reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Ja sobie w tamtym roku zaplanowałam ,że rach ciach i chce przejść ciąże jesień -zima i po trochu się udało bo miałabym dzidzię teraz w marcu,ale dupa blada i poroniłam.Dlatego nie grzeszę i mogę w gorączce chodzić z brzuchem wielkim aby tylko wszystko szczęśliwe się udało.Nie ma złotego środka

reklama
Hej Dziewczyny, nie było mnie trochę, a to dlatego, że nienajlepiej się czułam. Przede wszystkim nie mogłam się bardzo długi czas załatwić i strasznie bolał mnie brzuch i jelita. No ale już chwilowo lepiej, bo zaczęłam jeść na śniadania łyżkę otrębów owsianych z activią naturalną. Co do piersi, to nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale mnie ani trochę nie bolą - dzień jak codzień..
Ja też we wtorek wybieram się na drugą wizytę do gina z wynikami badań, ale z tego co sobie przejrzałam, to wszystko jest chyba w normie, więc się nie martwię :)

Ja tez mam z tym problemy ale 30 min spacerku na orbitreku pomaga. Do tego piję aktivię z błonnikiem i jets ok. Choć wzdęcia mnie męczą

No możemy się wymienić sprzątaniem:-D A jaki masz metraż bo nie wiem czy dobrze na tej zamianie wyjdę

- metraż jak metraż ale u mnie musisz doliczyć dziecko które robi mega bałagan ze swoich zabawek i co posprzątasz żeby dało sie przejść to on znowu wywlecze wiec u mnie to syzyfowa praca :-D:-D:-D

aguga - klocki lego to najlepsza zabawka na świecie ! :tak::tak::tak: ... mój bakuganów jeszcze nie zna ... ale to pewnie do czasu aż jakies dziecko przyniesie do przedszkola :laugh2: ... a z jakiej strony Polski jestes? ... bo my jeszcze jeździmy neidaleko Opola na dinozaury ... tam maja fajne muzeum gdzie widać wykopaliska i generalnei rewelacyja, ale nie wiem jak daleko bys miała. Organizują tam zajęcia dla małych archeologów gdzie dzieci malują farbkami po skamielinach wapiennych, wydłubują kości itd albo odkopuja w piachu dinozaura.

karolcia - mnie w pierwszej ciąży nic a nic nie bolały piersi i jak dziewczyny pisały o bólu i różnych niedogodnościach to aż nie mogłam uwierzyć :-p

arwen - mi się marzyło urodzić drugie dziecko na wiosne ... no ale nic z tego :sorry:

Ja sobie w tamtym roku zaplanowałam ,że rach ciach i chce przejść ciąże jesień -zima i po trochu się udało bo miałabym dzidzię teraz w marcu,ale dupa blada i poroniłam.Dlatego nie grzeszę i mogę w gorączce chodzić z brzuchem wielkim aby tylko wszystko szczęśliwe się udało.Nie ma złotego środka

niestety niektorych sie rzeczy nie da zaplanowac. Ja mialam tak przed pierwsza ciaza beta wyszla pozytywnie i przyrastała, ale niestety nie na dlugo wtedy lekarze wykryli u mnie ciaze biochemiczna. a za dwa miesiace bylam juz z Patrykiem w ciazy

ja uciekam sie wyszykowac i jade mlodej ajkies buty kuopic bo juz zadne na gire jej nie wlaza:szok:taka ze mnie matka ze zwalalam to na przydlugie rajtuzy hehehe nie piszcie tyle bo nie nadrobie:-D

Kurcze dziewczyny Wy wszystkie robilyscie badanie krwi i moczu?? Bo ja to po zrobieniu testu poszlam raz do gina, zrobil mi usg, potwierdzil ciaze ale powiedzial ze jest za wczesnie zeby cokolwiek wiecej robic i ze mam przyjsc za 2tyg wiec we wtorek. Przeczytalam na innym watku ze jednej mamusi pazdziernikowej wlasnie po badaniach krwi wyszlo ze ciaza sie nie rozwija i prosila zeby ja usunac z listy mam :/ a co jezeli i ze mna jest cos nie tak?? sa tego jakies objawy?? kurde teraz to ssie wystraszylam:sad:

Lorelain uuuuu to daleko jesteście ,my zachodnia Polska :sorry: Lego górą ,a mój m jak lubi układać hehehe :cool2: teraz na różne święta kupujemy klocki bo wiemy,że to w kąt nie pójdzie.
Arwen dokładnie,ale jak człowiek nie przejdzie przez taką tragedię to nie myśli o tym.Ja znam taką znajomą która nie może zajść w ciążę,ale ma takie wizję swojego dziecka ,że szok.Musi być dziewczynka ,włoski blond ,kręcone itd i wiesz wcale się nie dziwię ,że nie może zajść

Muszę zaraz do p-kola lecieć po syncia

reklama
Hej hej witam w deszczowe przedpołudnie:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje. :)
Lorelain na 3D to chyba jeszcze za wcześnie ale zapytaj gina.
Azorek ta kawka tak pysznie wygląda ,niestety totalnie mnie odrzuciło ale herbatka nie pogardzę:)
Co do tej ciązy letniej to ja też mam lekkie obawy jak bede się czuła w upały,tym bardziej że moje dziecko to takie żywe sreberko wszędzie go pełno więc siedzenie w domu mi nie grozi.W pierwszej ciązy to lezałam i pachniałam a teraz nie bedzie łatwo.

Własnie dziewczyny poradźcie co robic na zaparcia .:(

Do góry