Dziewczyny ja tez nie zdawał sobie sprawy ile jest poronień ,myslałm ze zdarza się to sporadycznie...
dla mnie to pierwsza ciąża, szczerze mówiąc zawsze mi się wydawało że jak już się w ciąże zajdzie to będzie ok, no chyba że w sporadycznych przypadkach, ciąża jest zagrożona itp to coś się może wydarzyć. Ale że dzieją się takie rzeczy to jest dla mnie niewyobrażalne
wzrasta świadomość społeczeństwa na ten temat, kiedyś to było tabu a teraz nawet faceci są w temacie, więc co się dziwić, media i google też zrobiły swojeco do ilość poronień to ja w pierwszej ciąży żyłam w błogiej nieświadomości bo nie miałam netu... myślę że ma wpływ na ilość poronień to ze kobiety wcześnie się o ciąży teraz dowiadują ..(..) że nie ma w ciąży czegoś takiego jak bezpieczny termin.....
nie wiem czy normalne, mi nigdy palce nie puchły, sprawdź może cukier we krwi?Dziewczyny puchną mi strasznie dłonie tak że aż obrączka z pierścionkiem się mocno wżynają w paluch. Czy to jest normalne?
Patrycja, mam nadzieję że z synkiem to nic bardzo poważnego.. daj znać co i jak..U nas nocka średnia młody się budził kilka razy, o 3 w nocy dostal znowu gorączkiWłaśnie się szykujemy do lekarza bo jakoś kiepsko to widzę.
kurcze, szczęściaro.. a masz zdjęcie maluszka? to wstaw na odpowiednim wątku.. pliz, pliz, pliz...:-)Wracam właśnie z badania. Serducho wali, są dwie ręce, dwie nogi, kość nosa. Już widać, że człowiek. Pan dr sprawdził od razu przezierność i tu też wszystko super. Tak strasznie mi ulżyło.
i tej wersji się trzymajmy!No ale staram się być dobrej myśli że tym razem będzie wszystko dobrze. Musi być!!