reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
ja się właśnie na moje brudne podłogi patrzeć nie mogłam i rano na odkurzacz latałam a potem na ścierce.. teraz zupka i leżenie bo mnie podbrzusze boli.. wrrr

na zaparcia najlepsze siemię lniane

ja juz jestem ... szorowałam łazienkę, ale teraz aż lśni :-)

zapominajka - bo puki co to chodziłam do dwóch ginów ...prywatnie i państwowo :-p

znalazłam moje spodnie ciążowe, przymierzyłam i są dobre :yes: ... założę je chyba dzisiaj do gina =)

Ostatnia edycja:
witajcie,

Monia B - podobno jak śluz podbarwiony to nie jest to groźne, no chyba że ciągle przez kilka dni, najgorsza to czysta krew, najlepiej jak masz jak to dużo leż i odpoczywaj, a co do lekarza to ja bym się wybrała tak na wszelki wypadek, z resztą sama miałam taką sytuację

izabela 1982 - witaj wśród październikówek;-)

Lorelain - dzięki za relację z tych testów wózków, bo niestety nie obejrzałam, znów od 5 do 7 spać nie mogłam, a później jak już zasnęłam to dopiero przed 11 wstałam i trochę żałowałam że nie obejrzałam, ale teraz widzę że nie było warto

PETALUDA - co do piersi to faktycznie bolały mnie mocno, też spać na brzuchu, a nawet na boku nie mogłam, od tygodnie jest lepiej bo już tak nie bolą, ale niestety nie mieszczą się już we wszystkie staniki, no może w jednym jeszcze jakoś daję radę je upchnąć, ale wylewają się albo bokiem albo górą

Lorelain, Kaka - trzymam kciuki za wizyty:-D

dziewczyny tak skrobiecie że szok,
a ja wczoraj cały dzień zajęty, najpierw z uwagi na tymczasowy przepływ energii ogarnęłam kuchnie, a było co robić, a później to gości przyjmowaliśmy, najpierw siostra męża z dwoma łobuzami 3 i 5 latek, z jednym pojechała do lekarza a drugiego zostawiła nam pod opiekę, później moja mama z moją 4-letnią siostrzenicą i było na zmianę ciociu siku, ciociu piciu, ciociu pobaw się ze mną, ciociu poganiaj mnie, a na koniec moja kumpela, ale to już byłą przyjemność bo jest kosmetyczką więc doprowadziła mnie trochę do porządku, ale zeszło nam do 22 więc padłam jak betka

Ostatnia edycja:
powodzenia dla wybierajacych sie dzis do lekarza:))

tez mam ochote na usg w 3d albo 4d tylko nie wiem kiedy jest sens je robic bo jednak troche kosztuje......

a u mnie mulenie ciag dalszy:)) i do tego jestem strasznie slaba

ja sie cos zebrac nie moge do kupy hehehe i siedze przed kompem czekam az prostownica sie nagrzeje i sie wreszcie zbiore. musze bo kolo 14-15 kolezanka z cora wpada na herbatke-kawke. amelkowny nie klade dzis na drzemke raczej:tak:niech sie wylata troche to mi szybciej padnie wieczorem. a ze mezastego nie ma to sobie juz od 21 odpoczne wymocze girki i zrobie porzadek ze stopami bo po tyg pracy to juz syry a nie stopy;-):confused2:

marand - no to odwiedzinowy dzien mialas ;-)

yhy, nawet fajnie się z kimś spotkać bo ja już prawie miesiąc w domu siedzę, co prawda nie sama bo mąż w domu pracuję, ale jemu nie mogę cały dzień zawracać głowy, tylko że po takim aktywnym dniu to naprawdę zmęczona byłam i brzuch na wieczór i w nocy znów bolał, ale dziś już jest ok

Witajcie!
Czytam czytam i skonczyc nie moge a tu mlody juz sie z drzemki obudził i klops.Wszystkim nie zdąże odpisać.

izabela witamy!
Lorelain gratuluje synka, niestety takich aniołków duzo nie ma, znam tylko kilka ze slyszenia bo dookola same szatany.A niekiedy takie zachowanie wynika z zaniedbań rodziców.Znam takie przypadki ze jak było małe dziecko pozwalali na wszystko a teraz jak ma kilka lat wchodzi im na głowe i nie moga opanowac.&&&&&&&& za wizytkę!!!
azorek ja z alkoholem mam podobnie, jak mąz sobie nawet pifko jedno wypije czy nawet łyka juz zrobi to zbiera mi sie na wymioty odrazu i buziaków oczywiscie nie ma.
Petaluda tak zauwazyłam na suwaczku ze ślubujesz niedługo?Jak przygotowania?
Kaka za Ciebie tez trzymam &&&&&!
Zapominajka to jak jak ja byłam tydzien temu na wizytce i za 3 tyg nastepna.

No nic to by było na tyle.Ubieram mlodego i lecimy na spacer.Musze zakupki zrobic bo mam MEGA ZACHCIEWAJKĘ na nalesniki!!!!!!!!!!!!

reklama
a tak a propo jedzenia i picia to mnie na kakao naszło, piję co drugi dzień praktycznie to chyba zamiast kawy u mnie na którą nie mogę patrzeć,
właśnie wypiłam kubasek kakao, mniam pyszne było:wink:, mężuś robił temu takie smaczne, ale niestety tylko jeden kubeczek wyszedł bo resztę sam wypił:sorry:

Do góry