reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Jestem już zmeczona ale szczęsliwa!!

Wszystko w porządku. Badania prenatalne w normie nie ma żadnych nieprawidłości NT 1,7 ,.Dzidzia ma 6cm no i nna pytanie o płeć pan doktor powiedział że jeszcze nie na 100% ale mignęła mu dziewczynka!!!! Czyli Amelka będzie a jak nie to Kubuś:)

Tesciowei zachwyceni,robilismy grilla tylko że mnie chyba coś rozkłada . Ale co tam wazne że z dzidzią ok. Zdjęcie dodam to odpowiedniego wątku.

Co prawda jeszcze mam czekać 10 dni na wyniki PAPPA ale trzeba być dobrej mysli.

Nikamo- super wieści!!! Kolejny stres za Tobą:-)
Dzisiaj faktycznie spokojniej na forum- nie ma się co dziwić. Ja już czekałam na te parę promyczków. Świat od razu wygląda optymistycznie i człowiekowi lepiej.
Ja byłam dziś na zakupach spożywczych i okazało się że mam wstręt praktycznie do wszystkiego. Mój Ukochany zobaczył zakupy i tylko się uśmiechnął. Mamy w domu z 5 litrów jogurtów i 10 kg owoców- wszystko inne powodowało mdłości na samą myśl :szok:

krak86- fajna taka imprezka.

Ostatnia edycja:
Jestem już zmeczona ale szczęsliwa!!

Wszystko w porządku. Badania prenatalne w normie nie ma żadnych nieprawidłości NT 1,7 ,.Dzidzia ma 6cm no i nna pytanie o płeć pan doktor powiedział że jeszcze nie na 100% ale mignęła mu dziewczynka!!!! Czyli Amelka będzie a jak nie to Kubuś:)

Tesciowei zachwyceni,robilismy grilla tylko że mnie chyba coś rozkłada . Ale co tam wazne że z dzidzią ok. Zdjęcie dodam to odpowiedniego wątku.

Co prawda jeszcze mam czekać 10 dni na wyniki PAPPA ale trzeba być dobrej mysli.

A czemu robisz PAPPA?masz jakies wskazania czy tak żeby dmuchać na zimne?:)

Ja przegięłam z jedzeniem ,tak już dobrze się czułam po tym grillowym jedzeniu,że wciągnęłam jeszcze czekoladę i to był wielki błąd teraz za niego płacę :cool2:
Karolina o ile mi wiadomo Nikamo jest po 35r.ż. i takie badania są raczej konieczne.
Nikamo świetne wiadomości i ciekawe czy się sprawdzi i będzie dziewczynka .
Lorelain widziałam,że odezwała się na innym wątku.Bidulka się jeszcze męczy :no:

Ja przegięłam z jedzeniem ,tak już dobrze się czułam po tym grillowym jedzeniu,że wciągnęłam jeszcze czekoladę i to był wielki błąd teraz za niego płacę :cool2:
Karolina o ile mi wiadomo Nikamo jest po 35r.ż. i takie badania są raczej konieczne.
Nikamo świetne wiadomości i ciekawe czy się sprawdzi i będzie dziewczynka .
Lorelain widziałam,że odezwała się na innym wątku.Bidulka się jeszcze męczy :no:

dzieki,nie pomyslalam o tym:)ja mam miec w tym tygodniu usg genetyczne i podłapuje wszystko co piszecie na tn temat,bo sie strasznie stresuje przed ta wizyta:/

dzieki,nie pomyslalam o tym:)ja mam miec w tym tygodniu usg genetyczne i podłapuje wszystko co piszecie na tn temat,bo sie strasznie stresuje przed ta wizyta:/

Boże ja się tak denerwowałam ze mnie trzęsło jak galaretą na usg. Teraz chyba nerwy odchodzą bo głowa mi pęka chyba zażyje apap i do wyrka.

a tak z innej beczki,macie dziewczyny tez tak ze ustapily Wam dolegliwosci?bo mnie piersi przestaly wogole bolec,przestalo mnie mdlic i tak sie zastanawiam czy nie isc wczesniej do lekarza,co prawda dolegliwosci ustepowaly powoli a nie nagle no ale mimo wszystko dziwne. To dopiero 10tydzien a ja sie czuje jakbym byla w ciazy od zawsze:)

nikamo super wieści :-)

karolina mi też przeszły mdłości... piersi nie bolą ale brzuch rośnie hehe więc chyba wszystko ok. Taka kolej rzeczy :-). Grunt to nie wpadać w panikę i się nie nakręcać nie potrzebnie. Jest dobrze i będzie dobrze :-)

cebulka, kiełbaska i grzanki zjedzone :-D

reklama
Karolina kilka stron wcześniej jak pisałyśmy z dziewczynami to tak w 9-10tyg ustępowały dolegliwości lub były mniejsze. Każda tak świruje ,ale na pewno jest dobrze-musi być
Tallkaa no mi w drugiej ciąży brzuch rósł ,ale w środku nic się nie rozwijało :no: niestet.Teraz powoli się ujawnia,ale teraz nie czuję pustki jak poprzednio tylko jest taki bardziej wypełniony ,ciężko to napisać.A z nakręcaniem się masz rację ja zauważyłam ,że trochę przystopowałam
Nikamo wierzę ,że miałaś nerwy. Mnie czeka to dopiero za 2tyg ,najgorzej czekać na kozetce i ta cisza kiedy ginek zapatruje sie w monitor

Do góry