witajcie,
Monia B - podobno jak śluz podbarwiony to nie jest to groźne, no chyba że ciągle przez kilka dni, najgorsza to czysta krew, najlepiej jak masz jak to dużo leż i odpoczywaj, a co do lekarza to ja bym się wybrała tak na wszelki wypadek, z resztą sama miałam taką sytuację
izabela 1982 - witaj wśród październikówek;-)
Lorelain - dzięki za relację z tych testów wózków, bo niestety nie obejrzałam, znów od 5 do 7 spać nie mogłam, a później jak już zasnęłam to dopiero przed 11 wstałam i trochę żałowałam że nie obejrzałam, ale teraz widzę że nie było warto
PETALUDA - co do piersi to faktycznie bolały mnie mocno, też spać na brzuchu, a nawet na boku nie mogłam, od tygodnie jest lepiej bo już tak nie bolą, ale niestety nie mieszczą się już we wszystkie staniki, no może w jednym jeszcze jakoś daję radę je upchnąć, ale wylewają się albo bokiem albo górą
Lorelain,
Kaka - trzymam kciuki za wizyty
dziewczyny tak skrobiecie że szok,
a ja wczoraj cały dzień zajęty, najpierw z uwagi na tymczasowy przepływ energii ogarnęłam kuchnie, a było co robić, a później to gości przyjmowaliśmy, najpierw siostra męża z dwoma łobuzami 3 i 5 latek, z jednym pojechała do lekarza a drugiego zostawiła nam pod opiekę, później moja mama z moją 4-letnią siostrzenicą i było na zmianę ciociu siku, ciociu piciu, ciociu pobaw się ze mną, ciociu poganiaj mnie, a na koniec moja kumpela, ale to już byłą przyjemność bo jest kosmetyczką więc doprowadziła mnie trochę do porządku, ale zeszło nam do 22 więc padłam jak betka