brzuszek jest dwa razy wiekszy wieczorem :)

reklama
Antylopka super, że po wizycie wszystko ok :)

Diana, ja ze swoją pracą magisterską też utknęłam, nie mam weny i wynajduję wszystko, żeby nie pisać (stąd sprzątanie garderoby :p). Ale wiem, że muszę wziąć się w garść bo w czerwcu muszę się obronić. Jakoś średnio wyobrażam sobie siebie z ogromnym brzuchem we wrześniu na obronie.

Marteczka, super, że mieszkanie wybrane :-)

Ja powoli uciekam, obejrzymy z mężulkiem może jakiś film i spać bo rano wstajemy. Oli do przedszkola, mąż do pracy a ja na zajęcia. A środę przyjeżdża do mnie przyjaciółka spod Słupska (więc ma kawał drogi).

Antylopka gratuluje udanej wizyty.

Krak8686 moj brzuch tez wygląda teraz jak w pierwszej ciązy ok 5 miesiąca!!! Jestem w szoku że tak szybko rośnie ,choc nie przytyłam jeszcze. I fakt że wieczorem jest dużoo większy. W 9 miesiącu to ja chyba jak wieloryb będe.

Kurcze ,mam jutro wizyte na 9 rano i muszę iśc z moim małym bo nie mam go z kim zostawić.. Boże boję się jak to wszystko bedzie przeciez on ten gabinet gina rozwali....

mimi ja też nie wyobrażam sobie obrony we wrześniu, powinnam mieć pod koniec czerwca, ale nie wiem czy dam radę :( i najgorsze jest to że jestem świadoma że to moje lenistwo jest główną przyczyną tego stanu, ale na prawdę nie potrafię się skupić i wziac do roboty.... Laski mają już tyle napisane, a ja nawet nie połowę....

Witam mało co mnie było przez weekend ale mąż byl w domu wiec rodzinnie spedzalismy czas:-)

Anć gratuluje super wiesci po wizytce.

W temacie puchniecia to mi jest on obcy.W pierwszej ciąży nosilam obraczke i wszystkie pierścionki do dnia porodu.A co do upalow to tutaj w irl juz dawno nie bylo wiec mysle ze i w tym roku nie zaskocza wiec pod tym wzgledem cieszę sie ze tutaj jestem.

Z objawów ciazowych to zostały mi tylko puchnace piersi, no i jeszcze uczucie pełnego zoładka.Mam wrazenie jakbym wciaz miała pełny a ssie mnie z głodu.

Antylopka fajnie ze i u Ciebie dobre wiesci po wizytce :)
Sandy ale masz wygadane te dziewczyny, tekst powalajacy.
Patrycja to rzeczywiscie tylko cieszyc sie ze tak sie skonczyła historia z antybiotykiem, ale lekarza to bym prześwięcila przy okazji.
krak super wiesci, moj synek tez sie pospieszyl i 2 tyg szybciej sie urodził.Co do brzucha to na wieczór mam 3x wiekszy niz rano.No i wielkosc jak w 5-6 m-cu w ciazy z synkiem.

Hej dziewczyny

Dzisiaj ogarnęła mnie nie moc spania. Mąż poszedł do pracy a ja już wyspana. Ale na szczęście pomału słoneczko się przebija więc mam nadzieję że będzie pięknie dzisiaj na dworze :-)

krak mój brzuch też wieczorem jest dużo większy niż rano. Może tylko wydaje Ci się że jest taki duży albo po prostu rośnie Ci teraz szybko a za chwilę stanie i nie będzie już rósł.

nikamo 3mam kciuki za wizytę i za małego żeby nie rozwalił gabinetu hehe :tak:

Witam ,widzę ,że nie tylko ja nie śpię .
O 5 szykowałam ślubnego na wyjazd do W-wy na negocjacje kontraktu ,potem robiłam Marzannę z włóczki do szkoły ,teraz kawka i wyprawić towarzystwo[szkoła ,przedszkole].

Potem obiad ,szybka drzemka i na basen.
Powodzenia dla wizytujących.
Miłego dnia

8b3f5e88002850394d872f11.jpg
witam wiosennie... wiosną wszystkie kotki rosną...

a ja spać nie mogę bo od wczoraj boli mnie brzuch jak na @, mam nadzieję że to macica tak się rozciąga a nic poza tym...

reklama
Do góry