reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Petaluda my z mężem w sylwestra rzuciliśmy palenie i powiem ci że mi waga nawet nie drgnęła, za to mąż przytył 5kg :-) więc trzymam kciuki żeby u Ciebie było tak jak u mnie

reklama
No moja siostra jak rzucila to przytyla kilka kg, a tesciowa 10!!!!!! Oby mnie to nie spotkalo! W sumie to nawet nie podjadam miedzy posilkami, na slodycze tez nie mam ochoty wiec moze zle nie bedzie :) jestem przerazona tym ze w lato bede chodzic z wielgachnym brzuchem i zadkiem pewnie tez :eek:

Petaluda - a ja juz sie nie moge doczekac lata ... fajnie bo bedziemy mogły chodzić w luźnych cieniutkich sukieneczkach ;-)

Ja też chodzę w sportowych stanikach, bo zwykłe mam za małe. Bez stanika nie mam możliwości bo kropnie bolą i koszulka ocierająca mnie strasznie drażni, ale rzeczywiście teraz mniej mnie bolą, albo tak samo tylko ja już się przyzwyczaiłam :tak:
Ja też mam sportowe staniki, ale nich to tylko śpię a cały dzień chodzę w normalnych tylko większych
No moja siostra jak rzucila to przytyla kilka kg, a tesciowa 10!!!!!! Oby mnie to nie spotkalo! W sumie to nawet nie podjadam miedzy posilkami, na slodycze tez nie mam ochoty wiec moze zle nie bedzie :) jestem przerazona tym ze w lato bede chodzic z wielgachnym brzuchem i zadkiem pewnie tez :eek:

ja też jestem tym przerażona. Zawsze mówiłam że chciałabym dziecko urodzić tak w maju a w zimie chodzić z brzuchem. No ale tak tez może być, byle było wszystko ok

A i nie mogę znaleźc wątku z opisem wizyt u lekarza może ktoś mi podeśle link

hehe mnie od kawy tez muli i pozwalam sobie wypic tylko w dni kiedy wstaje i czuje sie lepiej:-D wiec stawiam kawke
kawa-latte-6060.jpg

a dla tych co bez kawki herbatke zaprzam;-):-)
herbata_na_popoludnie.jpg

moja amelkowna tez raczej grzeczna dziewucha w sklepie zachowuje sie wporzadku choc czasem chce cos specjalnie dla siebie :-Dczasem jej ulegam ale jak powiem ze nie i juz albo odloze przy kasie na bok to placzu tez nie ma:tak:ona od poczatku byla raczej spokojna ladnie sie sama bawila na macie czy w lozeczku pod karuzela lezala ja w tym czasie moglam robic obiad sprzatac czy sie prysznicowac:-) kolek nie miala tylko przez jakis tydzien zawsze o tej samej godzinie byla marudna ale szybko jej przeszlo i obylo sie bez tragedi. podejzewam ze drugi dzidz juz taki ugodowy nie bedzie;-) a i wogole jak znajomi po porodzie zwalaja sie zawsze z zyczeniami i kwiatami to bede prosic zeby dla malucha nic nie przynosic tylko dla amelkowny zeby nie byla pominieta i poczula sie tez wyjatkowa bo zdaje sobie sprawe ze bedzie podekscytowana a pozniej poczuje sie troche odstawiona na bok bo wiadomo ze niemowle zabierze wiekszosc mojej uwagi i nie bede mogla miec dla mlodej tyl;e czasu co teraz:sorry:

reklama
No ja "planowalam" zajsc tak w kwietniu-maju zeby nie meczyc sie przez lato bo wiadomo jak upaly moga utrudniac zycie ciezarowkom... No ale ze moj przyszly nie chcial tak "dlugo" czekac namawial mnie na juz i w sumie to specjalnie sie nie staralismy, ani specjalnie nie uwazalismy i stalo sie jak sie stalo wiec moge miec tylko nadzieje ze nie bedzie tak zle:) Najwazniejsze zeby dzidziolek w srodku byl zdrowy :)

Do góry