reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Mnie w sumie podbrzusze pobolewa i bolą mnie piersi. Ale mam też suchość pochwy, czytałam że czasami tak jest, ale raczej jest morko. Trochę mnie to martwi, napisze dzisiaj do mojego lekarza. Jak to u Was wygląda? 🙆‍♀️
Ja miała bardzo mokro przez 3dni, od wczoraj jest okej ale mnie za to pobolewa w środku takie plucia mam czasami delikatny ból i dyskomfort a czasami i mnie nawet piecze dlatego też dzisiaj jestem u lekarza

reklama
Dziewczyny takie pytanie czy któraś z Was na początku ciąży czuje ból w okolicy lędźwi/kości ogonowej/pośladków? Pierwszy raz mam takie coś od kilku dni gdzie z pierwszą ciążą nie przypominam sobie :(

Dziewczyny takie pytanie czy któraś z Was na początku ciąży czuje ból w okolicy lędźwi/kości ogonowej/pośladków? Pierwszy raz mam takie coś od kilku dni gdzie z pierwszą ciążą nie przypominam sobie :(
Ja to jeśli chodzi o kość ogonowa , dosłownie o nią . Kiedyś mocno upadłam pupą na lód i właśnie ból kości ogonowej był jednym z pierwszych objawów jeszcze nie wiedziałam o ciąży a upadek był dużo dużo wcześniej niż ciąża jednak łącze te dwie rzeczy . Ból ustał jakoś około połowy ciąży , nie pamietam kiedy dokładnie , po prostu przestałam narzekać na ból 😂 tym razem jest inaczej bo jakiś czas po pierwszej ciąży ból wrócił i tak teraz również się nasilił nawet jak siedzę na miękkim . Licze że odpocznę od tego bólu jak poprzednio po połowie ciąży . Gdyby nie to że tamten upadek był tak jebitny to pewnie bym o nim nie pamiętała i wgl nie łączyła tych kropek . Może też kiedyś upadłaś ?

Ja to jeśli chodzi o kość ogonowa , dosłownie o nią . Kiedyś mocno upadłam pupą na lód i właśnie ból kości ogonowej był jednym z pierwszych objawów jeszcze nie wiedziałam o ciąży a upadek był dużo dużo wcześniej niż ciąża jednak łącze te dwie rzeczy . Ból ustał jakoś około połowy ciąży , nie pamietam kiedy dokładnie , po prostu przestałam narzekać na ból 😂 tym razem jest inaczej bo jakiś czas po pierwszej ciąży ból wrócił i tak teraz również się nasilił nawet jak siedzę na miękkim . Licze że odpocznę od tego bólu jak poprzednio po połowie ciąży . Gdyby nie to że tamten upadek był tak jebitny to pewnie bym o nim nie pamiętała i wgl nie łączyła tych kropek . Może też kiedyś upadłaś ?
Ciekawostka to taka że wtedy szukałam też czy to może być objaw . To chyba jeden z najrzadszych z jakim się spotkałam bo taka informacja była tylko w jakimś artykule a u nikogo się z tym nie spotkałam

Nie mam, ogólnie to nawet brzuch mnie nie boli, a pamietam z poprzedniej ciąży, że nawet bolał jak na okres, więc co ciąża, to inaczej 😊

W poprzedniej ciąży uderzyłam się pamiętam mocno o taką rurę metalową :( może to z tego?

Ja to w ogóle jakaś zmęczona jestem, plecy mnie bolą, odbija mi się, mam mdłości, ale nie wymiotuje, czuje "ciągnące podbrzusze", ja że względu na poronienie zażywam luteinę alejakieś mnie wątpliwości zaczęły nachodzić..boje się powtórki z grudnia.

reklama
Do góry