azorek84
mama Amelii 2009
monia b na zelulit tak najbardziej naturalnie to cukier;-) dobry eksfoliator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny I ja chciałabym nieśmiało dołączyć. To moja druga ciąża, mam już synka z lutego 2008 Tym razem termin wyliczony przez internetowy kalkulator to 20 października. Pierwszą wizytę u ginekologa będę miała we wtorek. Póki co czuję się rewelacyjnie (jak w przypadku pierwszej ciąży). Jedynie ciągle jestem senna, piersi mi nabrzmiały i urosły ale mdłości brak.
ja dzisiaj nic nie jem bo mnie okroooooooooooopnie muli
A tak miałam w pierwszej ciąży czasem.ja jestem chyba jakiś odmieniec bo mnie muli kiedy jestem głodna.... kiedy tylko zaczyna mnie ssać w żołądku muszę coś zjeść natychmiast!!
monia b na zelulit tak najbardziej naturalnie to cukier;-) dobry eksfoliator
to chyba o mnie. Cos za cos - po ciazy lece z waga na leb na szyje, nie mam sposobu aby sie zatrzymac. Po corci spadlam do 53,5 kg i wygladalam jak patyczak... rodzinny mi badania zlecil, bo myslal, ze cos mi jest, kto mnie spotkal, to zamiast dzien dobry slyszalam " O Matko, jaka Ty jestes chuda!!"zazdroszczę tym chudzinom, które w ciąży mają tylko brzuch a nadal są szczupłe-ze mnie się robi mały wieloryb
po prostu sie podpisuje, bo mam tak samoja jestem chyba jakiś odmieniec bo mnie muli kiedy jestem głodna.... kiedy tylko zaczyna mnie ssać w żołądku muszę coś zjeść natychmiast!!
Dzieki za wiescisilene prosila przekazac ze ma sporo pracy teraz i odezwie sie na forum jak sie upora z pisaniem tak zeby sie nie zamartwiac
zelazo jak Ci przypisze lakarz, w obu ciazach nie bralam zelaza, bo mi hemoglobina nigdy nie spadla ponizej 12, wiec nie ma regulyAnemię prawie każda ma przy końcówce bo wzrasta wtedy zapotrzebowanie ,ja nie zalecałabym brania żelaza teraz ,najpierw trzeba sprawdzić wyniki krwi bo jak będą dobre to jest to zbędne.A zawroty głowy są częstym objawem ciąży
a ja jem i owoce morza i sery plesniopwe (choc mniej), bo tutaj je sie to na codzien i nie uwazaja, aby to bylo szkodliweJa słyszałam, że nie wolno jesc owoców morza, ale że i tak ich nie jadam to mi to przeleciało.
no dziala to tak ze zamiast kupowac kremy czy peelingi wcierasz cukier w takich grubszych ziarenkach w miejsca gdzie cellulit sie pojawil stosowalam pare razy ale jakos mi sie odechcialo heheh ja to tak czasem mam ze zapal mam slomiany do niektorych rzeczyyyymmm, nie kapuje :-)proszę o rozwinięcie:-)