witam ja wczoraj popołudnie i wieczór spedziłam w objęciach porcelanowego tronu ......ale nawet się ciesze bo wiem ze z dzidzią wszystko oki:-).....
co do mówienia o ciąży to ja jestem wściekła na moją mamę bo rozgadała wszystkim na około jak jej zwróciłam uwagę to stwierdziła że może bo przecież to jej wnuk czy wnuczka i wcej z nią nie dyskutowałam bo szkoda mi nerwów nią było, teściowa też na pewno wypaplała paru osobom tak że już wszyscy naokoło wiedza zresztą jak mnie zobaczą to i ta nie da rady tego ukryć :-).....
co do mięsa to hmmja mam odrzut jeszcze choć kotlecikiem w niedziele nie pogardzę no i jem natruralne szyneczki do kanapek natomiast np jak pomyślę o pieczeni czy jakimś męsie gotowanym to blllllllllllleeeeee narazie nie nie nie ......
no co ty chyba bym posiekała na kawałki ta lekarkę
Diana_D zdrówka życzę
dla pozostałych dziewczyn buziaczki
co do mówienia o ciąży to ja jestem wściekła na moją mamę bo rozgadała wszystkim na około jak jej zwróciłam uwagę to stwierdziła że może bo przecież to jej wnuk czy wnuczka i wcej z nią nie dyskutowałam bo szkoda mi nerwów nią było, teściowa też na pewno wypaplała paru osobom tak że już wszyscy naokoło wiedza zresztą jak mnie zobaczą to i ta nie da rady tego ukryć :-).....
co do mięsa to hmmja mam odrzut jeszcze choć kotlecikiem w niedziele nie pogardzę no i jem natruralne szyneczki do kanapek natomiast np jak pomyślę o pieczeni czy jakimś męsie gotowanym to blllllllllllleeeeee narazie nie nie nie ......
gratki udanej wizytyBylam dzis na wizycie i wszystko oik, francuski termin jest na 20 pazdziernika, czyli polski (i o taki bym prosila - nie wiem kogo, bo lista zajmowala sie Lorelain) jest na 13 pazdziernikia.
Jestem i ja na chwile
Chciałam wam tylko napisać że młody dzisiaj jak nowo narodzony jak by chory nie byl.
Byliśmy u naszej pani doktor a ta jak zobaczyla jaką dawkę antybiotyku młody dotał od laryngolog to się za glowe złapała
Okazało się że tamta zapisała dziecku 4 letniemu dawkę antybiotyku jak dla dorosłego czlowieka i z tego te wymioty, ból pleców i brzucha.
Normalnie cieszyć się że tylko tak się to skończyło ( chyba matczyna intuicja i podpowiedziala żeby rano mu nie dawać leków)
Weź teraz człowieku bądź mądry i ufaj lekarzom
no co ty chyba bym posiekała na kawałki ta lekarkę
Diana_D zdrówka życzę
super że zamieszkacie razem no i życzę powodzeniaNo i będziemy uczyć się takiego życia codziennego razem;-) No i właśnie byliśmy wczoraj oglądać,spodobało się i zaraz jadę zadatkować i omówić pewne rzeczy.Także od kwietnia już byśmy się wprowadzali.
tzn nie badał ci szyjki ??? ja też nie lubię macania dlatego zawsze chodzę do kobiet.... ja mam badania na każdej wizycie po poprzedniej też maiłam na każdej wizycie.....ja w końcu dotarłam do domu - kocham swojego gina normalnie - ani razu mnie jeszcze nie badał macankowo a ja zawsze się paskudnie czułam po takich badaniach więc jestem mu wdzięczna teraz muszę się na usg zapisać i zobaczę czy wszystko ok
wiesz mnie brzuch szybko wywaliło i teraz i poprzedniej ciazy w poprzedniej ciąży miałam gigantyczny brzuch to dużo zależy od budowy kobiety od jej wzrostu jedne mają malutkie zgrabniutkie brzuszki inene duże to zaleczy od urody jesli nie przytyjesz za dużo to nie ma problemu z wilkością choć powiem ci że możesz mieć rozstępyDziewczyny...
Ja sie przerazam jak patrze w lustro na moj brzuch... Oczywiscie wiem, ze w ciazy rosnie brzuch! Ale ja jestem w 11 tyg, a brzuch mam taki jaki "normalne" kobiety maja w 26tyg! Na poczatku ciazy to jeszcze czulam, ze to wzdecia, a teraz po prostu mam wielki brzuch, czy za duzy brzuch to nie jest powod do niepokoju? Nie jest twardy i nie boli, co prawda ja do malutkich nie naleze, i brzuszek to zawsze mialam, ale bez przesady...
Staram sie jest zdrowo i pic duzo wody, zauwazylam, ze brzuszek jest dwa razy wiekszy wieczorem
dla pozostałych dziewczyn buziaczki