reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

nikola, azorek kobiety w ciazy nie musza poscic. Ja osobiscie dzis na obiad mam zaplanowane postne jedzenie, ale mnie to nie przeszkadza, wg to jest jeden dzien, a poza tym ja rybke uwielbiam na obiad peiroszkie z serem na slodko moje ulubione. Natomiast w piatki to jem to na co mam ochote.

Mina super pomysl z tymi pasemkami, a co farbowania to podobno tylwkoe w 1 trymestrze sie nie powinno farbowac wlosów. A pozniej to juz predzej. Ale ja farbowalam od poczatku

bobomama gratuluje

reklama
bobomama witamy w naszym gronie:-D
no ja wlasnie szukalam takiej farby bez amoniaku i lipa jest zeby cos znalesc takiego :confused2: u nas reklamuja taka pianke do farbowania i pomyslalam ze moze trafie taka bez amoniaku ale niestety kazda jedna go zawiera. a wydaje mi sie ze ten amoniak to chodzi bardziej o zapach (jesli komus to pachnie wogole;-)) bo nie powinnysmy wdychac zadnej chemi. ale ja tam mam maske :-Dmaz kiedys kupil jak chate malowalismy to ja wykorzystac zamierzam:-D

No właśnie, odnośnie fryzjera. Dziewczyny jak to jest? Jedni mówią, że w pierwszym trymestrze lepiej wstrzymać się od farbowania włosów, inni twierdzą, że to nie ma żadnego wpływu. Jak wy myślicie? Ja też jestem już zarośnięta i mam kilkucentymetrowy odrost i wiele bym dała za wizytę u fryzjera ale martwię się, że to może zaszkodzić dla fasolki dlatego na razie się wstrzymuje...

czesc mamuski:)
myslalam, ze mit o niefarbowaniu wlosow juz jest dawno nieaktualny, a tu prosze... Ciekawe swoja droga, kto sie trudni wymyslaniem takich blubrow:eek:
w takim razie dodam, ze halas odkurzacza nie szkodzi, za to komputer z internetem czasem tak;-)
natomiast to co moze byc potencjalnie szkodliwe, to slodziki do napojow.

bobomama - witaj:) gratuluje fasolki

Bobomama gratulacje :-)

A mnie sie zrobiło słabo... miałam jechać na plac jakieś zakupy zrobić, a chyba się położę. Tylko lodówka pusta i nie mam nic na obiad :szok:

Witam się!
No nie nadrobię Was, nie ma szans :-) Ja jakoś nie mam weny pisać, wogóle czuję się taka bez życia, mam już dosyć leżenia :wściekła/y:
Jak się cieszę że jutro mam wizytę, wkońcu mogę się ładnie ubrać, pomalować i wogóle. Hah jestem ciekawa czy sie w jakieś spodnie zmieszcze, bo nie miałam żadnych od półtorej tygodnia, teraz totylko legginsy i dresy.

Pisałyście o paleniu. Ja paliłam przed ciążą, ale rzuciłam razem z mężem w Nowy Rok, ciężko było bardzo, ale nie palimy. Chociaż minęły dwa miesiące mnie dalej ciągnie niesamowicie, dziś to mi się nawet śniły papierosy :szok: No ale nie mogła bym truć Maluszka. W pierwszej ciąży jak się tylko dowiedziałam też rzuciłam ale po 3 dniach. No ale jak wyszłam od gina ze skierowaniem do szpitala to odrazu kupiłam papierosy.

hmm miałam coś jeszcze pisać ale zapomniałam :zawstydzona/y:
mina ​trzymam kciuki za wizytę

Witam oficjalnie i ja.Dwie tłuste krechy
gratuluje !!!!!!!! i witaj

bobomama witamy w naszym gronie:-D
no ja wlasnie szukalam takiej farby bez amoniaku i lipa jest zeby cos znalesc takiego :confused2: u nas reklamuja taka pianke do farbowania i pomyslalam ze moze trafie taka bez amoniaku ale niestety kazda jedna go zawiera. a wydaje mi sie ze ten amoniak to chodzi bardziej o zapach (jesli komus to pachnie wogole;-)) bo nie powinnysmy wdychac zadnej chemi. ale ja tam mam maske :-Dmaz kiedys kupil jak chate malowalismy to ja wykorzystac zamierzam:-D
w tych nie ma raczej amoniaku
herbatint, Garnier Color&Shine LOREAL CASTING CREME Gloss maska też załatwi problem bo włosy to martwa część ciała wiec przez nie nic nie przechodzi a jedynie chodzi o wdychanie

reklama
bobomama gratulacje

ja tam zawsze chodzę do fryzjera.. mam swojego pana Darka, on zna już kilka lat moje włosy i raz nawet odmówił mi farbowania ze względu na stan włosów, ale załatwił profesjonalną odżywkę i maseczkę i się włosy uratowało.. słońce w lecie mnie tak załatwiło.. teraz to chyba sobie parasolkę kupię na lato
parasolka-slubna-haftowana-biala.jpg

Do góry