reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Karolina spokojnie ja mam identycznie, jedme objawy odeszly, a na ich miejscu pojawily sie nowe, czasem w ogole nic nie "czuje" ciazowego, takze napewno sie tym nie przejmuj :)

U mnie z ta wydzielina/sluzem to w kolko macieja, juz chyba mialam we wszystkich kolorach teczy :( teraz ciagle czuje, ze mi "mokro" i mam taka zoltawa wydzieline/sluz, ale zero swedzenia czy brzydkiego zapachu, eh, co ja sie mam z tymi wydzielinami ;)

A tutaj cos dla dziewczyn z UK, moze sie zainteresujecie, ja juz nasze bilety mam i idziemy 7 kwietnia :)
http://www.ukbabyandtoddlershow.co.uk/events-diary/

reklama
Jeju Dziewczyny, czuję się jakbym wróciła do życia. W ostatnim czasie mieliśmy strasznego zgryza z rodzicami mojego P., dopiero teraz zaczynają się normować nasze relacje (chociaż i tak do końca życia będę tą najgorszą), musieli przetrawić wszystkie nowe informacje i trochę odetchnęliśmy z ulgą. Ale naprawdę ta sytuacja nie dawała nam spokoju i okropnie się wymęczyliśmy przez nich.

Mam nadzieję, że teraz będę już pisać bardziej regularnie. Pozdrawiam!

Ja jak zwykle witam z rańca:)

kkarolcia super że wszystko sie u Was unormowało.Pisz częsciej koniecznie:)

U nas kolejny piekny wiosenny dzień. Zaraz zbieramy się na giełde samochodową.
Muszę porobić jeszcze jakieś tygodniowe zakupy,bo mój M od wtorku zaczyna prace na wyjazdach i znów będzie w domku tylko w weekendy:(( No ale cóż takie jest życie ..

Aaa jeśli chodzi o przeziębienie to wczoraj w aptece dostałam kapsułki Prenatal GripCare x 15 kaps dla kobiet w ciąży i karmiących piersią - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa .Zazyłam wczoraj i dzis o wile lepiej się czuje.:)

Milej niedzieli!!

Witam i ja :-)
Znowu mlody nie dał pospać przez ten katar i kaszel:baffled: a zawsze on lubi tak dlugo pospac a ja z nim , m pojechał na targi i ma nas w nosie wcale nie ma dla nas czasu w tym tygodniu i to mnie wnerwia:zawstydzona/y:

Zjadamy śniadanko i szykujemy się z synkiem do kościola a później na obiad do teściowej no i oczywiście spacer:tak:

Milej, ciepłej i spacerowej niedzieli zyczę

Karolina spokojnie ja mam identycznie, jedme objawy odeszly, a na ich miejscu pojawily sie nowe, czasem w ogole nic nie "czuje" ciazowego, takze napewno sie tym nie przejmuj :)

U mnie z ta wydzielina/sluzem to w kolko macieja, juz chyba mialam we wszystkich kolorach teczy :( teraz ciagle czuje, ze mi "mokro" i mam taka zoltawa wydzieline/sluz, ale zero swedzenia czy brzydkiego zapachu, eh, co ja sie mam z tymi wydzielinami ;)

A tutaj cos dla dziewczyn z UK, moze sie zainteresujecie, ja juz nasze bilety mam i idziemy 7 kwietnia :)
Events Diary | UK Baby and Toddler Show
szkoda ze u nas nie ma :(

Witajcie niedzielnie.

U nas z objawami to tez coraz ciszej. Pogoda piękna więc trzeba korzystać!

Witajcie dziewczyny;
przepraszam za ciszę i długą nieobecność. Niestety nie miałam ani możliwości ano nastroju by pisać.

Moje przeczucia się sprawdziły. Serduszko nie było, prawdopodobnie od 8-9 tygodnia. Jestem już po zabiegu i próbuję jakś wszystko poukładać od nowa.

Myślę, że już wyczerpałam ilość nieszczęść na tym wątku i wszystkie dzieciaczki przyjdą na świat w odpowiednim czasie.

Pozwolę sobie zaglądać do was od czasu do czasu.

Nie piszcie proszę, że wam przykro - wiem, że tak jest, ale ja nie będę miała siły tego czytać, a piszę już z trudem.

Azor za parę dni wyśle ci pw i tam wszystko uzgodnimy.

Trzymam za was kciuki dziewczyny!

zapominajka jestes silna kobitka tez to przechodzilam jak wiele z nas na tym watku niestety....nie ma slow by ukoic twoj bol teraz. z calego serduszka wierze ze sie pouklada wszystko w swoim czasie buziam mocno :* i trzymaj sie i niepoddawaj masz Igorka dla ktorego musisz byc dzielna choc wiem ze ciezko teraz jest wiem ze wyjdzie slonko :*

krak wyslij mi na priva wiecej jakiegos info o tym evencie. czesto jest tak ze robia takie fajne spotkania ale np w glasgow gdzie jak podlicze dojazd i czas to mi sie odechciewa ale widze w edi tez bedzie i to w miejscu gdzie kiedys pracowalam :D chetnie sie przejde choc to dopiero na 9 czerwca :O

Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajko dobrze że się odezwałaś bo bardzo czekaliśmy na ciebie.Nie napisze że wiem co czujesz bo nie wiem i mam nadzieje że nie będe musiała tego wiedzieć.
Muszę napisać że mi przykro bo naprawdę mi przykro żadna z nas na to nie zasłużyła. Jednak przez tak krótki czas zdążyłyśmy się troche przyzwyczaić do siebie i szkoda się rozstawać.
Ale wszystko jest po "coś" i po chmurach zawsze wychodzi slońce i tobie życzę dużo tego słoneczka i wytrwałości :tak:
Zaglądaj do nas zapominajko kiedy masz ochote tak jak i reszta mamuś październikowych aniołków jest u nas mile widziana
Trzymaj się kochana

Do góry