reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Petaluda bo tamtej dziewczynie beta nie przyrastała ,a później gin potwierdził,że ciąża się nie rozwijała.Ty byłaś pewnie za wcześnie i dlatego ginek jeszcze nic nie mógł zauważyć ,dlatego mój zawsze mówi żeby nie iść tak wcześnie bo i tak on nic nie zauważy ,a później chodzimy nerwowe.Jak pójdziesz na następną wizytę,ginek zobaczy serduszko to Ci da skierowanie na badania.No,ale jak się tak stresujesz to zrób sobie betę

reklama
U nas nie jest najgorzej, bo Kuba umie zająć się sam sobą na długo, sam się bawi itd. Nawet jak wstanie to ja jeszcze leżę z godzinkę na łóżku i oglądam tv a on już sam bawi się :-) Wszędzie go pełno, Wszędzie... ale za to straszny z niego bałaganiarz... wszystko go interesuje... bije, gryzie mnie i dzieci, kopie...
Jak mały był to dużo płakał, oj dużo... kolki miał, bardzoooo bolesne ząbkowanie.
teraz czuję, że będzie drugi facet i jak Aniołek :-) Kuba to czysty Tata, a drugie to będzie Mama :-)

Oglądałam ddtvn o tych wózkach hehe... fajne, tylko te ceny to z kosmosu :-(

Ostatnia edycja:
Nikamo ja też się obawiam lata bo wtedy synuś spędza czas na dworze i potrafimy do godz 22 siedzieć na podwórku. Jak się ma już dziecko to ciąża inaczej wygląda.Co do zaparć to na mnie activia nie działa ,ale jak zjem coś z sezamem lub makiem to zaraz przeczyści dlatego kupuję paluszki z sezamem i pomaga

ja sie lata nie moge doczekac bo młody bedzie miał wyciągniety basen a ja bede sobie pija bezalkoholowe drineczki, leżała brzuchem do góry na lerzaczku i czytała ciążowe gazetki :sorry::sorry::sorry:

GoKa - ja nie jestem z Opola, ale czesto się w tą strone wypuszczamy na dinozaury :-p ... ja jestem z górnego śląska ;-)

Ja jem dużo owoców zwłaszcza jabłek i pomarańczy i nie mam problemów z zaparciami. Program z wózkami widziałam- nic szczególnego a ceny z kosmosu:(
Moja siostra ma x-landera i jest bardzo zadowolona, mam nadzieję że może jej młodszy synek który ma teraz 14 miesięcy przestanie z niego korzystać zanim my będziemy potrzebować:)))

reklama
Do góry