Witajcie ufffff nadrobiłam dopiero.
Zapominajka ja też byłam tylko raz ,a wizytę mam następną za 2tyg dopiero.
Antylopka ja mam rozm spodni ciążowych 38 tych najmniejszych ,ale guma powinna być chyba dobra.Muszę ich poszukać bo te zwykłe dżinsy mnie ugniatają. U Ciebie 8godz siedzenia jak Ty to wytrzymujesz???
Monia mi się zdarzyło takie plamienie przez 2dni miałam i poszłam do gina bo się przestraszyłam,przepisał mi luteinę zwłaszcza,że miałam poronienie.Czytałam,że to może się zdarzyć więc obserwuj i jak nie będzie bóli i większych plamień to myślę,że nie trzeba panikować.
Lorelain podcinałam włosy ,tył krótszy a boki dłuższa. Mój synek to ma humorki,ale ogólnie jestem z niego dumna bo uwielbia się bawić sam i dzięki temu mam mnóstwo czasu dla siebie.Bawi się najlepiej klockami lego ,a ludziki lego to już uwielbia ,ale ulubione zabawki to też gormiti ,bakugany ,a teraz przyszedł czas na puzzle i długie godziny układa.Dinozaury też uwielbia i mamy całą skrzynię ich -szkoda,że daleko mieszkamy bo wpadłabyś z Matim na zabawę
. Rozpieszczony też jest bo to praktycznie jedyne dziecko w bliższej rodzinie i każdy do niego tylko więc to nasza wina bardziej.
Lorelain ,Kaka powodzenia na wizycie,ale Wam zazdroszczę,że dzisiaj zobaczycie swoje maluszki.
Azorek herbatka wygląda smakowicie,od kawy to mnie odpycha konkretnie.Ja też planuję gościom delikatnie uwagę zwrócić będą sami swoi więc zrozumieją bo nie chce aby cały świat kręcił się koło noworodka ,kiedy to wcześniej młody był w centrum zainteresowania. Ogólnie to planuje kupić prezent taki od braciszka lub siostrzyczki dla starszaka
No i nie pamiętam co komu dalej.Nie oglądałam tych wózków na tvn ,ale widzę ,że nie było warto.Poszłam na herbatkę i ploteczki