reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam się poniedziałkowo :tak:
Ja dziś o wiele lepiej się czuję. Brzuch mi już wywaliło, jestem ciekawa jak długo uda mi się go ukryć, tym bardziej że ja bardzo szczupła jestem. Narazie wiedzą tylko moi rodzice. Teściowe dowiedzą się najwcześniej za miesiąc, ze względu na teściową i jej głupie dogadywanie do tej pory oraz plotkarstwo.
wikata ja byłam u gina w 6t0d i było już widoczne serduszko.
Aaa i ja też mam konto na fb więc jak ktoś chętny to proszę o priv.
No i rzeczywiście z tym zamkniętym wątkiem to dobry pomysł.

reklama
co do zamkniętego nie któraś z moderatorek założy tak będzie najlepiej nie będzie bałaganu

patrycja
no to naprawdę przecież to łamanie praw o ochronie danych osobowych ja bym zrobiła haje jak nie wiem....

co do zamkniętego nie któraś z moderatorek założy tak będzie najlepiej nie będzie bałaganu

patrycja
no to naprawdę przecież to łamanie praw o ochronie danych osobowych ja bym zrobiła haje jak nie wiem....

No wlaśnie o to chodzi że oni nie mają prawa takich informacji udzielać :angry:

Udało mi się wbić na wizytę na czwartek wieczór.
I będę potem mam nadzieję spokojniejsza.

patrycja

Wątek zostanie założony:tak:.
Proszę tylko, żebyście ustaliły kto będzie miał do niego dostęp, bo to wcale nie jest takie oczywiste moim zdaniem.

Na grudniówkach miałyśmy system, że ta osoba musiała być w znajomych na fb lub nk i podać na zamkniętym dane kontaktowe, tzn imię, e-mail i nr tel.

Jak tylko ustalimy - wątek zostanie założony:tak:

Witam sie na szybko!

Maluch dzis juz pospał i nie zdazyłam za duzo poczytać, niby zaleglosci od wczoraj a tyle do nadrobienia.

Watek zamkniety sie przyda chocby do fotek, jestem za!!!No ale jakies zasady weryfikacji musza byc.PS. ja FB nie mam jakos tak nigdy mi nie było po drodze ale nk to i ofszem:-)

Ostatnia edycja:
Zapominajka to jest dobry pomyslmysle że i na październiku 2012 można tak zrobić. Fajnie jest na naszym forum ale niestety to tylko internet a tu dużo różnych, dziwnych rzeczy się dzieje.
Więc myśle że jakiś wentyl bezpieczeństwa się nam przyda
Ja jestem na nk kto chce dane to się podziele:-)

Ufff 50 stron nadrobione:-) Ale się rozpisałyście przez weekend.

Ja przyznam się bez bicia, że nie miałam najmniejszej ochoty otwierać kompa przez soboto-niedziele, ale to dlatego, że pracuje 8 godzin przy kompie i w domu już mam dość:baffled:

Z objawów trzymają mnie mdłości, zwłaszcza wieczorem ale wpycham na siłe coś do jedzenia i jest lepiej.

Aaaa i sny, nigdy mi sie tyle głupot nie śniło:szok:

a ja prze chwilą zrobiłam zdjęcia brzucha i jest ogromny wrzuciłam zdjęcia do galerii

zapominajka
no dla mnie nie ma problemu już z kilkoma dziewczynami wymieniłam się fb i myślę że o uczciwe bo niby dlaczego ktoś miła być anonimowy w zamkniętej grupie

Czyli działamy.
Czakam jeszcze na inne opinie odnośnie weryfikacji dostępu ;-)

Nikolaa ja mam też brzuszysko ogromne. Latam już w portkach ciążowych:-D

reklama
Wątek zostanie założony:tak:.
Proszę tylko, żebyście ustaliły kto będzie miał do niego dostęp, bo to wcale nie jest takie oczywiste moim zdaniem.

Na grudniówkach miałyśmy system, że ta osoba musiała być w znajomych na fb lub nk i podać na zamkniętym dane kontaktowe, tzn imię, e-mail i nr tel.
my na sierpniowkach 2009 tez mialysmy zamkniety i bylo tak ze jak ktoras nie odzywala sie przez 4 tyg to miala blokowany dostep do zamknietego. w sumie zadna na urlop na tak dlugo sie nigdzie nie wybierala a jak byly jakies glebsze problemy to sie zawsze taka kolezanke spowrotem dopinalo do zamknietego.

Do góry