azorek84
mama Amelii 2009
silene prosila przekazac ze ma sporo pracy teraz i odezwie sie na forum jak sie upora z pisaniem tak zeby sie nie zamartwiac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze zrobimy nowy temat galeria brzuszkow?)
a teraz pytanie z innej beczki. Powiedzcie mi czego nie wolno jesc w ciazy pomijajac sery plesniowe i surowe mieso? a jak to jest z grzybami?
hej kobietki
to mój pierwszy post, więc witam się serdecznie
Termin mam na 16 października. To będzie moje drugie latorośle jak najbardziej planowane-i udało się za pierwszym razem-sama jestem w szoku
Mamy już cudownego synusia. Teraz liczę na córcię, no ale oczywiście najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe. Mam nadzieję, że wspólnie miło spędzimy te 9 miesięcy, a może i dłużej
rozumiem, że mówicie o kremie na brzuszek.
ja nie mam po Alanie ani jednego rozstępu, a wiecie czym go smarowałam? ponoć najtańszy i najlepszy specyfik- parafina ciekła, kupiona w aptece za parę złotych. wiele dziewczyn z forum z poprzedniej ciąży ją stosowało i efekty były bardzo dobre.