reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Mina - bede trzymac kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to mija 2 wizyta.. na pierwszej dostałam wiadro leków.. i na usg nic nie było widać bo to było 2 dni po terminie @Mina ,a to Twoja pierwsza wizyta?Kciuki zaciskam i niech czas szybko leci
ja również po wizycie mam umówionego fryzjera.. końcówki podcinam.. ale na wiosnę to sobie zrobię fioletowe pasemka od ramion. .. bo włosy mam długieIde dziś do fryzjera poprawić sobie humor ,bo w grunt że się fatalnie czuje to jeszcze zarośnięta jestem jak jakiś muppet!
aguga06
Azorek mam podobne podejście co do poszczenia jak Ty
Można farbować włosy w ciąży ?Bo ja mam plan aby na początku marca podciąć włosy i pofarbować sobie .Mamy kilka imprezek w marcu więc wypadałoby wyglądać jak człowiek.
Zjadłam śledzika z bułeczką i zagryzłam pomarańczem
Można farbować włosy w ciąży ?Bo ja mam plan aby na początku marca podciąć włosy i pofarbować sobie .Mamy kilka imprezek w marcu więc wypadałoby wyglądać jak człowiek.
Zjadłam śledzika z bułeczką i zagryzłam pomarańczem
azorek84
mama Amelii 2009
aguga wlasnie mialam pytac czy bedzie ok jesli dzisiaj zafarbuje?? qrcze wiem ze hormony czasem powoduja ze kolorek nie wychodzi taki jak powinien ale chce wejsc na swoj naturalny z czerwonego zeby nie musiec juz tyle sie farbowac teraz to zmieniam kolor i chcialam dzisiaj jak amelkowne do przedszkola zaprowadze. odrosty mam straszne i sie zastanawiam czy bedzie ok teraz
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Można farbować, tzn. ja farbowałam i teraz też zamierzam.
aguga06
Można farbować, tzn. ja farbowałam i teraz też zamierzam.
No to superrr
farbować można byle nie farbami z amoniakiem ale takich to już prawie nie ma na rynku kolor może jednak nie chwycić tak jak do tej pory zresztą jak ktoś boi się farbować trwale to może używać szamponetek koloryzujących... ja np. muszę farbować bo jestem siwa strasznie i bym wyglądała jak nie człowiek
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Witam oficjalnie i ja.Dwie tłuste krechy