reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

ja sobie zrobilam kilka dni temu kawe to musiala wylac porostu smakowa obrzydlwie, to czelam pic herbate. Ale jak wczoraj zrobilam sobie to mi tez nie smakuje . Soki jablkowe mnie odrzucaja to sobie kupilam pomaranczowy ale smakuje dziwnie. juz nie wiem co pic zeby mi smakowala. nawet po frytakch mi niedobrze.
Tak prawdę powiedziawszy to mnie najmniej odrzuca woda. Bo z herbatą jest różnie, a soki za słodkie są.
Kurcze checi na ta kawke mam, ale ochotki zeby wstac i ja zrobic to juz nie bardzo hehehe :) moze mnie ktoras wyreczy?? :-) Dziewczyny a jak z u Was z bolem piersi?? Bo moj jest okropny:-( nie moge spac na brzuchu, musze miec bielizne na noc a o dotykaniu ich to juz tylko moj mezczyzna moze pomarzyc:eek:

Mnie juz cycki tak nie bolą jak wcześniej.

reklama
No ja jestem strasznie ciekawa jakie będzie drugie dziecie.

Lorelain no to faktycznie sama nauczylaś młodego jak mu wszystko kupowalaś :-)
U nas jak jedziemy np do marketu to wcześniej rozmawiamy np. dzisiaj możesz sobie wybra c zabawke no to oczywiście mlody szczęśliwy ale następnym razem pozwalam mu na lizaka lub kinder jajo i też jest ok.
Natomiast bardzo lubie mu kupowac różne książeczk ii zadania odpowiednie dla wieku, ma w pokoju swoje biurko i lampke i lubi sobie tam siedziec i jak to on mowi uczyć się.

Zmienilam sobie termin wizytu u gin z 20.03 na 13.03. Tydzień mniej czekania

ja w ciąży z Matusiem to mogłam pic tylko coca cole i jesć biały ser ze śmietaną... teraz pije wszystko na co mam ochote a z jedzenia to nie może byc dużo tłuszczu ... raczej nie chce mi sie jesc drugiego dania ale zupe to bym mogla zjesc cały garnek :-)

patrycja - mój tez lubi takie edukacyjne zabawy ... ja mam taka dziewczynę której płace za siedzenie z Matusiem nad zadaniami ;) ... wiem wiem jestem leniem :sorry: , ale ona robi mu te zadania z głową i w ciągu 1,5 godziny ćwiczą różne rzeczy żeby szybko się nie zniechęcał. Przychodzi raz w tygodniu w weekend. Zawsze jest super przygotowana. Mati ją bardzo lubi wiec wszyscy są zadowoleni. Dziewczyna jest logopedą w przedszkolu i w poradni pedagogicznej.

Ostatnia edycja:
ja to nosze sportowe staniki bo przynajmniej fajnie mi trzymaja piersi :) mnie to nawet boli woda spod prysznica ;/ oby to jak najszybciej minelo!

Mnie w pierwszej ciazy bolaly strasznie ale tak jak pisze Lorelain dobrym pomyslem okazaly sie zwykle bawelniane staniki. Teraz jeszcze nie ale do tej pory karmilam piersia, dzis za nami pierwsza nocka z odstawianiem. Teraz troszke bola z przepelnienia,to sobie masuje:tak:

O ja tez tylko zupa najlepsza, to przynajmniej szybko nie wraca:-)
Ja zachcianek to nie mam,bo mi wszystko pachnie nie tak, ale przynajmniej na poczatku nie bede szybko przybierac

ja to nosze sportowe staniki bo przynajmniej fajnie mi trzymaja piersi :) mnie to nawet boli woda spod prysznica ;/ oby to jak najszybciej minelo!

- ja mam tak małe piersi że mi nie ma co podtrzymywać...teraz jak są pełniejsze to przynajmniej je widać :laugh2::laugh2::laugh2:

Mnie w pierwszej ciazy bolaly strasznie ale tak jak pisze Lorelain dobrym pomyslem okazaly sie zwykle bawelniane staniki. Teraz jeszcze nie ale do tej pory karmilam piersia, dzis za nami pierwsza nocka z odstawianiem. Teraz troszke bola z przepelnienia,to sobie masuje:tak:

- powodzenia w odstawianiu malucha od piersi ... chciałam Ci napisac że wreszcie bedziesz mogła napic sie alkoholu a tu klops :-p:-p:-p:sorry:

Ja na szczescie zachcianek tez nie mam :-) i w sumie bardzo mnie to cieszy bo nie dosc ze jestem w ciazy to jeszcze w dniu po spodziewanej miesiaczce przestalam palic papierochy... Mam nadzieje ze nie przytyje podwojnie!!!!

Ja też chodzę w sportowych stanikach, bo zwykłe mam za małe. Bez stanika nie mam możliwości bo kropnie bolą i koszulka ocierająca mnie strasznie drażni, ale rzeczywiście teraz mniej mnie bolą, albo tak samo tylko ja już się przyzwyczaiłam :tak:

reklama
laski a ja okropnie panikuje ... dzisiaj przyszła kolej na mnie ... wizyta u gina na 17:30 ... chyba oszaleje do tego czasu :confused2:

Do góry