reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Ja sobie w tamtym roku zaplanowałam ,że rach ciach i chce przejść ciąże jesień -zima i po trochu się udało bo miałabym dzidzię teraz w marcu,ale dupa blada i poroniłam.Dlatego nie grzeszę i mogę w gorączce chodzić z brzuchem wielkim aby tylko wszystko szczęśliwe się udało.Nie ma złotego środka

reklama
Hej Dziewczyny, nie było mnie trochę, a to dlatego, że nienajlepiej się czułam. Przede wszystkim nie mogłam się bardzo długi czas załatwić i strasznie bolał mnie brzuch i jelita. No ale już chwilowo lepiej, bo zaczęłam jeść na śniadania łyżkę otrębów owsianych z activią naturalną. Co do piersi, to nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale mnie ani trochę nie bolą - dzień jak codzień..
Ja też we wtorek wybieram się na drugą wizytę do gina z wynikami badań, ale z tego co sobie przejrzałam, to wszystko jest chyba w normie, więc się nie martwię :)

Ja tez mam z tym problemy ale 30 min spacerku na orbitreku pomaga. Do tego piję aktivię z błonnikiem i jets ok. Choć wzdęcia mnie męczą

No możemy się wymienić sprzątaniem:-D A jaki masz metraż bo nie wiem czy dobrze na tej zamianie wyjdę

- metraż jak metraż ale u mnie musisz doliczyć dziecko które robi mega bałagan ze swoich zabawek i co posprzątasz żeby dało sie przejść to on znowu wywlecze wiec u mnie to syzyfowa praca :-D:-D:-D

aguga - klocki lego to najlepsza zabawka na świecie ! :tak::tak::tak: ... mój bakuganów jeszcze nie zna ... ale to pewnie do czasu aż jakies dziecko przyniesie do przedszkola :laugh2: ... a z jakiej strony Polski jestes? ... bo my jeszcze jeździmy neidaleko Opola na dinozaury ... tam maja fajne muzeum gdzie widać wykopaliska i generalnei rewelacyja, ale nie wiem jak daleko bys miała. Organizują tam zajęcia dla małych archeologów gdzie dzieci malują farbkami po skamielinach wapiennych, wydłubują kości itd albo odkopuja w piachu dinozaura.

karolcia - mnie w pierwszej ciąży nic a nic nie bolały piersi i jak dziewczyny pisały o bólu i różnych niedogodnościach to aż nie mogłam uwierzyć :-p

arwen - mi się marzyło urodzić drugie dziecko na wiosne ... no ale nic z tego :sorry:

Ja sobie w tamtym roku zaplanowałam ,że rach ciach i chce przejść ciąże jesień -zima i po trochu się udało bo miałabym dzidzię teraz w marcu,ale dupa blada i poroniłam.Dlatego nie grzeszę i mogę w gorączce chodzić z brzuchem wielkim aby tylko wszystko szczęśliwe się udało.Nie ma złotego środka

niestety niektorych sie rzeczy nie da zaplanowac. Ja mialam tak przed pierwsza ciaza beta wyszla pozytywnie i przyrastała, ale niestety nie na dlugo wtedy lekarze wykryli u mnie ciaze biochemiczna. a za dwa miesiace bylam juz z Patrykiem w ciazy

ja uciekam sie wyszykowac i jade mlodej ajkies buty kuopic bo juz zadne na gire jej nie wlaza:szok:taka ze mnie matka ze zwalalam to na przydlugie rajtuzy hehehe nie piszcie tyle bo nie nadrobie:-D

Kurcze dziewczyny Wy wszystkie robilyscie badanie krwi i moczu?? Bo ja to po zrobieniu testu poszlam raz do gina, zrobil mi usg, potwierdzil ciaze ale powiedzial ze jest za wczesnie zeby cokolwiek wiecej robic i ze mam przyjsc za 2tyg wiec we wtorek. Przeczytalam na innym watku ze jednej mamusi pazdziernikowej wlasnie po badaniach krwi wyszlo ze ciaza sie nie rozwija i prosila zeby ja usunac z listy mam :/ a co jezeli i ze mna jest cos nie tak?? sa tego jakies objawy?? kurde teraz to ssie wystraszylam:sad:

Lorelain uuuuu to daleko jesteście ,my zachodnia Polska :sorry: Lego górą ,a mój m jak lubi układać hehehe :cool2: teraz na różne święta kupujemy klocki bo wiemy,że to w kąt nie pójdzie.
Arwen dokładnie,ale jak człowiek nie przejdzie przez taką tragedię to nie myśli o tym.Ja znam taką znajomą która nie może zajść w ciążę,ale ma takie wizję swojego dziecka ,że szok.Musi być dziewczynka ,włoski blond ,kręcone itd i wiesz wcale się nie dziwię ,że nie może zajść

Muszę zaraz do p-kola lecieć po syncia

reklama
Hej hej witam w deszczowe przedpołudnie:)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje. :)
Lorelain na 3D to chyba jeszcze za wcześnie ale zapytaj gina.
Azorek ta kawka tak pysznie wygląda ,niestety totalnie mnie odrzuciło ale herbatka nie pogardzę:)
Co do tej ciązy letniej to ja też mam lekkie obawy jak bede się czuła w upały,tym bardziej że moje dziecko to takie żywe sreberko wszędzie go pełno więc siedzenie w domu mi nie grozi.W pierwszej ciązy to lezałam i pachniałam a teraz nie bedzie łatwo.

Własnie dziewczyny poradźcie co robic na zaparcia .:(

Do góry