reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Hej.
Ostatnia miesiączka 29 stycznia. Termin przewidywany 5 listopada.
Zrobilam 2 bety i wzrasta prawidlowo. Ostatnia robiona w 5+0 betę i wyszła 790 próg 34.
We wtorek mam pierwszą wizytę. Stresuje się, czy będzie coś tam widać.....
Z objawów to zauważyłam szybko przetłuszczające się włosy, ciągnięcie w pachwinach, nadwrażliwość na zapachy i jestem ciągle głoooddnnnaaa i zła 🤣

reklama
Hej.
Zrobilam 2 bety i wzrasta prawidlowo. Ostatnia robiona w 5+0 betę i wyszła 790 próg 34.
Z objawów to zauważyłam szybko przetłuszczające się włosy, ciągnięcie w pachwinach, nadwrażliwość na zapachy i jestem ciągle głoooddnnnaaa i zła 🤣
hejka, pewnie będzie widać pęcherzyk ;)

Hej.
Witaj, ja znowu płaczliwa 😆
Duzi nas z podobnego terminu, ja na 4 listopada 😁

Heh u mnie owulacja była 9 lutego, a seksik jeden jedyny 8 lutego, więc dość szybko 🫣
Laski, macie jakieś smaki ciazowe?
Ja ostatnio jak weszłam do sklepu i zobaczyłam śledzie, to zaplulam się slina 😅

Heh u mnie owulacja była 9 lutego, a seksik jeden jedyny 8 lutego, więc dość szybko 🫣
Laski, macie jakieś smaki ciazowe?
Ja ostatnio jak weszłam do sklepu i zobaczyłam śledzie, to zaplulam się slina 😅
Jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży a miałam mega ochotę na majonez. To już było podejrzane. A normalnie jem go tylko od święta😅

Hm teraz mi podpowiedziałaś o śledziach, i gdzie ja je znajdę w niedzielę?😅

Jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży a miałam mega ochotę na majonez. To już było podejrzane. A normalnie jem go tylko od święta😅

Hm teraz mi podpowiedziałaś o śledziach, i gdzie ja je znajdę w niedzielę?😅
O Majonez tak! Wczoraj kupiłam 🤣
Na śledzie w każdej postaci dalej wielki pypec 🤤

reklama
Do góry