reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
no nie ma sprawy podesle ;-):-) 01-20_PastaJajeczna.jpg

mimii witaj
kaka nie ma kopa w d.. leż i pachnij.. po porodzie się nalatamy .. teraz lenistwo nam urzędowo przysłguje.. ja przynajmniej mam zamiar korzystać z tego..

wciągnęłam mozzarelle z pomidorkiem i bułeczką.. mniam..​

To jak jesteśmy w temacie kulinarnym to mi dzisiaj starszy synek narobił ochoty na jajka na miękko:) W pierwszej ciąży miałam ogromny apetyt w sumie na wszystko, słodkie, kwaśne, owocowe :) Póki co specjalnych zachcianek nie mam, czasami wieczorem ciągnie mnie do szafki ze słodyczami :p ale tak było i przed ciążą he he

ja jestem chyba jakiś odmieniec bo mnie muli kiedy jestem głodna.... kiedy tylko zaczyna mnie ssać w żołądku muszę coś zjeść natychmiast!!

Ja też dzisiaj w fatalnym nastroju. Muli mnie od rana, jeszze tak źle nie było:baffled:

Ależ nie mam siły w robocie siedzieć ufff

reklama
Hej Mimi :) widzę, że dużo mamuś będzie miało kolejne, nie pierwsze dziecko :) a propos czy któraś z Was jest z Warszawy? :)
Dziewczyny- ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, nie mam mdłości (w pierwszej ciąży męczyły mnie czasami wieczorne), jedynie czasami brzuch mnie pobolewa, ale teraz juz rzadko, przez pierwsze 2 tygodnie miałam taki ból jak podczas miesiączki.
największa moja bolączka, to że już przytyłam z 4/5 kilogramów:-( podobnie jak w pierwszej ciąży-tak szybko:zawstydzona/y: . Nie jem dużo a poprzednio przytyłam 26kg, chyba po prostu mój organizm tak reaguje na te wszystkie burze hormonów :( 2 lata to gubiłam.ciekawe ile tym razem... i celulitis- już mam-na dzien dobry :( znacie jakieś sposoby które można stosować w ciąży? jak coś mi wyskakiwało nie będąc w ciąży używałam baniek chińskich-rewelacja w połączeniu z żelami. A teraz chyba nie mogę :(
zazdroszczę tym chudzinom, które w ciąży mają tylko brzuch a nadal są szczupłe-ze mnie się robi mały wieloryb :(

Do góry