reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Lorelain bardzo smutna wiadomosc. Trzymaj sie jutro jakos. A jesli mozesz napisac, to czemu dzis bylas u lekarza, bo z suwaczka widzialam ze jutro mialas miec wizyte.

Lorelain przykro mi bardzo, trzymaj się. Ja tak jak aguga straciłam Aniołka w 9 tc, tylko ja najpierw sama poroniłam w nocy, a rano miałam zabieg. Wolałam żeby odrazu zrobili zabieg, 20 minutowa narkoza i mniej cierpienia, a oni kazali czekać... No ale to Twoja decyzja, ja wiedząc jak to wszystko się potoczy, bardziej nalegała bym odrazu na zabieg.

ja juz jestem...rozmawiałam przez tel z mamą i siostrą .... chyba mi to nie pomogło, ale dobrze że mam juz te rozmowy za sobą.

mendi
- nic sie nie działo, nie mialam plamień, żadnych bóli, NIC. Poszłam do państwowego żeby tylko ładnie poprosić o skierowanie na krew i mocz i nawet nie liczylam na USG, no ale że to bliźniaki to chciał zajrzeć.

Lorelain tule mocno, nie wiem co napisać, tak mi przykro.Jeszcze w to nie moge uwierzyć.Trzymaj się kochana.

lekarz mnie pocieszał że lepiej teraz w I trymestrze niz później, mogło być coś nie tak genetycznie i może wyszło byt o na badaniach prenatalnych a może jeszcze później. Mogły być dzieci bardzo chore albo nie przeżyć porodu a to byłoby jeszcze gorsze. Nawet jakby było genetycznie dobrze to miałam i tak bardzo trudną ciążę bo były jednojajowe i jednokosmówkowe, na później etapie mogło by dojść do nierównych ciśnień, przepływów i innych okropnych rzeczy.

reklama
Bellka to od razu Ci zabiegu nie robili???Mnie skierował od razu na zabieg i tak jak piszesz narkoza ok 20min działała o było po wszystkim.Przeszłam to bardzo łagodnie
Lorelain ja też nie miałam żadnych plamień ani bóli chociaż z perspektywy czasu to i objawów ciążowych też nie miałam
Będziesz musiała sama to przetrawić.Ja po zabiegu tak się wyryczałam ,że moje oczy były podpuchnięte jakby ktoś mi je podbił. Tłumaczyłam sobie,że musiało tak być i koniec.Lekarz mi tłumaczył ,że być może organizm sam odrzucił fasolkę bo była chora itd. Wzięłam się w garść szybko dzięki mojemu synkowi

Do góry