reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
No ja jeszcze na szczęście sie mieszcze w normalne spodnie, ale już nie wszystkie :-D Niedugo będzie się trzeba na jakieś zakupy wybrać. No i chciałam już zrobić kilka dni temu zdjęcie brzucha, ale zgubiłam ten kabel od aparatu i nie mam jak naładować :wściekła/y: Dziś chyba zrobię telefonem chociaż będzie kiepska jakość. Aaa i muszę kupić centymetr krawiecki to mierzenia obwodu brzuszka :tak:
A ja wysłałam męża po duruma do savi kebab, bo normalnie aż mi ślinka cieknie :rofl:

Sandy wysłałam zaproszenie na fb :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziekuje za wszystkie dane dziewczynki jak bede miala troche wiecej vczasu to sobie dluzej poogladam zeby zapamietac ktora to ktora dzieciaczki macie przekochane:-)

zapominajka w jaki sposób będziesz zapraszała????? może do ciebie na pw będziemy wysyłać dane i zrobisz wątek fb nk w zmkniętym i tam bedziesz wklejać te dane i będziemy się zapraszać nawzajem bo chyba tak najłatwiej

a do dziewczyn które już mam fb (będę mieć na ;-)) na nk te same dane tam mam więcej zdjęć....

No wlaśnie o to chodzi że oni nie mają prawa takich informacji udzielać :angry:
ja bym poleciała do kierownika przychodni z awanturą..

Wątek zostanie założony:tak:.

Na grudniówkach miałyśmy system, że ta osoba musiała być w znajomych na fb lub nk i podać na zamkniętym dane kontaktowe, tzn imię, e-mail i nr tel.

Jak tylko ustalimy - wątek zostanie założony:tak:

i tutaj czuję się dyskryminowana, nie posiadam konta ani na fb ani na NK, nie uznaję takich portali społecznościowych i już.. jeżeli ktoś chce się czegoś o mnie dowiedzieć to niech mnie pyta bezpośrednio a nie szpera w necie.. za to mój małżowinek na konto na fb

A ja wysłałam męża po duruma do savi kebab, bo normalnie aż mi ślinka cieknie :rofl:

ja właśnie wrcóiłam z Lidla, z parówkami, bagietką i ketchupem.. hot dogi robię.. ale mi ślinka cieknie

Cześć
Jeśli chodzi o informację, że jestem w ciąży to u mnie wszyscy już wiedzą. Teściową mam świetną, jak się źle czułam to kanapki mi do łóżka przynosiła :-)
Jeśli chodzi o info to też posiadam nk i fb :) Zgłaszać się kto chce namiary :-)
Wyskoczyła mi opryszczka. Kurka wodna a pół roku temu leczyłam się tabletkami i okazuje się że to nic nie dało :wściekła/y:Nadal mam tego wrednego wirusa. Można zovirax, albo vratizolin?

I jeszcze jedna sprawa, jak kupować sobie spodnie z tą gumką? Strasznie cisną mnie zwykłe spodnie a nawet leginsy. Czy ten pas nie będzie za szeroki? Kupić taki rozmiar jak przed ciążą nosiłam czy lepiej się pomierzyć?

Ostatnia edycja:
Na opryszczkę polecam plasterki

[h=1]COMPEED plastry na opryszczkę 15szt.[/h]Plaster na opryszczkę Compeed to nowoczesny, niewidoczny plaster, w którym wykorzystano zgłoszony do opatentowania, ultra cienki hydrokoloid-075, który leczy opryszczkę wargową we wszystkich fazach rozwojowych.

Innowacja w zwalczaniu opryszczki wargowej
Plaster na opryszczkę Compeed to nowoczesny, niewidoczny plaster, w którym wykorzystano zgłoszony do opatentowania, ultra cienki hydrokoloid-075, który leczy opryszczkę wargową we wszystkich fazach rozwojowych.
Plaster na opryszczkę Compeed nakłada się przy pomocy aplikatora (zgłoszona do opatentowania technologia bezdotykowa), co eliminuje ryzyko powtórnego zakażenia związane z dotykaniem opryszczki. Po nałożeniu plaster zakrywa opryszczkę i zapewnia jej właściwe leczenie w każdej fazie rozwoju:
- Łagodzi pieczenie i swędzenie
- Przyspiesza leczenie*
- Jest dyskretny
- Pomaga zapobiegać zakażeniu i infekcji wtórnej

witam,

ja dzisiaj ledwo siedzę - niby mnie mocno nie mdli ale jednak stale taki dyskomfort odczuwam - fuj :(

tylko pewnie będę podczytywać bo czasem palcem nie mam siły ruszyć - całkowita bezsilność mnie dopadła

skoro podajecie dane to moje są takie :

fb i nk : Agnieszka Gorczyńska

gg : 5508714

Ostatnia edycja:
reklama
a ja jestem nienormalna, po talerzu krupniku wciągnęłam kiść winogron..ale mnie pęczy...
hot dogi będą.. później,. zupa była szybciej :)

Do góry