reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

laski a ja okropnie panikuje ... dzisiaj przyszła kolej na mnie ... wizyta u gina na 17:30 ... chyba oszaleje do tego czasu :confused2:

Trzymam kciuki, a na 3d jeszcze za szybko chyba.

Ja też chodzę w sportowych stanikach, bo zwykłe mam za małe. Bez stanika nie mam możliwości bo kropnie bolą i koszulka ocierająca mnie strasznie drażni, ale rzeczywiście teraz mniej mnie bolą, albo tak samo tylko ja już się przyzwyczaiłam :tak:

Ja też używam sportowych teraz i bardzo sobie chwalę.

Mnie to samo dziś czeka tylko 30 minut wczesniej;-)

Wstałam ogarnełam troche mieszkanko i ogólnie sił nie mam.

Równiez trzymam kciuki.

Ile razy byłyście u gina już? Ja byłam raz i ide dopiero za 3 tygodnie jakoś...

reklama
Hej dziewczynki:)
Ja sobie siedzę przy Ince, przerzuciłam się jak się dowiedziałam o ciąży ale bez szaleństwa, jak mam ochotę na rozpuszczalną kawkę to sobie zrobię (parzonej nigdy nie lubiłam). Papierosy po 8 latach rzuciłam ponad rok temu i cieszę się że nie muszę tego robić teraz.
Dzisiaj i wczoraj jakby mniej mnie bolał brzuch i oczywiście zamiast się cieszyć to się martwię. Ciekawe że wcześniej się martwiłam że mnie boli:) Paranoja jakaś. Za to piersi a zwłaszcza sutki bolą mnie jak nigdy w życiu!!! Ukochany ma zakaz nawet na nie patrzeć!!!:-D
Lorelain, Kaka trzymam kciuki za wizyty.

Dzięki za link do wątku nie umiem się tu jeszcze odnaleźć na forum. U mnie cieżka noc wzdęcia mnie wykończą a do tego znów podbrzusze mnie troche męczyło. Dzisiaj jakoś wyjatkowo mnie muli z rana ale może przejdzie do wieczora. Dzisiaj mam wolne i zastanawiam sie jak sobie zagospodarować dzień

Witajcie ufffff nadrobiłam dopiero.
Zapominajka ja też byłam tylko raz ,a wizytę mam następną za 2tyg dopiero.
Antylopka ja mam rozm spodni ciążowych 38 tych najmniejszych ,ale guma powinna być chyba dobra.Muszę ich poszukać bo te zwykłe dżinsy mnie ugniatają. U Ciebie 8godz siedzenia jak Ty to wytrzymujesz???
Monia mi się zdarzyło takie plamienie przez 2dni miałam i poszłam do gina bo się przestraszyłam,przepisał mi luteinę zwłaszcza,że miałam poronienie.Czytałam,że to może się zdarzyć więc obserwuj i jak nie będzie bóli i większych plamień to myślę,że nie trzeba panikować.
Lorelain podcinałam włosy ,tył krótszy a boki dłuższa. Mój synek to ma humorki,ale ogólnie jestem z niego dumna bo uwielbia się bawić sam i dzięki temu mam mnóstwo czasu dla siebie.Bawi się najlepiej klockami lego ,a ludziki lego to już uwielbia ,ale ulubione zabawki to też gormiti ,bakugany ,a teraz przyszedł czas na puzzle i długie godziny układa.Dinozaury też uwielbia i mamy całą skrzynię ich -szkoda,że daleko mieszkamy bo wpadłabyś z Matim na zabawę :tak: . Rozpieszczony też jest bo to praktycznie jedyne dziecko w bliższej rodzinie i każdy do niego tylko więc to nasza wina bardziej.
Lorelain ,Kaka powodzenia na wizycie,ale Wam zazdroszczę,że dzisiaj zobaczycie swoje maluszki.
Azorek herbatka wygląda smakowicie,od kawy to mnie odpycha konkretnie.Ja też planuję gościom delikatnie uwagę zwrócić będą sami swoi więc zrozumieją bo nie chce aby cały świat kręcił się koło noworodka ,kiedy to wcześniej młody był w centrum zainteresowania. Ogólnie to planuje kupić prezent taki od braciszka lub siostrzyczki dla starszaka

No i nie pamiętam co komu dalej.Nie oglądałam tych wózków na tvn ,ale widzę ,że nie było warto.Poszłam na herbatkę i ploteczki :-p

laski a ja okropnie panikuje ... dzisiaj przyszła kolej na mnie ... wizyta u gina na 17:30 ... chyba oszaleje do tego czasu :confused2:
Trzymam kciuki a co do trzy to nie wiem, ale mialam znajoma co chodzila od poczatku ciazy na 3D i fajne fortki miala.

Kaka za ?Ciebie tez trzymam kciuki

Ja sie nastawialam ze jak bedzie drugie dziecko to chcialam zeby sie w lecie urodzilo. A tu nieplanowana niespodzianka wychodzi na to ze powtorka. tylko tyle ze przy Patryku mialam termin na 31.10 a urodzil sie w listopadzie. a tu mi wychodzi poczatek pazdziernika

reklama
Hej Dziewczyny, nie było mnie trochę, a to dlatego, że nienajlepiej się czułam. Przede wszystkim nie mogłam się bardzo długi czas załatwić i strasznie bolał mnie brzuch i jelita. No ale już chwilowo lepiej, bo zaczęłam jeść na śniadania łyżkę otrębów owsianych z activią naturalną. Co do piersi, to nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale mnie ani trochę nie bolą - dzień jak codzień..
Ja też we wtorek wybieram się na drugą wizytę do gina z wynikami badań, ale z tego co sobie przejrzałam, to wszystko jest chyba w normie, więc się nie martwię :)

Do góry