reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

azorek no ja nawet nie wiedziałam że dziś środa popielcowa hahahaha a jak ktoś by mi kazała w ciąży pościć to bym go wyśmiała chyba zersztą już na nieświadomce zeżarłam kanapeczki z szyneczką

reklama
Mina ,a to Twoja pierwsza wizyta?Kciuki zaciskam i niech czas szybko leci
to mija 2 wizyta.. na pierwszej dostałam wiadro leków.. i na usg nic nie było widać bo to było 2 dni po terminie @

Ide dziś do fryzjera poprawić sobie humor ,bo w grunt że się fatalnie czuje to jeszcze zarośnięta jestem jak jakiś muppet!
ja również po wizycie mam umówionego fryzjera.. końcówki podcinam.. ale na wiosnę to sobie zrobię fioletowe pasemka od ramion. .. bo włosy mam długie

Azorek mam podobne podejście co do poszczenia jak Ty :rofl2:
Można farbować włosy w ciąży ?Bo ja mam plan aby na początku marca podciąć włosy i pofarbować sobie .Mamy kilka imprezek w marcu więc wypadałoby wyglądać jak człowiek.

Zjadłam śledzika z bułeczką i zagryzłam pomarańczem

aguga wlasnie mialam pytac czy bedzie ok jesli dzisiaj zafarbuje?? qrcze wiem ze hormony czasem powoduja ze kolorek nie wychodzi taki jak powinien ale chce wejsc na swoj naturalny z czerwonego:-D zeby nie musiec juz tyle sie farbowac teraz to zmieniam kolor i chcialam dzisiaj jak amelkowne do przedszkola zaprowadze. odrosty mam straszne i sie zastanawiam czy bedzie ok teraz

Azorek a mój kolor wypłowiały już i taki matowy się zrobił bleeee. Jeszcze teraz to w czapie na głowie chodzę po dworze i do ludzi się nie pokazuję,ale nie długo wiosna i większość czasu na dworze będę siedzieć więc nie chce straszyć.

farbować można byle nie farbami z amoniakiem ale takich to już prawie nie ma na rynku kolor może jednak nie chwycić tak jak do tej pory zresztą jak ktoś boi się farbować trwale to może używać szamponetek koloryzujących... ja np. muszę farbować bo jestem siwa strasznie i bym wyglądała jak nie człowiek

reklama
Do góry