reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

dzisiejsza będzie po 15
Ja też będę dopiero spokojna po prenatalnych … chociaż do 13 tygodnia muszę wytrzymać … mam takie nerwy dzisiaj, płacze martwię się naprawdę mam zły dzien
wierzę :( ale wiem że poronienia często się zdarzają niestety :( ja też mam zły dzień, staram się myśleć o czym innym, dodatkowo czas wypełnia mi dziecko ;)

reklama
Ale dziś dzień....jedyny wolny od pracy, a ja się czuje jak dętka 😟 i coś lekko mdli i słabość, próbowałam się przespać, ale nie umiem 🤐 do tego pogoda deszczowa, byle do wieczora!
Aa i jeszcze humor do du....mogłabym z nikim nie gadać..

U mnie sytuacja taka że od kilku dni piekła mnie pochwa i pobolewała, rano zadzwoniłam do Pana Doktora przyjął mnie odrazu i okazało się że mam infekcję. NIGDY do tej pory a mam 34lata nie miałam infekcji żadnej. Mówił że to się w ciąży zdarza często. Wypisał mi leki i zrobił USG przy okazji jestem 4+4 jest malutki pęcherzyk ciążowy :) załączam wam zdjęcie

Załączniki

• IMG_9630.jpeg
    IMG_9630.jpeg
    490,8 KB · Wyświetleń: 51
U mnie sytuacja taka że od kilku dni piekła mnie pochwa i pobolewała, rano zadzwoniłam do Pana Doktora przyjął mnie odrazu i okazało się że mam infekcję. NIGDY do tej pory a mam 34lata nie miałam infekcji żadnej. Mówił że to się w ciąży zdarza często. Wypisał mi leki i zrobił USG przy okazji jestem 4+4 jest malutki pęcherzyk ciążowy :) załączam wam zdjęcie
Tez nigdy nie miewałam infekcji, ale w ciąży organizm się osłabia i mnie też łapały niestety. Ale tylko w ciąży, a później już nie ;)
Fajnie że pęcherzyk jest, jedną ulga że w macicy :) kiedy kolejna wizyta?

Kochana ja mam 2 opryszczki :( a miałam ostatni raz dobre 2 albo 3 lata temu

reklama
Cześć dziewczyny.Mogę dołączyć?.Według om termin wychodzi mi na 19.11.bardzo się cieszę ale wiadomo stresik jest.
Witaj kochana :)
Jest jest stresik każda się stresuje, ja mam to samo że już wariuje. Moja kuzynka położna robi ze mnie wariatke 🤣 ale no cóż też bardzo się boję. Czekam na serduszko a później na prenatalne dopiero się uspokoję

Do góry